כאבים חזקים במפשעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים במפשעות
    רונן
    25/07/2010

שלום רב למנהל הפורום ותודה על העזרה.
    אני גבר בן 28 הסובל כבר מכאבים מאוד חזקים במפשעות יותר מחודשיים,עברתי ניתוח לתיקון בקע מפשעתי לפני איזה 5 שנים ומכיוון שאני סובל מבעית פרקים האזור נותר מאוד רגיש,הכאבים החלו כי עשיתי איזו פעולה מאוד מאומצת באזור,כמובן שלא תיארתי לעצמי שיעשה לי כזה נזק.הייתי אצל כירורג בבדיקה,בדק אותי ואין לי שום בקע מפשעתי,כדורים נוגדי דלקת לא עוזרים לי אפילו,בגלל שהכאבים שלי הם כרונים בצורה מאוד נדירה,אני מטופל אצל רופאת כאב אבל גם הכדורים שהיא נותנת לא משמ עוזרים. חזקים,אני רוצה לדעת האם תרגילי פיזיוטרפיה יכולים לעזור לי לכאבים?
    האם אחזק את האזור בעזרת תרגילים מצבי יכול להשתפר?
    הבעיה שבקופת חולים עד שיקבלו אותי יקח איזה חודשיים לפחות,חשבתי לקבוע פגישה פרטית חד פעמית עם פיזיוטרפיסט ושילמד אותי את התרגילים,אשמח לקצת הכוונה,אני מיאוש,תודה וכל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים במפשעות

הוספת תגובה

• בקע

קרן
    26/07/2010

לרופא כירוג אין עיני רנטגן , סביר להניח שנוצר בקע נוסף באזור הפגוע , האזור הזה רגיש ולא יתרפא באופן שלם לעולם
    צריך להקפיד לשמור לא להזיק ובגלל שאתה סובל -יש שם משהו , תעשה US או MRI
    בכל מקרה, אני לא יודעת אם שמו לך רשת או תפרו..כנראה שצריך שוב לתקן ולשמור על כללי הרמת משא לכל החיים!
    אל תציף את עצמך בכדורים , טפל במקור , אם כבר תקח תוספי תזונה שעוזרים לבניית תאים וריפו
    כמו אבץ , קולגן,HNS

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

קרן
    26/07/2010

יכול להיות שתרגיל מקנזי באלכסון יעזור לך

שוכבים על הבטן , מזיזים הצידה רק את האגן( ישבן) טיפה ומתרוממים כשהידיים דוחקות את הרצפה והרגליים נותרות על הקרקע , נשארים כמה שניות למעלה ..ושוב מספר פעמיים
    אותו הדבר כשהאגן מוזז לצד השני

חיזוק זוקפי הגב וגב תחתון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במפסעה

דני ליבנה
    26/07/2010

יש מקום לבדיקה יותר מעמיקה ולא רק ללכת על כיוון של בקע ,אפשר וצריך לעשות בדיקה של מפרק הירך לראות האם הוא יוצר כאב במפסעה בדיקת שרירים מקרבים ועוד ורק אחכ להחליט איזה כיוון טיפולי לתת .
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו