תרגול איזומטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגול איזומטרי
    יוחנן
    28/11/2010

בדרך כלל, תקנו אותי אם אני טועה, מתבצע תרגול איזומטרי לידיים או כתפיים. רציתי לשאול האם תרגול נגד התנגדות של קיר, יכולה לעזור גם לרגליים? לברכיים?

נגיד עמידה ישרה מול קיר ודחיפה עם קצות האצבעות, או עמידה בזוויות שונות וכו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגול איזומטרי

הוספת תגובה

• תרגול איזומטרי - תגובה

אורן דיסקין
    28/11/2010

יוחנן שלום
    תרגול איזומטרי הינו עבודה שרירית ללא תנועה. זה יכול להיות תוך כדי דחיפה של קיר /מקרר/ אדם אחר וכד' כמוכן זה יכול להיות גם להחזיק מפרק בזוית מסויימת בחלל ללא תנועה. זה מתאים לגפיים התחתונות בדיוק כמו לגפיים עליונות וכן לצוואר .
    לגבי התרגיל שציינת הוא אכן איזומטרי . בהצלחה
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות, אבל האם תרגול?

יוחנן
    29/11/2010

האם תרגול זה של הרגל בצורה איזומטרית יעיל? זה מה שרציתי לשאול... אני לא ראיתי אף אחד שמתאמן על הרגליים בצורה איזומטרית אבל אולי לא פשוט לא ראיתי כי אני לא רואה הכל..

בדרך כלל תרגול איזומטרי יותר מייצב את הרגל מאשר מחזק אותה לא? האם תרגול זה יכול לעזור להליכה או ריצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו