בקע דיסק L4L5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע דיסק L4L5
    אילן
    18/04/2007

שלום רב

אני בן 30 עוסק בספורט וב3 חודשים האחרונים סבלתי מכאבי גב חריפים . הצילום לא הראה דבר אך בבידקת סיטי שערכתי נמצא בקע דיסק אחורי מרכזי לימין עם לחץ על השק הטקלי כמו כן בלט דיסק בL5S1 . האמת שעיקר הכאב ירד ממני לאחרונה.(אולי בשל העובדה שהפסקתי להתאמן באופן מוחלט ) וכן אני עושה מעט תרגילים מעולם הפיזיוטרפיה שלמדתי בעברי ) , אולם אני מבין שמדובר בבעיה שיהיה עלי להתמודד איתה בטווח המיידי והארוך , בטח ובטח יהיה עליי לעריך עצמי מחדש בכל הנוגע לפעילות גופנית , לפחות לא כמו שידעתי עד כה ואף אולי להפסיק? .

הייתי רוצה לדעת מה ההמלצה בנושא זה , מבחינת הערכות , והאם השלב הבא הוא רק פיזיוטרפיה .

קבלתי המלצות עליך והייתי רוצה האם אתה מקבל גם מטופלים באזור רעננה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע דיסק L4L5

הוספת תגובה

• בקע דיסק

דני ליבנה
    18/04/2007

שלום רב
    אין ספק שצריך להערך מחדש וטוב שלקחת חופש מפעילות גופנית , כנראה שאצלך מדובר בלחץ על שורש העצב , לפי תפיסתי אני בהחלט בעד פעילות גופנית שמניסיוני פעילות עוזרת בהחלמה , אני לא חושב שאדם הסובל מנזק דיסקוגני צריך להיות על תקן נכה מוגבל , אבל עם זאת בהחלט יש מקום להתיחסות שונה בקשר לשיקום הגב ולא רק מעט תרגילים מעולם הפיזיוטרפיה שלמדת בעבר , אלא בניה מסיבית לטווח הארוך עלמנת שהסמטומים לא יחזרו.
    ולשאלתך האחרונה אכן אני נמצא ברעננה .
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו