שתי בליטות בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי בליטות בגב
    יובל
    18/02/2011

בשבוע האחרון כל הגב שלי תפוס עקב תרגילי ספורט לחיזוק הכושר הכללי, כולי תפוסה
    שמתי לב היום ולפני זה לא ראיתי את זה בכלל שיש לי בשכם השמאלית קרוב לכתף בליטה כמו ג'ולה קשה שדיי בולטת מעל השריר, היא כואבת כמו שריר תפוס וזו בדיוק אותה תחושה שיש שחולים והלימפה ליד האוזן מתנפחת.
    ליד הבליטה הזו יש בליטה קצת יותר עמוקה ויותר קטנה קרוב לאותו אזור בשכם.
    אני מאוד מודאגת, מה זה יכול להיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי בליטות בגב

הוספת תגובה

• אני בת 16

יובל
    18/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי בליטות בגב - תגובה

דני ליבנה
    20/02/2011

כדאי שתלכי להבדק בצורה מסודרת משום שלפי האינפורמציה כל מה שנגיד בגדר ספקולציה .
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יובל
    20/02/2011

הלכתי להיבדק שלחו אותי לספירת דם והתוצאות יצאו תקינות מלבד זה שאמרו שאני אנמית
    הרופא אמר לי שהבלוטות הן כנראה מערכת הלימפה שיש לי איזה מחלה ויראלית שבגללה הגוף שלי מגיב ככה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דני ליבנה
    25/02/2011

קשה לענות היות ואין נתונים ,שוב חוזר אני שכן ללכת לבדיקות כלליות בדיקות דם ואולי כדאי להוועץ ביועץ תזונה שיתאים שיתאים תפריט למצבך
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו