כאבי ראש בקפיצה בחבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בקפיצה בחבל
    מוטי
    21/03/2010

זה התחיל לפני שהתאמנתי בחדר כושר..הייתי קופץ מידי פעם בערב בחבל,בסט השני בערך(כל סט בערך כ20 קפיצות בתור התחלה) או סט שלישי,הרגשתי שתוקף אותי מעין כאב ראש חזק מאוד..ומיד הפסקתי כשאני תופס עם היד מאחורי הראש מרוב כאבים כמובן שהפסקתי, ניסיתי שוב למחרת התוצאות אותו דבר..הלכתי לרופא בקופת חולים עשו לי בדיקת לחץ דם ובדיקות דם הכל היה מצויין..לאחר מכן הלכתי לחדר כושר והפסקתי עם החבל,לאחר שהפסקתי עם החדר כושר מחמת אילוצים שונים חזרתי לקפוץ בחבל וזה חזר שוב הכאבים האלה ואני חסר אונים הרופא לא יודע מה לעשות הוא אומר שהכל תקין והוא לא יודע למה זה..ידוע לכם למה זה?או מה אפשר לעשות??ממש ממש תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש בקפיצה בחבל

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

מוטי
    28/03/2010

מה קרה?למה אתם לא עונים לשאלה הזאת??היא לא קשורה לפיזוטרפייה??אם לא אז תגידו למי כן ואני אשאל??תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש מקפיצה על חבל

דני ליבנה
    29/03/2010

כאבי הראש יכולים לנבוע כתוצאה מזעזוע של חוליות הצוואר בזמן הקפיצה , כמוכן כתוצאה מהתכווצות השרירים באזור הצוואר עקב הזעזוע ,והתוצאה כאבי ראש , למניעה אפשרות להפסיק את הקפיצה יכול להיות שהניתורים אינם מתאימים לך ,אפשר לנתר על משטח רך כגון מזרון גודו שהמזרון סופג חלק מהזעזועים , וכן לנתר לפרקי זמן קצרים עם הפסקות ארוכות ביניהם .
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו