שחיקת סחוס ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס ירך
    דליה
    21/01/2011

שלום רב,

יש לי שחיקת סחוס בירך ואני סובלת מכאבים כל היום וקשה לי לזוז. הומלץ לי על ניתוח אך אני לא רוצה לעשות אותו.

האם פיזיוטרפיה יכולה לעזור להקל על הכאבים?

האם יש תרגילים שאפשר לעשות בבית?

בתודה מראש,
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס ירך

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס ירך - תגובה

אורן דיסקין
    22/01/2011

דליה שלום
    בפיזיותרפיה ניתן עזור לך אך קשה להבטיח ולהעריך מה יהיו התוצאות. אפשרות נוספת היא הזרקת חומר הקרוי סינ-ויסק או דומים לו למפרק זהו חומר הידוע כמיצוי של כרבולת של תרנגולת. בררי עם האורטופד שלך מה דעתו בנושא, חומר זה יעיל לפרק זמן מוגבל ודוחה את הקץ(ניתוח להחלפת מפרק) ברוב המקרים.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס במפרק הירך

יוליה
    27/01/2011

שלום רב. אני בת 43 וסובלת משחיקת סחוס מתקדמת מאוד במפרק ירך שמאל, בעקבות מום עמו נולדתי ואשר גורם לרגל ימין להיות קצרה משמאל בכ - 7 ס"מ (!). אני מועמדת כבר מספר שנים להארכת גפה עם תותב ומסרבת לכך, כמובן. לאחרונה עברתי סדרת טיפולים בטכנולוגית "ריפוי בתהודה מגנטית" ואשר מעבר לרעיון השכלתני שמאחורי הטכנולוגיה, אשר קיימת כבר 11 שנים ומיושמת במרפאות שונות ברחבי אירופה (ורק אחת בארץ), אני מקבלת תמיכה של פזיותרפיסט, אשר עבד איתי על חיזוק השרירים והיציבה לפני סדרת הטיפולים והוא מלווה אותי במשך שנה שלמה, כחלק מהשיטה. ברצוני להמליץ בחום על הטכנולוגיה הייחודית ולציין שחיזוק שרירי המעטפת של המפרק משפרים את המצב ומחזקים, דבר שלא היה ברור לי לפני כן ונמנעתי מפעילות עקב כאבים ומוגבלות. חלק מתהליך השחיקה נובע מניוון השרירים העוטפים. רצוי לחזק, בפעילות מתונה ותוך הנחיות ברורות מאנשי מקצוע מוסמכים. אינני מעוניינת לעשות פרסומת ועל-כן אמליץ לך לחפש ברשת פרטים על ריפוי בתהודה מגנטית. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו