בעיות ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ברכיים
    אופק
    17/02/2011

אני בן 15 משחק כדורעף (שלושה פעמים בשבוע) ולפני כשלושה חודשים הלכתי לאורטופד והתלוננתי על כאבי ברכיים הוא בדק אותי ואמר שיש לי דלקת גידים בשני הברכיים ואני צריך להפסיק לעשות פעילות גופנית במשך חודש לאחר חודש וחצי בלי פעילות גופנית חזרתי אליו והסברתי לו שהכאבים נשארו הוא שלח אותי לשמונה טיפולי פיזיותרפיה עשיתי את שמונת הטיפולים ועדיין אין שינוי הכאבים ממשיכים הוא אמר שזה לא יעבור לי עד גיל 21 ואני לא יוכל לעשות פעילות ספורט של קפיצות וריצות אלא אם אקח כדורים נגד כאבים.
    האם יש איזה פתרון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים

הוספת תגובה

• בעיות ברכיים - תגובה

אורן דיסקין
    17/02/2011

אופק שלום
    מסיפורך נשמע שהכאבים שלך בקדמת הברך והם מתאימים לספורט המערב הרבה קפיצות כמו כדורעף. ראשית ניתן ע"י חיזוק נכון של השרירים לשפר את מצבך . שנית תשובתו של הרופא מעט מחמירה וסופנית. פנה למרפאה המתמחה ברפואת ספורט שם יכוונו אותך לפי בדיקה אילו שרירים עליך לחזק בכדי הרגיש טוב יותר.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף

אופק
    17/02/2011

הכאבים באזור הפיקה והיא קצת נפוחה.
    תודה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו