מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שרירים מזה 7 שנים שחיין לשעברדני28/03/2010
שלום רב,
אני בן 25 וסובל כבר מזה כ-7 שנים מכאבים בגב העליון באיזור השכמות והטרפז (צד שמאל בלבד של הגוף).
עברתי את כל הבדיקות האפשרויות לרבות CT, MRI צילומים וכו' ולא נמצא גורם לבעיה. כמו כן ניסיתי טיפולי פיזיוטרפיה דרך קופת החולים, לקחתי כדורים נגד דלקות (אם אני לא טועה ארקוקסיה) ביקרתי במרפאת כאב ברמב"ם ועברתי דיקור, אך כל זאת לא הועיל. כמו כן אני עושה עיסויים כמעט מדי שבוע ודבר לא עוזר.
הכאבים מופיעים כשאני יושב מול מחשב או עומד ונעלמים רק בשכיבה. הכאבים התחילו לפני 7 שנים כחודשיים לאחר שהפסקתי לעסוק בשחייה תחרותית (בה עסקתי במשך 8 שנים מגיל 10 עד גיל 18) , כמו כן לא זכור לי על טראומה כלשהי שעברתי ויכלה לגרום לכאבים.
לצערי המצב מתחיל להיות מציק ובלתי נסבל והכאבים רק מתגברים. השינוי היחיד שחל במצבי הוא מעבר מרכז הכאב מאזור החוליות D2-3 כפי שהיה במשך כ-6 שנים שמאלה לכיוון הטרפז ושיכמה שמאל, מה שקרה לאחר 2 טיפולי דיקור במרפאת הכאב. לאחר מכן לא חל שינוי כלשהו אלה הכאבים אף מציקים יותר מכפי שהיו כשהכאב התרכז סביב החוליות העליונות.
לאחר התייעצות עם חבר שלומד הדרכת ספורט, הבנתי שיכול להיות שמקור הכאב הוא בכך בשחייה התחרותית בה עסקתי, גרמה למתיחת השרירים למצב בו הם לא רגילים להיות כעת כשאני לא מתאמן.
מכיוון שכבר נואשתי מלחפש פתרונות ואני תקוע עם כאבים שהופכים ממש להפרעה יום יומית בתפקוד. אני פונה אליכם בתקווה שאולי כאן תוכלו לעזור לי במציאת הפיתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים
דני ליבנה28/03/2010שלום רב עלמנת להתאים טיפול ישצורך לבדוק וזאת כמובן ישצורך לעשות באופן פיזי ולא דרך מחשב כדאי להתיעץ עם פיזיוטרפיסט העוסק בפגיעות ספורט ולאחר בדיקה יתאים טיפול.
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?