נקע בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול
    יונתן
    31/10/2010

אתמול ירדתי במדרגות בריצה ובמדרגה האחרונה עיקמתי את הקרסול ונוצר לי נקע.בהתחלה כאב לי מאוד ונחתי קצת אחרי שזה קרה וזה השתפר לאחר כמה דקות.כרגע אני חובש את רגלי בתחבושת אלסטית ומורח משחות כדוגמת וולטרן וכו'.בבוקר היה לי קשה לדרוך על הרגל אך המצב השתפר ואני כבר יכול לדרוך עליה אך יש כאבים.אני חייב לציין שלא היה לי נקע מעולם וזאת הפעם הראשונה.יש לי גיבוש של הצבא עוד שבוע ואני חייב להחלים בהקדם האפשרי.מה ניתן לעשות כדי לרפא את זה במהירות האפשרית?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע בקרסול

הוספת תגובה

• נקע בקרסול - תגובה

אורן דיסקין
    31/10/2010

ב48 השעות הראשונות צריך לתת לרגל לנוח באופן יחסי כלומר לא להעמיס עליה יותר מידי, להגביה אותה מעל גובה הלב, לשים קרח למשך 15 דקות בפעם בשעה וחצי, להניע את המפרק ללא נשיאת משקל, להשתמש בתחבושת בכדי ללחוץ על הנפיחות. בימים שלאחר מכן להעמיס על הרגל בהדרגה, וכן אם ניתן לתרגל ריצה קפיצה וכד׳ בכדי להגיע לכשירות, דבר נוסף שאני ממליץ הוא שתשתמש בתומך קרסול (קרסוליה) בעת הגיבוש
    בהצלחה אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו