לימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים
    חסוי
    30/10/2007

היי!

אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי,

ברצוני לדעת האם בלימודי פיזיוטרפיה יש התמחות בהתפתחות תינוקות וילדים? והאם יש תואר בניפרד של המקצוע התפתחות תינוקות [כלומר,אין צורך בלימודי פיזיוטרפיה, אלא זה מקצוע בניפרד]? אם כן איפה ניתן ללמוד?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

• התמחות בהתפתחות הילד

ליאור בן אלטא
    30/10/2007

אכן, ישנה מעיין התמחות (בפיזיותרפיה אין ממש התמחות אלא כל אחד מעשיר את הידע בקורסים נוספים לאחר התואר) בהתפתחות הילד. תחום מעניין שלטעמי אם הוא מעניין אותך אז תהיי חייבת ללמוד פיזיותרפיה על מנת לעסוק בו. אני לא מכיר תואר אחר של התפתחות הילד.
    בהצלחה,
    ליאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו ברשותך

חסוי
    10/11/2007

היי

תודה
    בנוסף רציתי לשאול, אם ואחרי שמסיימים את לימודי הפיזיוטרפיה וקורסים בנושא התפתחות הילד, האם לאחר מכן עובדים בתור פיזיורפיסט רק בתחום התפתחות הילד? ואם כן מה זה אומר בעצם? ,כלומר באיזה גילאים מטפלים ואילו בעיות?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה חסוי :-)

ליאור בן אלטא
    11/11/2007

לדעתי, את השאלות האלו הכי טוב להפנות אל פיזיותרפיסטים מהתחום. אני מכיר כמה נחמדים בתל השומר שישמחו לענות על השאלות. תרימ/י טלפון ותתאמי פגישה אפילו.
    בהצלחה,
    ליאור בן אלטא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו