מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפשה ובבן התחתונהרועי27/02/2010
שלום שמי רועי
לפני כחודשיים החלו כאבים חזקים באיזור מפשעה ימין ובטן תחתונה , רופא המשפחה שלח אותי לכירוג לצורך שלילת בקע , הכירוג שלל בקע ונתן לי כדורי אתופן וחודש מנוחה טוטאלית מפעילות גופנית (אני משחק כדורגל) , לאחר כ3 שבועות שראיתי שהכאב לא עובר הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לאולטרסאונד ששם אמרו לי שהיתה מתיחה בגיד או ברצועה ודלקת ועכשיו הבלוטות בגודל 1.2 שאין לי מושג מה זה אומר , אני כבר חודשיים ללא פעילות גופנית מאומצת והכאב לא חלף .בבקשה ייעצו לי מה לעשות . תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפשעה
אורן דיסקין27/02/2010רועי שלום
עליך לפנות למכון פיזיותרפיה המתמחה בטיפול בספורטאים שם ינחו אותך בתרגילי חיזוק והגמשה וכן יעבדו על שרירי המפשעה שלך בכדי להרגיע את הכאב ולהחזירך לפעילות
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאסבם במפשעה ובבטן התחתונה
רועי11/03/2010אני מודה לך על התגובה ,רציתי לדעת מדוע 2 טיפולי הפיזותרפיה גרמו להחמרה בעצימות הכאב , כשניגשתי היום שוב לפיזותרפיסט הוא נתן לי מכתב שהטיפול אצלו הסתיים מהסיבה שהפיתרון לדעתו הוא לא טיפולי פיזותרפיה . מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה
אורן דיסקין14/03/2010רועי שלום לצערי נתקלת בפיזיותרפיסט שככל הנראה לא יודע כיצד להתמודד עם הבעיה שלך. מעבר לכך עליך להיות סבלני עם הבעיה שלך ולבקש ממנהל/ת המכון לקשר אותך עם פיזיותרפיסט אחר שייתן לך הדרכה במתיחות וחיזוק של שרירי המפשעה
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?