נקע באגודל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע באגודל
    חי
    22/10/2010

במהלך אימון נקעתי את האגודל. הרופא לא אמר לי איך לטפל בנקע וכמה זמן לנוח לפי חזרה לאימונים. יש הנחיות שאפשר לתת לי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע באגודל

הוספת תגובה

• נקע באגודל - תגובה

אורן דיסקין
    22/10/2010

חי שלום
    לא כתבת במה אתה מתאמן, אני מניח שזה קשור גם בידיים אך יש מקרים בהם ע"י תמיכה והגנה של סד תוכל חזור לאימון לפי רמת הכאב שתהייה מוכן לסבול. באופן עקרוני יש לנוח 6 שבועות אך מצד שני לעבוד על טווחי תנועה וחיזוק של המפרק והאיבר הפגוע.
    לא רשמת האם הרופא קיבע את אגודלך וכן כמה זמן עבר מאז הפגיעה לכן בכדי לתת לך תשובה מלאה יותר שלח את המידע .
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חי
    23/10/2010

אני מתאמן באומנויות לחימה והעבודה היא בעיקר עם הידיים. שמו לי תחבושת (וגם זה היה נראה סתם כדי לצאת מידי חובה). הגעתי אליו בערך שעה אחרי הפציעה.

הכאב לא יפריע לי במיוחד לחזור להתאמן, השאלה היא כמה זמן יעבור עד שהאגודל יחזור לעצמו- אחרי שזה קרה התיישבתי על הרצפה ובטעות הפעלתי טיפה לחץ על האצבע והיא שוב יצאה מהמקום ואני מפחד שזה יקרה שוב.
    הרופא סירב לענות לי למה זה קרה ואם זה ימשיך לקרות.
    תוכל לענות לי בבקשה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

אורן דיסקין
    24/10/2010

חי שלום, אני מציע לך לפנות לאורטופד מומחה לכף יד בכדי לקבל תשובות עמוקות יותר ממה שניתן לתת לך באתר זה. הצעה נוספת היא תומך לאגודל אשר אותו תוכל לקבל עם הפניה של האורטופד מקופת החולים
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו