מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמת נעוריםרותמוש:)07/10/2010
שלום !
קוראים לי רותם ואני בת 14 לפני כמה חודשים הלכתי לאורתופד עקב כאבים בגב ,
והאורתופד שלח אותי לצילום רנטגן .
האורתופד מסר לי שיש לי בתורשה מאימא שלי עקמת יחסית קטנה אבל אם אני לא יטפל בזה זה רק יחמיר והזנחתי את זה כבר כמה חודשים
ואין לי זמן לטפל בזה בגלל נסיבות אישיות אז נרשמתי לחדר כושר אחרי בית ספר , ורציתי לדעת האם חוץ מהחדר כושר עליי ללכת לדברים אחרים שיעזרו או שזה מספיק, וגם שמעתי ששחיה זה טוב האם זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת נעורים - תגובה
אורן דיסקין07/10/2010רותם שלום. טיפול ומניעת החמרה בעקמת יכולים להיעשות במכון כושר אך דרושה הכוונה מדויקת. לכן אני מציע לך לפנות קודם לפיזיותרפיסט או מומחה ביציבה אשר יבנה עבורך תוכנית תרגילים המותאמת לך באופן מדויק שאותם תוכלי לתרגל לבד במכון הכושר. יש להיפגש פעם בשבועיים שלושה עם אותו אדם שבנה עבורך את התוכנית לצורך הערכה והתאמה מחודשת וכן שתהייה לך כתובת לשאלות בנוגע לבעיות או שאלות שיצוצו בעת התרגול.
לבריאות ובהצלחה אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..!
רותמוש:)08/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)