מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעליים אורטופדיות?תמיר26/07/2010
האם הם באמת יותר טובות מנעליים רגילות? מה יתרונם?
יכולות לעזור לי בכאבי ברכיים?
מה המותגים הטובים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעליים אורטופדיות
אורן דיסקין27/07/2010תמיר שלום
לצערי אין אנו מקבלים חסויות מחברות הנעליים השונות לכן לא נמליץ על סוג זה או אחר, אך דבר חשוב שאוכל לומר לך זה שבמידה ואתה צריך נעליים אורטופדיות עליך להעזר במדרסים מותאמים אישית. נעליים אורטופדיות הן נעליים בעלות תמיכה מרובה בקרסול ועיתים הן נתפרות לפי הרגל המסויימת . עליך למצוא בעל מקצוע עם המלצות בכדי לקבל מענה מדוייק לבעייתך.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנעליים.. לא משנה מותג
תוםתום27/07/2010תמיכה מרובה בקרסול? שזה טוב לכל בעיות הרגליים או?
אם הם יכולים להכין מידה לפי הרגל בכל זאת צריך מדרס?
מה שאני שואל בעצם.. זה מה היתרון הכל כך גדול של "נעליים אורטופדיות"..
הרי אני יכול להכניס בכל נעל גם לא אורטופדית מדרס מותאם אישית.. האם יהיה אותו אפקט? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלים אורטופדיות
דני ליבנה27/07/2010כפי שאורן הסביר נעל אורטופדית הינה נעל בהתאמה אישית כשמידת כף הרגל ובמידה וישנן פתולוגיות הן נלקחות לפי מידת גבס והנעל נבנית בהתאמה . עם סוגים שונים של חומרים שמהם נבנית הגפה של הנעל וכן הסוליה נבנית מחומרים מותאמים ובמידה ויש צורך בהגבהה , מדרס הינוחלק מתהליך ההתאמה במקומות שבהן בכף הרגל יש עיות אוחולשה הנעל יכולה לתת פתרון .
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז האם לדעתך כאלה יעזרו לי יותר?
תוםתום27/07/2010יעזרו יותר מנעליים רגילות?
יש לי קשת גבוהה לכן יש לי מדרס, יש לי עדיין כאבים, האם נעליים אורטופדיות יעזרו יותר מנעליים ספורט רגילות שאני מכניס אליהם מדרס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלים אורטופדיות
דני ליבנה27/07/2010המלצה לגבי מנעל כזה או אחר יכול להעשות רק עי בדיקה באתר ההסבר הינו כללי התאמות ספציפיות רק לאחר בדיקה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?