מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך היית מאבחן את הממצאים הבאיםגל26/07/2010
שלום,
מזה שנתיים יש לי כאבים מפושטים בצד במדיאלי של ברך שמאל כאשר אני מכופפת את הברך (עד סוף הטווח) לכמה דקות וכאשר אני רצה או הולכת בהליכון אחרי 40 דקות. הכאב שמופיע לאחר כיפוף מקשה עליי ליישר את הרגל לסוף הטווח כדי ללכת בצורה סימטרית ותקינה, הכאבים חולפים אחרי 2 דקות ואני הולכת רגיל. בריצה אני חושבת שהברך טיפה נוטה לולגוס לקראת הסוף של האימון, אבל אני לא בטוחה. בבדיקות ברך הכל היה תקין (אני לומדת פיזיותרפיה). ומכאן כמה שאלות:
האם יכול להיות שאפשר לקשר את הבעיה הזו לקרסול- שהייתי קטנה היו לי קליקים בצד לטרלי של הקרסול ולפעמים עד היום זה מופיע (ללא כאבים וגם לעיתים רחוקות).
האם יכול להיות שקשור לגב תחתון- יש די נוקשות וספאזם בצד שמאל אחרי שאני ממלצרת הרבה שעות, או במישוש אני מרגישה הבדל עם צד ימין (בזוקפי הגב)...בבדיקת PAVIM היה לי כאב בחוליה L5 בגרייד 3+ ובשאר החוליות לא.
אולי אפילו לירך שמאל- בבדיקת פלקשן אדקשן כאב לי ככל שהירך הייתה יותר באדקשן והרגשתי הקלה כשעשו לי אינפלייר באגן והחמרה באאוט פלייר באגן. עוד החמרה הייתה בדיסטרקשן (ברגל ימין לא היה שום כאב)
מה נראה לכם שהבעיה והאם באמת קשור לירך קרסול או גב?
המון תודה!!!
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בברך
דני ליבנה26/07/2010קשה לענות רק מהמצאים המוצגים כאב בצד המדיאלי יכול להיול גם מסיבה מקומית רצועה מיניסקוס גם מחוסר איזון של מקרבים בעית מבנה כאב בברך המוקרן מהגב בדכ נגרם מסיגמנט בגובה L34 בדיקת FL ADD FL ABD בברך גם יכולה לתת אינפורמציה כך שין מספיק אינפורמציה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)