כאבים במפשה ובבן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשה ובבן התחתונה
    רועי
    27/02/2010

שלום שמי רועי
    לפני כחודשיים החלו כאבים חזקים באיזור מפשעה ימין ובטן תחתונה , רופא המשפחה שלח אותי לכירוג לצורך שלילת בקע , הכירוג שלל בקע ונתן לי כדורי אתופן וחודש מנוחה טוטאלית מפעילות גופנית (אני משחק כדורגל) , לאחר כ3 שבועות שראיתי שהכאב לא עובר הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לאולטרסאונד ששם אמרו לי שהיתה מתיחה בגיד או ברצועה ודלקת ועכשיו הבלוטות בגודל 1.2 שאין לי מושג מה זה אומר , אני כבר חודשיים ללא פעילות גופנית מאומצת והכאב לא חלף .בבקשה ייעצו לי מה לעשות . תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפשה ובבן התחתונה

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה

אורן דיסקין
    27/02/2010

רועי שלום
    עליך לפנות למכון פיזיותרפיה המתמחה בטיפול בספורטאים שם ינחו אותך בתרגילי חיזוק והגמשה וכן יעבדו על שרירי המפשעה שלך בכדי להרגיע את הכאב ולהחזירך לפעילות
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאסבם במפשעה ובבטן התחתונה

רועי
    11/03/2010

אני מודה לך על התגובה ,רציתי לדעת מדוע 2 טיפולי הפיזותרפיה גרמו להחמרה בעצימות הכאב , כשניגשתי היום שוב לפיזותרפיסט הוא נתן לי מכתב שהטיפול אצלו הסתיים מהסיבה שהפיתרון לדעתו הוא לא טיפולי פיזותרפיה . מה עליי לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה

אורן דיסקין
    14/03/2010

רועי שלום לצערי נתקלת בפיזיותרפיסט שככל הנראה לא יודע כיצד להתמודד עם הבעיה שלך. מעבר לכך עליך להיות סבלני עם הבעיה שלך ולבקש ממנהל/ת המכון לקשר אותך עם פיזיותרפיסט אחר שייתן לך הדרכה במתיחות וחיזוק של שרירי המפשעה
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו