כונדרומלציה פטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כונדרומלציה פטלה
    Minerva
    09/11/2010

שלום,
    אני בת 26...
    לפני כ-7 חודשים התחלתי לסבול מכונדרומלציה פטלה. לאחר כחודשיים הופניתי ע"י אורטופד לפיזיותרפיה.בעקבות התרגול השתפר המצב אבל כבר חודשים רבים אין שיפור נוסף.
    הפזיותרפיסטית נתנה לי מיני תרגילים לחיזוק שרירי הירך (עם גומייה, כדור). בנוסף חיזקתי שרירי ירך בחדר כושר (תרגיל בישיבה של יישור רגליים כנגד משקולת). נהגתי להפגש עם הפזיותרפיסטית אחת לשבוע במשך חודשיים לערך ואז אמרה שאין לה איך לתרום לי יותר ולהמשיך לבד עם התרגילים.
    מאז עברו חודשיים בהם אני מתמידה בתרגיל חדר כושר (יעיל בהרבה לדעתי...) ולפעמים גם בבית עם תרגילי הפזיותרפיסטית.ללא שיפור (כאמור).

איך עלי להמשיך מכאן? לפנות שוב לאורטופד? פזיותרפיה?
    אני מאד מעוניינת להחלים (נורא מתגעגעת ללכת חופשי, שלא לדבר על הליכה וריצה כפעילות אירובית)... מה הפרוגנוזה של מצב זה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כונדרומלציה פטלה

הוספת תגובה

• כונדרומלציה פטלה - תגובה

דני ליבנה
    10/11/2010

כונדרומלציה פטלה זהו מושג שאת לא צריכה להתרגש מידי ,כמעט לכל בני האדם יש cmp שזהו הקיצור המקצועי ולמעשה אני לא מכיר אחד שיש לו ואכן איזון שרירי סביב הברך והירך אכן זהו הפתרון הנכון והיעיל ביותר ,במידה והפיזיוטרפיסטית שנתקלת בה לא מביאה תוצאות ישנם מספיק טובים שיעזרולך האורטופד לא נראה לי שיקדם אותך במשהו
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... ושאלה

Minerva
    10/11/2010

אני מניחה שרוב בני האדם לא סובלים מכאבי ברכיים אחרי הליכה של 10 דקות... אז כנראה שבכל זאת יש משהו.
    איך מקבלים שוב הפניה לפזיותרפיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף...

Minerva
    10/11/2010

לא ענית לגבי הפרוגנוזה של המצב.... האם צפויה החלמה מלאה? מתי בממוצע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תגובה?

Minerva
    14/11/2010

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף... - תגובה

דני ליבנה
    17/11/2010

עקרונית טיפול ותרגול יכול להביא להחלמה מלאה זמן תלוי באינטנסיביות הטיפול .
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו