מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחיקת סחוס ירךדליה21/01/2011
שלום רב,
יש לי שחיקת סחוס בירך ואני סובלת מכאבים כל היום וקשה לי לזוז. הומלץ לי על ניתוח אך אני לא רוצה לעשות אותו.
האם פיזיוטרפיה יכולה לעזור להקל על הכאבים?
האם יש תרגילים שאפשר לעשות בבית?
בתודה מראש,
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקת סחוס ירך - תגובה
אורן דיסקין22/01/2011דליה שלום
בפיזיותרפיה ניתן עזור לך אך קשה להבטיח ולהעריך מה יהיו התוצאות. אפשרות נוספת היא הזרקת חומר הקרוי סינ-ויסק או דומים לו למפרק זהו חומר הידוע כמיצוי של כרבולת של תרנגולת. בררי עם האורטופד שלך מה דעתו בנושא, חומר זה יעיל לפרק זמן מוגבל ודוחה את הקץ(ניתוח להחלפת מפרק) ברוב המקרים.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחיקת סחוס במפרק הירך
יוליה27/01/2011שלום רב. אני בת 43 וסובלת משחיקת סחוס מתקדמת מאוד במפרק ירך שמאל, בעקבות מום עמו נולדתי ואשר גורם לרגל ימין להיות קצרה משמאל בכ - 7 ס"מ (!). אני מועמדת כבר מספר שנים להארכת גפה עם תותב ומסרבת לכך, כמובן. לאחרונה עברתי סדרת טיפולים בטכנולוגית "ריפוי בתהודה מגנטית" ואשר מעבר לרעיון השכלתני שמאחורי הטכנולוגיה, אשר קיימת כבר 11 שנים ומיושמת במרפאות שונות ברחבי אירופה (ורק אחת בארץ), אני מקבלת תמיכה של פזיותרפיסט, אשר עבד איתי על חיזוק השרירים והיציבה לפני סדרת הטיפולים והוא מלווה אותי במשך שנה שלמה, כחלק מהשיטה. ברצוני להמליץ בחום על הטכנולוגיה הייחודית ולציין שחיזוק שרירי המעטפת של המפרק משפרים את המצב ומחזקים, דבר שלא היה ברור לי לפני כן ונמנעתי מפעילות עקב כאבים ומוגבלות. חלק מתהליך השחיקה נובע מניוון השרירים העוטפים. רצוי לחזק, בפעילות מתונה ותוך הנחיות ברורות מאנשי מקצוע מוסמכים. אינני מעוניינת לעשות פרסומת ועל-כן אמליץ לך לחפש ברשת פרטים על ריפוי בתהודה מגנטית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?