פיזיותרפיה מתאימה לטרוכנטר בורסיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיזיותרפיה מתאימה לטרוכנטר בורסיטיס
    שוקי
    30/05/2010

אבקש לדעת מהי הפיזיותרפיה המתאימה לטרוכטר בורסיטיס במפרקי הירך דו צדדי?
    אני סובל מכאבים רצופים למעלה מחודשיים. טיפול U.S וגלים קצרים אינם עוזרים גם לא טיפולי חום כמו אמבטיות חמות וכיו"ב. טיפול ידני לפעמים מקל לשעות אחדות וחוזר חלילה.
    האורתופד אינו מעוניין לתת לי זריקות (למרות שטיפול תרופתי לא עוזר) וחושב שפיזיותרפיה מתאימה תוציא אותי בהדרגה מהבעיה.
    כמו כן מציע בלית ברירה לנסות הידרותרפיה. יתכן אך לא בטוח לפי הבדיקות שיש מקור בעייתי באזור ע"ש מותני (אין שם כאבים) שגרם לבעיה ויהיה צורך לטפל גם בו?!
    ואולי יש בכלל טיפול אחר ידוע ומוצלח למקרה זה לפחות להורדת רמת הכאבים (כגון אוסטיופטיה, טווינא ועוד)?
    בתודה על ההתייחסות. שוקי בן 66

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרוכנטריק בורסיטיס

דני ליבנה
    30/05/2010

לא הייתי מהמר שמה שיש לך זה באמת טרוכנטריק בורסיטיס ,אורטופדים נוהגים לתת אבחנה לכאב באזור הטרוכנטר כבורסיטיס ולאבטוח בכלל שזה מה שיש ובטח נדיר שזה דוצדדי ,יש צורך לבדוקהאם הכאב הוא ממקור גבי או סקרואיליאק ,או חוסר איזון שרירי שמקרין כאב ישמקום לבדיקה מעמיקה יותר וטיפול פיזיוטרפי מותאם יכול לפתור את הבעיה .
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו