קליקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים
    moran
    31/10/2010

שלום,
    אני בת 24 ומזה 7 שנים יש לי קליקים חוזרים ונשנים (כל כמה דקות) במפרקי הגוף השונים.
    זה התחיל מהאצבעות, נוספה כתף אחת, אח"כ שנייה ואז גם החלו בלסת, גב, צוואר, ברכיים.

בבדיקת אולטרסאונד בכתף, צילומי ברכיים, בדיקות דם- הכל היה תקין.
    אורטופד המליץ לי על פעילות גופנית שדווקא החמירה את המצב והפכה את הקליקים ליותר חזקים.
    הפנו אותי לראומטולוגית שהדבר היחיד שהיה לה להגיד שזה "ביזאר".
    דיקור, פיזיותרפיה- לא עזרו (פיזיותרפיה גרמה לאותו אפקט כמו הספורט- החמרה של הקליקים).
    רופאת המשפחה שלי התייאשה מהעניין.

יש לציין ש(לרוב) הקליקים אינם מכאיבים, אך לעיתים יש לי כאבים בכתף, במיוחד כשקר. מרגיע כמו כאב בעצמות. התופעה מפריעה לי מאוד בחיי היומיום.
    אשמח אם תוכלו לעזור.

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים

הוספת תגובה

• קליקים - תגובה

אורן דיסקין
    31/10/2010

מורן שלום, כנראה שבעייתך היא גמישות יתר של המפרקים ואין מה לעשות כנגד זה. הדרך של הפיזיותרפיה להתמודד עם נושא זה היא ייצוב המפרק, הייצוב נעשה ע״י חיזוק שרירים( משהו שכבר ניסית ורק החמיר את בעייתך) לכן לצערי מלבד להציע לך לנסות ולהמשיל להתחזק אין לי דבר חכם נוסף
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו