אינטרפרנשיאל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרפרנשיאל?
    אבי
    22/04/2007

שלום רב,
    נותחתי בכתף ימין לפני כ-3 שנים ע"י ניתוח: ארתרוסקופיה אלקטיבית (Arthroscopic Bankart Repair) עקב פריקות חוזרות נזק ע"ש Hill Sachs ונזק ללברום הקדמי.
    בתיפול הפיזותרפי, טופלתי על-ידי אינטרפרנשיאל. הטיפול נתן לי הרגשה טובה באזור ובהחלט עזר.
    כיום אני מטופל על-ידי ארקוקסיה כשאני מרגיש שהאזור 'משותק' מכאבים. ה'אזור' כולל את צידו הימני של העורף עד לתחתית אוזן ימין אך הטיפול הוא זמני, יקר ולפי מה שהבנתי הולכים להפסיק את השיווק של התרופה כי היא מסוכנת.
    שאלתי היא: כיוון שזה יותר יקר לקנות ג'קוזי, או ללכת למסאג'יסט באופן קבוע האם יהיה מומלץ לרכוש את מכשיר האינטרפרנשיאל לשימוש אישי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטרפרנשיאל?

הוספת תגובה

• אינטרפרנשיאל אישי

דני ליבנה
    23/04/2007

שלום רב
    האם אתה יודע כמה עולה מכשיר אינטרפרנשיאל? ישנם מכשירי טנס אישיים שאותם אפשר לרכוש בחברות המוכרות ציוד רפואי.
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 400 ש"ח אבל השאלה: כדאי רפואית?

אבי
    24/04/2007

שלום,
    אני מתגורר באנגליה ואפשר לקנות אותו באתר האינטרנט, לחברת TeNs Medical Services יש כל מיני מכשירים רפואיים. לפי מה שהבנתי למכשיר קוראים (IFT (Interferential Therapy אני כנראה אקנה את ה: Personal IFT הוא עולה: 49.50 פאונד שזה בערך 400.95 ש"ח (אם אני מוכיח שהכאב הוא כאב מתמשך אז אני לא משלם על זה מיסים). בכל מקרה, השאלות העיקריות הן: האם יכול ויגרם לי איזה שהוא נזק משימוש אישי במכשיר. כיוון שאני לא פיזותרפיסט מוסמך. או האם אתה ממליץ על טיפול אחר.
    כמו-כן, על איזה עוצמת וולט עליי להפעיל את המכשיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת מכשיר אינטרפרנשיאל

דני ליבנה
    25/04/2007

שלום רב
    המכשיר עצמו כמובן שלא יכול לגרום נזק כלשהו ,לדעתי כדאי להשתמש במכשור חשמלי כטיפול נלווה , ובמקביל לקבל הדרכה וטיפול בגישות נוספות כגון : מוביליזציות ותרגילים.
    בברכה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות?

אבי
    25/05/2007

שלום,
    האם צריך להשתמש בג'ל מסויים, או בקרם לחות לפני ששמים את האלקטורודות על העור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות

דני ליבנה
    27/05/2007

בדכ האלקטרודות עם הדבקה עצמית כך שלא צריך שום תוספת .

בברכה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו