כאב בברך....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך....
    קובי
    25/10/2007

עברתי ניתוח ארטוסקופיה בעקבות דלקת בגיד בברך לפני חודש ושבוע ואני לא מבין למה עדין ישנם הכאבים ומה משך זמן ההחלמה...? אודה לכם מאוד קובי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך....

הוספת תגובה

• מה עשו בניתוח?

אריק פזיותרפי
    27/10/2007

אורטוסקופיה הינה פרוצדורה רפואית בעיקרה לשם הבחנה וגם לתיקונים בד"כ מינורים.
    תסתכל בדו"ח ניתוח מה בוצע באורטוסקופיה ותעלה את הסיכום על מנת שיהיה יותר מושג במה מדובר.
    כמו כן האם ישנה נפיחות באזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בברך

קובי
    29/10/2007

שלום שוב...
    בניתוח הרופא אמר שהיה לי צלקת בגיד ולא היה לי זרימת דם טובה למפרק...הבעיה היתה בגיד ושאר המרכיבים בברך אם זה מיניסקוס ורצועות הכול תקין לפי גם תוצאות הmri עבר 40 יום אחרי הניתוח רוב הנפיחות ירדה יש לי תנועה מלאה של הברך כפי שהיתה מלכתחילה...אבל מרגיש שהכאבים עדיין נשארו האם זה מספיק זמן החלמה שזה יעבור..? אציין שאני עושה פיזיוטרפיה באופן עצמאי תרגילים במיטה הליכות עלית מדרגות...אודה לך מאוד מאוד אם תיתן לי כיוון......אני כבר בגישה שהניתוח לא הועיל...??? תודה קובי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך

אריק פזיותרפי
    30/10/2007

קובי שלום,
    דלקת בגיד עשויה להיות ממספר סיבות שאחת מהן היא פעולה חוזרנית בצורה לא טובה למפרק.
    1.גש לפזיותרפיסט שיבדוק את תבנית ההליכה שלך מיכוון שבהרבה מקרים מקור הבעייה מתחיל ממקור אחר ורק הסמפטום מופיעה כמו אצלך בברך.
    2.באשר לזמן החלמה ,בד"כ אחרי 40 יום צריכה להיות הטבה משמעותית בנושא הכאב.
    3.טווחי התנועה אצלך שמורים וזה חיובי.
    הכאב דומה לכאב שהיה לפני כן?
    ייתכן שהכאב גם מהצלקת הניתוחית שאותה ניתן ורצוי לעסות בכדי למנוע הידבקויות.
    מקווה שעזרתי במעט.
    אריק בן משה -פזיותרפיסט ספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריק

ליאור בן אלטא
    30/10/2007

אשמח אם תציג את עצמך. יש מצב שאתה עובד בהרצליה גם?
    ליאור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריק פזיותרפיסט

אריק בן משה
    31/10/2007

שמי אריק ואכן אני עובד גם בהרצליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו