קביעת תור לפיזיוטרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קביעת תור לפיזיוטרפיה
    עומר
    29/03/2011

שלום,
    לאחר US גילו לי דלקת בגיד גלוטאוס מדיוס באגן באיזור החיבור לאיליום.
    הרופא רשם לי 20 כדורים של ברקסין ונתן לי הפניה לפיזיוטרפיה.
    מצורפת סריקה של פרטי ההפניה.

התקשרתי ל 2700* על מנת לקבוע תור.
    הם שאלו אותי איזה איזור צריך את הטיפול ואמרתי להם בדיוק מה שרשום בהפניה והם אמרו שההפניה שלי לא ברורה והם לא יכולים לקבוע לי תור.
    אמרתי להם שזה גיד גלוטאוס באגן והם אמרו שהם לא מבינים את המינוחים הרפואיים ושהם צריכים תיאור פשוט יותר....כמו: אגן תחתון, אגן עליון או השד יודע מה......
    זה בכלל קטע חזק.....כשאמרתי להם טיפול באגן אז התיאור היה פשטני מדי וכשאמרתי ממש איזה גיד אז התיאור היה מפורט מדי והם לא מכירים עד כדי כך את המינוחים.
    אז מה נסגר?

התקשרתי למשרד של האורטופד ששלח אותי ושם אחרי בירור של הפקידה נאמר לי שהרופא בדק את ההפניה והיא ברורה לחלוטין ולהקריא להם את החלק הממוסגר למטה:
    "US מקומי ו - FRICTION"
    ושהם אמורים לדעת על מה מדובר (למרות שממני ביקשו איבר בגוף ולא תיאור הטיפול כי ממה שהבנתי FRICTION זה סוג טיפול ולא איבר בגוף)... בכל מקרה התקשרתי שוב למחלקה שמזמינה תורים לפיזיוטרפיה ב 2700*. הפעם הקראתי להם מה שהרופא אמר....ושוב אמרו שזה לא ברור והפעם הנציג אפילו התייעץ עם האחראי שלו ואמר שאין להם מושג מה זה FRICTION וש US לא מזמינים דרכם(!?) ,אז ביקשתי שיעשה שיחת ועידה למרפאה של האורותופד כדי שנסגור את הסיפור המצחיק הזה... אז מסתבר גם שאין להם שם אפשרות לעשות שיחות יוצאות.

אז התקשרתי למרפאה שוב ושם ביקשתי שיבדקו את הנושא הזה וביקשתי שהרופא מקסימום ירים טלפון בעצמו, ואמרו לי שהוא לא עושה דברים כאלה....לקחו את המספר טלפון שלי ואמרו שיחזרו אליי ולא חזרו לא אתמול ולא היום....ולא נראה לי שזה דורש כזה בירור מעמיק.................אז אני תקוע בלי תור ואין לי מושג מה אני אמור להגיד.
    קיצור, מה אני אמור להגיד להם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קביעת תור לפיזיוטרפיה

הוספת תגובה

• קביעת תור לפיזיוטרפיה - תגובה

אורן דיסקין
    30/03/2011

עומר שלום
    עליך לגשת למכון הפיזיותרפיה הקרוב לפגוש את מנהל המכון ולקבל תור בהתאם.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו