מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי פיזיותרפיהאני01/04/2010
שיפרתי בגרויות ופסיכומטרי והכל בשביל לימודי פיזיותרפיה (אני מאוד מאוד מעוניינת ללמוד פיזיותרפיה) ועכשיו לקראת הסוף נתקפתי קצת חששות
שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהם.
אני מתקבלת, רק למרכז האוניברסיטאי אריאל בשומרון, אני מתארת לעצמי שהוא לא נחשב כמו אוניברסיטת ת"א, אבל זה בסה"כ בסדר?...
בנוסף, אחד החששות הגדולים שלי זה שאני סובלת מפיברומיאלגיה, ראיתי שממלאים הצהרת בריאות, יש אפשרות שלא אתקבל בגלל הפיברומיאלגיה?
חוץ מזה, אולי זה לא כ"כ חכם למישהי עם פיברומיאלגיה לעבוד "פיזית" (כי הבנתי שבמהלך הלימודים יש עומס פיזי ?עד כמה?)
אני מעוניינת להתמחות בפיזיותרפיית פה ולסת, אפשר לעשות את ההתמחות בארץ?
תודה רבה, וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פיזיותרפיה
אורן דיסקין03/04/2010אני שלום :)
לימודי פיזיותרפיה במרכז האקדמי באריאל הם ברמה שווה לכל מוסד אקדמי בארץ המורשה להעניק תואר ראשון בפיזיותרפיה. הלימודים קשים מבחינה אינטלקטואלית ופיסית . מאחר והתקבלת מהבחינה הראשונה את אמורה לעמוד בכל הדרישות, מבחינה פיסית אכן זהו מקצוע אשר דורש יכולת פיסית אך אינך צריכה לחשוש מכך. אני מאחל לך הצלחה ויכול להמליץ לך על ביקור במכון פיזיותרפיה כמתבוננת מהצד (בכל מכון ישמחו לארח אותך כפיזיותרפיסטית לעתיד)
לגבי התמחות בפה ולסת זהו תחום מעניין אך רדום- נסי להרימו
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני04/04/2010רשמתי "מתקבלת" באופן תיאורטי, ז"א המרכז האוניברסיטאי זה המקום היחיד אליו אני יכולה להתקבל..
השאלה אם לא ישללו אותי אוטומטית על הפיברומיאלגיה?
וכתבת שזו עבודה פיזית,באמת קשה? עד כמה?
היית ממליץ למישהי שמלכתחילה סובלת מכאבי שרירים ומפרקים ללמוד מקצוע שכזה?
(כמובן שאקח הכל בגדר המלצה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאן שאלה
אני04/04/2010(במקרה שלא תשימו לב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?