נקע בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול
    .......
    24/01/2010

נקעתי את הקרסול לפני שבוע וזאת הייתה הפעם השנייה שאני נוקע את הקרסול מה לעשות שזה לא יקרה יותר אני פוחד שזה יקרה לי עוד הרבה פעמים זה עוד קצת נפוח וכואב מה אני צריך לעשות? אני צריך לעשות פיזותרפיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע בקרסול

הוספת תגובה

• טיפול לאחר נקע בקרסול

דני ליבנה
    24/01/2010

שלום רב
    חשוב לעשות טיפול פיזיוטרפי לאחר נקע בקרסול ,משום שישנה סכנה לחבלה חוזרת במקרים רבים נפגעת המע השרירת ועימה החישנים שנמצאים והרגל הופכת לפגיעה .
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס בבקשה

.......
    25/01/2010

ההורים שלי אומרים שלא צריך ללכת לפיזיותרפיה למה הם אומרים שהיינו צריכים ללכת כשנקעתי את הרגל אבל אני רוצה ללכת עכשיו והם אומרים שלא צריך ולא רוצים לקחת אותי מה לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיוטרפיה

דני ליבנה
    25/01/2010

פיזיוטרפיה חשובה בכל זמן
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו