מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בעקמת חמורהמרים07/02/2011
לביתי בת ה11 וחחצי נתגלתה לאחרונה עקמת מותנית בת 52 מעלות.אורטופד אחד המליץ על ניתוח בהקדם (קיבוע עמוד שידרה מותני)והשני הציע לנסות לגבס ל8 שבועות ואחר כך לשים מחוך למספר שנים או לנתח(קיבוע עליון ותחתון עם מוטות הערכה ביניהם).לדבריהם פיזיטרפיה או כד, לא תעזור.אנו מאוד רוצים להימנע מהניתוח ולתקן את עמוד השידרה .למי לפנות? דני, אודה מאוד לתשובתך. מרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
צוף01/03/2011שלום לך,
אני לא מגיעה מהתחום המטפל, אלא מהצד המטופל.
אני עברתי ניתוח עקב עקמת לפני כ-10 שנים. מדוע אתם מנסים להימנע מניתוח?
ברור שהסיכון בניתוח כזה, אם מתרחשת תקלה, יכול להשאיר את הילדה עם נכויות, אך מה האחוזים לסיכון כזה?
לפני הניתוח שלי עברתי כמה שנים של טיפולים, פיזיותרפיה, אחר כך הלכתי עם החגורת פלסטיק הזו במשך שנה 24/7, ולא נהנתי כלל. הניתוח בשבילי היה ברכה.
היום אני מתפקדת באופן מלא, עושה הכל ללא שוני מאדם שלא עבר את הניתוח. הגב שלי נותר בערך כמו שהיה מאז הניתוח, ואין לי תלונות. (אני גם עובדת בעבודה מאוד מאמצת פיזית כך שבאמת אין לי מגבלות).
אם תרצי לשמוע עוד על הניתוח עצמו - אנא השאירי הודעה עם המייל שלך.
המנתח שלי היה ד"ר גיפטשטיין, בין הטובים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעקמת חמורה - תגובה
דני ליבנה06/03/2011כמו שתמיד אני אומר אפשר לקבוע דברים לאחר בדיקה מדוקדקת ,אין ספק שכדאי לבצע טיפולים שמרניים בטח בגיל של בתך למרות מספר המעלות המצוין ,ולא מיד ללכת לניתוח , חשוב מאוד שתתחיל בפיזיוטרפיה .
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה דומה יש לביתי ומצאתי פתרון
נורית10/03/2011יש מיטת היפוך ששוכבים עליה ומתהפכים לזויות שונות עד תליה מוחלטת. ללא ניתוחים או כאבים וסבל-וזה משפר משמעותית את מצבה.הצרה שרב הרופאים לא מכירים אבל באמריקה זה נפוץ מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבתי בת ה 13 עקמת
אבקסיס סנדרה02/08/2011קראתי את אשר כתבת וההיתי מעוניינת שתיצרי עימי קשר בהקדם, גילינו לביתי לאחרונה עקמת של 42 מעלות והציעו לי חגורה שכבר הספקנו תוך שבועיים לקחת לה מידות , אני לא שלמה כל כך עם ההחלטה וההיתי רוצה לדעת על השיטה שאת מדברת עליה, אשמח אם תיצרי איתי קשר בהקדם האפשרי 0509115082
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבתי בת ה 13 עקמת - תגובה
דני ליבנה02/08/2011ישנם עקמות מסוגים שונים לא כל טיפול מתאים לכל עקמת אין שום הוכחה ליעילות המתקן שאגב כן ידוע והוא מיועד לטיפול בכאבי גב ,נושא הטיפול בעקמת הוא קצת מורכב יותר מאשר לתלות בנאדם הפוך כמובן תעשי כהבנתך אולם הטיפול מעט מורכב יותר
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להשיג מיטה כזו?
טל גל04/08/2011איך אפשר להשיג מיטה כזו? מה מספר הטלפון שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?