מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- impigment syndrome ונזק סלאפ דרגה 1יובל12/03/2011
שלום רב,
הנני שחקן כדוריד, לאחרונה בMRA של הכתף אובחן לי נזק סלאפ דרגה 1 ו IMPIGMENT SYNDROME .
לאחר ביקורי אצל האורטופד , נתבשר לי כי קרע הסלאפ דיי קטן ולכן לא כדאי לנתח עכשיו וגם הכאב נובע בעיקר מהIMPIGMENT SYNDROME .
הנני הולך לטיפולי פיזיוטרפיה פרטניים מידיי שבוע. אך מירב העבודה היא ביתית לייצוב/חיזוק הכתף.
במהלך התרגילים שהנני מבצע בבית. עם גומי/ על מיזרון, שניתנו לי ע"י הפיזיוטרפיסט , אינני מרגיש כאב כלל. הכאב/תחושות נופיע בזמן מנוחה באזור הכתף האחורית , באזור הIMPIGMENT. הכאב אינו חד אך הוא מלווה אותי לאורך כמעט כל היום, שאני לא מבצע את התרגילים, גם שאני הולך לישון.
האם זהו כאב חיובי? האם להמשיך עם הייצוב/חיזוק האינטנסיבי של הכתף למרות התחושות?
תודה מראש , יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר impigment syndrome ונזק סלאפ דרגה 1 - תגובה
אורן דיסקין12/03/2011יובל שלום.
הכאב אינו חיובי מאחר והוא מסמן כי ישנה בעיה או עייפות כלשהי אך מצד שני אתה מדווח כי התרגילים עוזרים לך לכן יתכן שהכאב נובע מתהליך דלקתי שהגוף מייצר לצורך ריפוי ולכן יתכן שנטילת תרופות אנטי דלקתיות- לפי מרשם רופא, יוכלו לעזור לך בנושא הכאב ואליו התרגילים יעזרו בנושא חיזוק וייצוב הכתף.
לגבי ניתוח תמיד ניתן לנתח לכן עליך להמנע ולהשדל לדחות את הניתוח כמה שניתן מאחר ולמרות שההצלחה די טובה, מניסיוני יודעים כיצד נכנסים לניתוח אך לא יודעים כיצד זה יסתיים. אני עובד עם קבוצת כדוריד מזה מספר שנים וטיפלתי במספר שחקנים שעברו ניתוח לתיקון הסלאפ.
המשך לחזק ולייצב את חגורת הכתף והשכמות ואל תפסיק גם כאשר הכאבים יחלפו
בהצלחה אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?