מבנה גב (בן 15)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבנה גב (בן 15)
    עידן
    10/09/2010

שלום.
    קוראים לי עידן אני בן 15 והלכתי לפני כשבוע לאורתופד.
    האורתופד אמר לי שיש לי סטייה בגב ושזה המבנה שלי...
    השאלה שלי היא:
    א. האם אני יכול להגיע למצב שאין לי בכלל סטייה למרות שזה מבנה? כי המראה מפריע לי.

ב.אם כן כמה פעמים בשבוע אני יצטרך להתאמן וכמה זמן יארך הטיפול?

תודה רבה עידן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבנה גב (בן 15)

הוספת תגובה

• מבנה גב

אורן דיסקין
    11/09/2010

עידן שלום
    בכדי לענות על שאלתך אני צריך לראות את צילומי עמוד השדרה שלך. מאחר והאורטופד אמר לך שזהו מבנה עמוד השדרה שלך כנראה שישנו איזו שהוא עיוות בחוליות אשר גורם להטייה. לגבי זה אין מה לעשות ללא ניתוח אך לשפר את יציבתך יש הרבה מה לעשות אך זה צריך להעשות לאחר בדיקה אצל פיזיותרפיסט/ית המתמחה ביציבה אצל מתבגרים - שם תוכל לקבל הכוונה מותאמת לך במדויק עם כמויות תרגול וזמן
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להודעה

עידן
    11/09/2010

תודה על התשובה אבל טעיתי הסטייה היא לא של מבנה אבל האורתופד אמר שיש סטייה קטנה לא סטייה גדולה.
    בעבר הייתה לי סטייה יותר גדולה וחשש לעקמת לאחר חודש וחצי של פיזיוטרפיה ואחרי זה עוד מספר חודשים של אימונם המצב השתפר מאוד.

לצערי אין לי את הצילומים כי זה היה לפני כשנתיים וגם הם לא משקפים את המצב של הגב שלי עכשיו.

השאלה שלי היא האם אני יכול לישר את עמוד השדרה לגמרי כלומר שלא תהיה סטייה?

נ.ב
    הבעיה נגרמה בעקבות ישיבה מרובה על המחשב שהיום כבר לא מתקיימת.

תודה רבה עידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו