רעשים מהצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים מהצוואר
    שירן
    12/07/2010

מזה 3 שבועות אני שמה לב כשאני מסובבת את הראש לצד שמאל ומחזירה אותו לאמצע יוצאים רעשים של כאילו משהו נמחץ.כאילו החוליות ממש זזות וזה לא נעים . עכשיו המצב קצת יותר כואב בצוואר והיכולת תנועה קטנה יותר כי זה כואב ויש לי כאבי ראש בצדדים ,מצח .ץ מעין תחושת לחץ בראש. היום גם הרגשתי את לחי שמאל ואוזן שמאל יותר כואבות והלחי נפוחה. מה לעשות? המצב כבר לא נעים בכלל. מה הגורם הכי מהיר והכי טוב עבורי שיכול לעזור לי? גם השכמות כואבות -גב עליון כולו כמעט. בנוסף הלכתי לכירופקט שאמר שיש לי לחץ בין החוליות אבל מאד פחדתי ולא נתנתי לו לעשות משהו. יש צורך בצילום קודם? פיזותרפיה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעשים מהצוואר

הוספת תגובה

• רעשים בצוואר

אורן דיסקין
    12/07/2010

שירן שלום
    בעייתך מורכבת מידי בכדי לקבל איבחון דרך אתר זה עליך להגיע בדחיפות לאורתופד אשר ינסה לאבחן את מקור הבעיה וישלח אותך לטיפול. כירופרקט הוא גורם מטפל יעיל אך גם לפיזיותרפיה יש דרכי פעולה מצויינות וכן לתחומי טיפול אחרים .... בכל מקרה צריך אבחון לפני כל דבר אחר.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו