זוקפי הגב התכווצו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוקפי הגב התכווצו
    קרן
    25/07/2010

שלום ,
    לפהי כשנתיים עשיתי את טעות חיי ועזרתי למישהו למשוך משהו מאוד כבד יותר מ 100 קילו שהיה קשור לחבל ,
    ביצעתי משיכה חדה דרך הצד ו...בום נתפס לי משהו...
    למעשה התכווץ לי זוקף הגב העמוק בצד ימין , היום ממש ניתן להרגיש את הבליטה של השריר , הוא גורם לי לכאב גב תחתון חולשה בישבן וברגל בכלל וכמובן הטייה של הגוף

מה אני יכולה לעשות כדיי לשחרר שריר מכווץ מאוד, האם יש טיפול תרופתי או אלטרנטיבי לזה
    פיזיותרפיה רק הקלה ( מסאז 5-7 דק , ואחכ בערך 5 דק US )

פעם שמעתי או קראתי שיש מקרים של שריר מוקשה שהמצב אבוד ולא ניתן להחזיר אותו למצב הרגיל , האם ז ה נכון ?

תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוקפי הגב התכווצו

הוספת תגובה

• התכווצות השריר

דני ליבנה
    26/07/2010

ישנם טכניקות מועילות מ US וכדאי לברר שיעזרו בצורה מועילה יש גם טיפול תרופתי כגון מוסקול שההשפעה שלו מאד מסוימת ולא הייתי ממליץ ההשפעה הטובה והמועילה הינה טכניקות בפיזיוטרפיה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוקפי גב

קרן
    27/07/2010

ראשית תודה ,
    אשמח לדעת על איזה טכניקות מדובר? זה מה שהפיזיותרפיסטית בחרה לעשות לי , אם אדע איזה עוד טכניקות אוכל להגיד לה
    תודה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוקפי הגב

דני ליבנה
    28/07/2010

ישנם טכניקות רבות אבל זה בטח לא יהיה נכון שאת תגידי לפיזיוטרפיסטית שלך באיזה טכניקות להשתמש כדאי להתענין באם היא תקועה איתך בטיפול
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ..

קרן
    28/07/2010

אז זהו שאני מתעניינת ושואלת אותך, אם תסכים להגיד לי זה יהיה ממש מועיל לי

תודה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו