שרירי החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי החזה
    רד
    22/03/2011

יש לי חזה גדול נפול, 3 אוסטיאוטיפיס בצוואר המקרין לתחושה דוקר/צורב עם תחושה עמומה ביד ימין. בגב תחתון גם כן בעיות. הומלץ לי ניתוח צוואר וגב תחתון לאחר צילומים ומומחה גב. נאמר לי שניתוח לא מבטיח הטבה, ואולי אפילו מגבלה -לפיכך אין ברצוני בניתוח. שאלתי: הואיל והוסבר לי כי הטוב ביותר עבורי ללא ניתוח הוא רק פיזיותרפיה באלקטרודות, והואיל ואינני יכולה לבצע תנועות חדות והליכה רחוקה-מקרין לי מצוואר ועד כפות הרגליים-ובמיוחד אצבעות וכף הרגל ,אילו סוג של תרגילים לבצע לחיזוק שרירי החזה-כדי שיפחת עומס על צוואר יד, ואילו תריגילים ניתן לבצע כדי להקל על גב תחתון המקל על הליכה ללא כאב לאורך הרגליים כולל כפות הרגליים והאצבעות? . לחץ דם תקין, אין סכרת, יש תת תפקוד בלוטת התריס המקשה על דיאטה. תודה על כל תשובה מנחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי החזה

הוספת תגובה

• שרירי החזה - תגובה

דני ליבנה
    22/03/2011

עלמנת לקבל טיפול אופטימלי ושיפור משמעותי במצבך רצוי וכדאי לפנות לאיש מקצוע פיזיוטרפיסט בסביבת מגוריך ,אשר יבדוק ויעריך ויתאים לך טיפול המכיל גם תרגילים וגם טיפול מנואלי נוסף .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו