עקמת נעורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת נעורים
    רותמוש:)
    07/10/2010

שלום !
    קוראים לי רותם ואני בת 14 לפני כמה חודשים הלכתי לאורתופד עקב כאבים בגב ,
    והאורתופד שלח אותי לצילום רנטגן .
    האורתופד מסר לי שיש לי בתורשה מאימא שלי עקמת יחסית קטנה אבל אם אני לא יטפל בזה זה רק יחמיר והזנחתי את זה כבר כמה חודשים
    ואין לי זמן לטפל בזה בגלל נסיבות אישיות אז נרשמתי לחדר כושר אחרי בית ספר , ורציתי לדעת האם חוץ מהחדר כושר עליי ללכת לדברים אחרים שיעזרו או שזה מספיק, וגם שמעתי ששחיה זה טוב האם זה נכון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת נעורים

הוספת תגובה

• עקמת נעורים - תגובה

אורן דיסקין
    07/10/2010

רותם שלום. טיפול ומניעת החמרה בעקמת יכולים להיעשות במכון כושר אך דרושה הכוונה מדויקת. לכן אני מציע לך לפנות קודם לפיזיותרפיסט או מומחה ביציבה אשר יבנה עבורך תוכנית תרגילים המותאמת לך באופן מדויק שאותם תוכלי לתרגל לבד במכון הכושר. יש להיפגש פעם בשבועיים שלושה עם אותו אדם שבנה עבורך את התוכנית לצורך הערכה והתאמה מחודשת וכן שתהייה לך כתובת לשאלות בנוגע לבעיות או שאלות שיצוצו בעת התרגול.
    לבריאות ובהצלחה אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..!

רותמוש:)
    08/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו