בריחת ברך שמאל- יש תרגילים לחיזוק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת ברך שמאל- יש תרגילים לחיזוק?
    גליה
    18/02/2010

שלום רב,

אני בת 30 ולפני שנתיים בזמן אימון, עשיתי בעיטת מספרת והברך התקפלה לי ( כנראה לא עשיתי חימום טוב) לא כ"כ טיפלתי בזה וחיכיתי שהכאבים יעברו.
    לפני חצי שנה נפלתי שוב על הברך, התחילו לי כאבים ונפיחויות ובבדיקה אצל אורתופד וצילום הוא נתן לי כדורים לדלקת.

לאחרונה התחלתי להתאמן בקיקבוקס והכל היה בסדר עד שברך שמאל התקפלה לי שוב. כרגע יש לי טיפה נפיחות וקצת קשיחות בברך.
    אורטופד נתן לי כדורים אנטי דלקתיים .

השאלה שלי : אילו תרגילים יש לחיזוק הברך?
    כרגע אין לי כבר כאבים רק קצת קשיחות ונפיחות שיורדת...
    תודה גליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק ברך

אורן דיסקין
    21/02/2010

גליה שלום , מסיפורך נראה כי יש עוד מספר מטרות מלבד חיזוק שעליך להשיג כמו הורדת נפיחות ושיפור טווחי תנועה כמוכן שיפור הקואורדינציה ושיווי משקל - כל זאת עליך לקבל בהכוונה של פיזיותרפיסט ולכן עליך לקבוע סדרת טיפולים שם יראו לך ויבדקו שאת מבצעת נכון את התרגילים השונים שיעזרו לך להשיג את המטרות שמניתי לעיל. דבר נוסף שעולה מהסיפור שהאבחון אינו שלם ויתכן שעליך לפנות לאורטופד המתמחה בברכיים לצורך בירור מקיף ויסודי יותר מצילום רנטגן שלא יכול לאבחן פגיעה ברקמה רכה כמו מניסקוסים ורצועות.
    לבריאות אורן דיסקין 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו