מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאוששות לאחר ניתוחגלי03/04/2010
שלום,
אני בת 44 , נפלתי לפני 4 חודשים ושברתי את צוואר הפמור , נותחתי והוכנסו לי 3 ברגים, מזה כחודש מותר לי ללכת ללא אמצעי עזר אך :
1. כואב לי בישיבה זקופה וכאב בישיבה באולם בזמן הופעה
2. בעמידה האגן נוטה לצד שלא נותח
3. בהליכה אני עדיין צולעת והתחושה שכשאני הולכת, הרגל שעברה ניתוח
כאילו שוקעת, דבר שמקשה על הליכה לאורך זמן.
4. אני עובדת משמרות קצרות של 4 שעות וישנה רק החרפה מפעם לפעם
האם התופעות האלו נורמליות ?
האם כדאי לגשת לבדיקה אצל ארטופד? לפני כחודש בצילום נראה איחוי ראשוני תקין
מהו בד"כ הזמן עד להתאוששות הרגל, כלומר חזרה לתיפקוד נורמלי?
אני מקבלת תרגילים במכון פיזיטרפי פעם בשבוע ? האם זה מספיק? בבית אני מתעמלת כ45 דקות ביום, אך אינני רואה שיפור.
האם כדאי לבקש הידרותרפיה?
מצטערת על אורך ההודעה , אני פשוט מתוסכלת ומיואשת,
בתודה מראש על התשובות,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר הצוואר הירך
אורן דיסקין03/04/2010גלי שלום,
ההתאוששות שלך מעט ארוכה אך אינה חריגה. התופעות שאת מתארת סבירות אך היו אמורות להיות קלות יותר בשלב זה . נשמע לי כי את זקוקה לטיפול פרטני לצורך מתיחות שרירים ועבודה מאוזנת יותר שלך האגן בכדי לשפר ואף לפתור את הבעיות שתיארת . נראה לי כי ישנו חוסר איזון באגן אשר נובע מחולשת שרירים והפעלה מוגבלת בשל ההחלמה שעליך לשפר וזאת תוך הכוונה צמודה של פיזיותרפיסט
המשיכי להתמיד ולהתעמל כל יום זאת הדרך להשתפר. מקווה שעניתי על שאלותיך
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גלי
גלי05/04/2010אורן תודה על תשובתך,
אני מקבלת תרגילים ע"י פיזיוטרפסיט באופן פרטני במכבי פעם בשבוע האם לדעתך זה מספיק ?
אם לא, האם כדאי להגיע לפיזיוטפיסט באופן פרטי ובאיזה תדירות ?
או האם כדאי להוסיף הידרותרפיה ?
מטרתי להתאושש הכי מהר שאפשר באיזו דרך עלי לבחור?
ושוב תודה רבה על עזרתך,
חג שמח
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHip Rehabilition
אורן דיסקין06/04/2010sorry for the English
it would be better to work with phisio' 2-3 times per week for maximal results
the phisio' sould work with you on things that you can't do by yourself like stretching
and hip and pelvic mobilization
oren diskin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?