גלים קצרים או חשמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלים קצרים או חשמל
    מאיה
    29/07/2010

שלום, עברתי תאונת דרכים, כתוצאה ממנה יש לי שבר בחוליה l4 . בטיפולי הפיזיותרפיה התחלתי עם טיפול בחשמל, לאחר שהרגשתי לא טוב העבירו אותי לטיפול בגלים קצרים. האם יש טיפולים נוספים במסגרת הפיזיותרפיה שאוכל לקבל?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלים קצרים או חשמל

הוספת תגובה

• גלים קצרים או חשמל?

אורן דיסקין
    29/07/2010

מאיה שלום
    האם השבר בחוליה התאחה? מתי היתה התאונה?
    הטיפולים שנתנו לך מנסים להפחית את הכאבים ולשפר את מצבך במישור הזה אך לא מתייחסים לאובדן טווחי תנועה, כוח שרירים וכד'
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מאיה
    01/08/2010

שלום,
    התאונה היתה לפני חודש וחצי. אני לא יודעת אם השבר התאחה. בעצם באיזה שלב מתקיים טיפול הקשור לטווח הפעולה? אני כרגע נמצאת בטיפול השלישי מתוך 12. ודבר נוסף, האם האורטופד תפקידו לתת הוראות לגבי סוג טיפול לפיזיותרפיה?
    תודה רבה, מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלים קצרים או חשמל?

מאיה
    08/08/2010

שלום, התאונה התרחשה לפני חודש וחצי. לא ידוע לי עדיין אם השבר התאחה.
    רציתי לדעת האם האורטופד תפקידו לתת המלצה מפורטת לפיזותרפיסט לגבי הטיפול הרצוי? ומתי בעצם הטיפול הפיזיותרפי עובר לשלב של טיפול בטווח התנועה, חיזוק השרירים?
    תודה מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלים קצרים

דני ליבנה
    09/08/2010

כל טיפולי החשמל הינם חלק מאד מזערי בטיפול וחבל מאד שזה משמש כטיפול פיזיוטרפי יחידי חובה לעבוד על חיזוק שרירים וטווח מרגע שיש איחוי מלא של השבר אורטופד אינו ממליץ פיזיוטרפיסט לומד מספיק שנים על מנת לקבל החלטה טיפולית בשיטה הנהוגה בישראל הוא מפנה והפיזיוטרפיסט מפעיל שיקול דעת שבמקרה שלך לא נראה טוב במיוחד לצורת הטיפול
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו