לאחר ניתוח פריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח פריקת כתף
    אבירן
    11/06/2011

שלום רב ,
    אני בן 34

לפני 10 שנים עשיתי ניתוח נגד פריקת כתף capsular shift לאחר כמה פריקות טראומטיות ,בזמן האחרון אני מרגיש בכתף המנותחת כתף רדומה וקרה (בעיקר בלילה ושאני קם בבוקר) והרגשה שכאילו הכתף עומדת לפרוק שנית ולעיתים סתם חולשה...
    האם למרות שכבר שעשיתי ניתוח קיימים תרגילים מומלצים לחיזוק הכתף שבאמת יעזרו לי לחיזוק או שמה בגלל שכבר עשיתי ניתוח כבר אין סיכוי להחזיר את הכתף לקדמותה וזה בעצם המצב..?
    האם אוכל לחזור אי פעם לחזור לחדר כושר להרים משקולות ללא רעידות בכתף ? במצבי היום כל פעולה מאומצת נגועה במעין רעידות..
    מצאתי תרגילים מצולמים באינטרנט לחיזוק הכתף (לא תנועות מסוכנות כגון פרפר וכו')אבל מיד לאחר מכן יש לי קצת כאבים ,האם להמשיך ?

תודה רבה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח פריקת כתף

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פריקת כתף - תגובה

דני ליבנה
    12/06/2011

הצעתי לך גש לפיזיוטרפיסט או מאמן כושר שמבין שיבנה לך תכנית מסודרת ומותאמת לאחר בדיקה מסודרת ואז הכתף תתחזק ואתה תרגיש טוב יותר איתה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו