נעליים אורטופדיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעליים אורטופדיות?
    תמיר
    26/07/2010

האם הם באמת יותר טובות מנעליים רגילות? מה יתרונם?

יכולות לעזור לי בכאבי ברכיים?

מה המותגים הטובים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעליים אורטופדיות?

הוספת תגובה

• נעליים אורטופדיות

אורן דיסקין
    27/07/2010

תמיר שלום
    לצערי אין אנו מקבלים חסויות מחברות הנעליים השונות לכן לא נמליץ על סוג זה או אחר, אך דבר חשוב שאוכל לומר לך זה שבמידה ואתה צריך נעליים אורטופדיות עליך להעזר במדרסים מותאמים אישית. נעליים אורטופדיות הן נעליים בעלות תמיכה מרובה בקרסול ועיתים הן נתפרות לפי הרגל המסויימת . עליך למצוא בעל מקצוע עם המלצות בכדי לקבל מענה מדוייק לבעייתך.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לנעליים.. לא משנה מותג

תוםתום
    27/07/2010

תמיכה מרובה בקרסול? שזה טוב לכל בעיות הרגליים או?

אם הם יכולים להכין מידה לפי הרגל בכל זאת צריך מדרס?

מה שאני שואל בעצם.. זה מה היתרון הכל כך גדול של "נעליים אורטופדיות"..

הרי אני יכול להכניס בכל נעל גם לא אורטופדית מדרס מותאם אישית.. האם יהיה אותו אפקט? :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלים אורטופדיות

דני ליבנה
    27/07/2010

כפי שאורן הסביר נעל אורטופדית הינה נעל בהתאמה אישית כשמידת כף הרגל ובמידה וישנן פתולוגיות הן נלקחות לפי מידת גבס והנעל נבנית בהתאמה . עם סוגים שונים של חומרים שמהם נבנית הגפה של הנעל וכן הסוליה נבנית מחומרים מותאמים ובמידה ויש צורך בהגבהה , מדרס הינוחלק מתהליך ההתאמה במקומות שבהן בכף הרגל יש עיות אוחולשה הנעל יכולה לתת פתרון .
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז האם לדעתך כאלה יעזרו לי יותר?

תוםתום
    27/07/2010

יעזרו יותר מנעליים רגילות?

יש לי קשת גבוהה לכן יש לי מדרס, יש לי עדיין כאבים, האם נעליים אורטופדיות יעזרו יותר מנעליים ספורט רגילות שאני מכניס אליהם מדרס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלים אורטופדיות

דני ליבנה
    27/07/2010

המלצה לגבי מנעל כזה או אחר יכול להעשות רק עי בדיקה באתר ההסבר הינו כללי התאמות ספציפיות רק לאחר בדיקה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו