שבר במפרק ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר במפרק ירך
    גל
    04/02/2010

שלום,

אני בת 44 , לפני חודשיים נפלתי ושברתי את צואר הפמור (גרדן 3) , נותחתי והכניסו לי 3 ברגים, כעת אני דורכת על הרגל והולכת עם קביים עד לביקורת בסוף החודש,
    אשמח לקבל חוות דעת נוספת לגבי פעילות גופנית שמותרת לי , כלומר האם רצוי מידי יום לרדת במדרגות (אני גרה בקומה ראשונה), וללכת ברחוב ולאיזה מרחק, ומבחינת תרגילים המיועדים לחיזוק הרגל האם מומלץ לתרגל מס' פעמים ביום או מספיק תרגול של כ 40 דקות ביום. כמו כן האם היית ממליץ תרגילים על כדור פיזיו גדול? ואם כן איזה?
    בתודה מראש על התשובות
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר במפרק ירך

הוספת תגובה

• שבר הצוואר הירך

אורן דיסקין
    04/02/2010

גל שלום
    אני מקווה שפיזיותרפיסט מגיע לביתך לצורך הטיפול והייעוץ,באם לא פני למכון הפיזיותרפיה הקרוב לביתך . תרגול של 40 דק' ביום הוא יפה מאד ולא צריך להגזים. את צעירה ובוודאי רוצה לחזור לחייך הרגילים אך את חייבת להיעזר בסבלנות ולטפח טווחי תנועה, כוח וקואורדינציה .
    תרגול עליה וירידה במדרגות חשוב אך הכל צריך להיות במידה ונראה שאת עובדת בכמות נכבדה , חשובה גם היעילות וזאת אמור מקצוען לבחון מקרוב ולא דרך האינטרנט
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן תודה על התשובה, אך אשמח לדעת

גל
    04/02/2010

אם אתה ממליץ על הליכות, הפיזיוטרפיסט שמגיע אלי טוען שלא כדאי להעמיס על הרגל , מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בירך

אורן דיסקין
    06/02/2010

גל שלום
    לגבי ההליכות עדיף לחכות לביקורת הרופא. בביקורת יערך ככל הנראה צילום נוסף שיקבע מהי ההתקדמות וכך יוכל הרופא להמליץ לך לגבי ההליכה
    מקווה שעזרתי לבריאות
    אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה

דני ליבנה
    07/02/2010

חשוב לעשות צילום בקרת על מנת לוודא שלא מתפתח מצב של avn שהוא יכול להגרם משבר זה .
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו