כאבים בגב עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב עליון
    יובל
    17/04/2011

שלום רב,
    מזה כ4 חודשים הנני סובל מכאבי גב עליון. הכאב מורגש בעיקר כאשר אני מסובב את החלק העליון של הגוף ימינה ושמאלה.
    הכאב הוא כאב נקודתי ומורגש הן בשרירים והן בעמוד שדרה. בבדיקת MRI של הגב העליון נמצא בקע דיסק קטן בD5-6 .אך האורטופד אמר שככל הנראה לא מדובר במקור הבעיה כי אין לחץ משמעותי על החוט.
    ניסיתי הרבה פתרונות כגון עיסוי, פיזיוטרפיה, כירופרקטיקה, שחיה וחיזוק הגב העליון.
    חשוב לציין שהכאב הוא לא כאב קיצוני. אך מפריע ביותר ומטריד לאורך כל היום, ואחרי חימום- מוקל.

א. אם יש עוד עצות/תרגילים/שיטות לטיפול שאתם יכולים להציע אשמח לשמוע.
    ב. האם אני יכול להמשיך להתאמן בספורט תחרותי כגון כדורסל, או שיש מצב שאני מחמיר את המצב?.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב עליון

הוספת תגובה

• כאבים בגב עליון - תגובה

אורן דיסקין
    19/04/2011

יניב שלום
    צר לי שעד כה לא נמצא לך פתרון בכל השיטות בהן טופלת אך אל תתייאש לבסוף משהו יעזור.
    קשה לכוון אותך מבלי לבדוק אותך ולנסות להתאים במקום.
    לגבי פעילות ספורט כגון כדורסל או כל פעילות אחרת,במידה ואין החמרה בכאבים לאחר הפעילות אין סכנה להחמרה.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו