מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער אחרי חפיפהירון08/10/2009
מה צריך לשים בשיער כדי לקבל אותו אפקט כמו של שיער אחרי מקלחת?
ז"א, שיהיה מעוצב,מסודר,מבריק ורך?
שמן? קרם? סיליקון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
זאב לוין11/10/2009אני ממליץ להשתמש בקרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער אחרי מקלחת
סולו 5111/10/2009יש כמה שיטות להגיע להפקט של אחרי מקלחת
1. גלייז שזה כמו ג'ל רק עם וקס ביחד.- שיער מתקשה
2. קרם לחות עם סיליקון במידה והשיער יבש.- שיער קצת מתקשה ונוח לסידור
3. ווקס על בסיס מים - שיער מתקשה וניהיה מבריק.
4. סרום פשתן עושה שיער רך נעים לא מקשה אותו מומלץ לשיער יבש.
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מראה יהודה לויירון08/10/2009
יש לי שיער גלי ומלא.
בשביל לעשות מויקהן (מראה יהודה לוי) יש צורך לעשות דילול בשיער למעלה (פוני וכו) או רק בצדדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
ירון09/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
זאב לוין11/10/2009לעשות לעשות דילול למעלה באזור הפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..
ירון11/10/2009ובצדדים ומאחורה צריך דילול? כי אני משאיר הרבה שיער בגלל הזנב.
אפשר להשתמש בגלייז לתסרוקת הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערשרון08/10/2009
שלום , יש לי שער שטני הנוטה לחום בהיר .
הוא תמיד נטה לבלונדיני ובזמן האחרון הוא התכהה מאוד .
מה אפשר לעשות כדי להחזירו לצבע המקורי ללא צביעה או חומרים כמו סאן אין.
למשל הציעו לי לשטוף את השיער ואחר כך לשפוך עליו תא קמומיל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למריאנה
קורן אריכא08/10/2009היי אני ממליץ לא לעשות שום פעולה בבית מפני שצריך לבחון את השיער על מנת לראות אם אפשר להגיע לצבע הקיים שאת רוצה להגיע בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת שיאבחן את שיערך על מנת להגיע לתוצאה הטובה ביותר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סברה וצביעת השיער עם צבע ללא אמוניהכרמלה08/10/2009
שלום,
ראיתי שיצא צבע שיער חדש של לוריאל ללא אמוניה, האם אפשר לצבוע איתו את השיער אחרי סברה?
תודה כרמלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמלה
קורן אריכא08/10/2009צבע ללא אמוניה לא תופס לבן בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי ולאבחן את השיער בכל מקרה את יכולה אך ורק לצבוע לצבע שחור בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער
משי01/11/2009אני צריכה עזרה..
השיער שלי היה צבוע לבלונד המון זמן.. ואז החלטתי לעשות שינוי וצבעתי לשטני ואז אחרי זמן קצר לחום כהה ואז אחרי זמן קצר ניסיתי להבהיר אותו...
השיער נהרס והלכתי למספרה.. עשיתי החלקה ברזילאית והבהרה וצבעתי אותו לצבע דבש.. עכשיו הוא עדיין ממש יבש.. ואני רוצה להחזיר אוו לצבע הבלונד הקודם ולתת לו לנוח כי זה הצבע שאני שלמה איתו..
אמרו לי שאם אני אצבע יצא לי ירוק...
אם אני אצבע בצבע טבעי ללא אמוניה הוא גם יצא ירוק או לא? זה ממש מבאס לא טוב לי עם הצבע הזה אני ממש רוצה את הישן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מספרה בירושליםהיל08/10/2009
הי לכולם
רוצה לעשות גוונים בשיער.
אודה על המלצה על מספרה בירושלים, במחירים סבירים
(מה צריכה להיות העלות?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היל
קורן אריכא08/10/2009אני ממליץ לחפש באינטרנט על מספרה שרמת התגובות החיוביות גבוהות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהאיילת08/10/2009
במשך כחודשיים אני סובלת מנשירה כל פעם שאני נוגעת בשיער יורדות לי כ10 שערות וגם בשינה יורדות לי שערות על הכרית אני מרגישה שהנפח בשיער ירד השיער שלי עבה וחלק בדרך כלל מה עלי לעשותשאלה שניה כרגע אני עם גוונים והייתי רוצה לחזור לצבע אחיד האים זה תאליך מסוכן או שזה אפשרי בקלות?מחכה לתשובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילת
קורן אריכא08/10/2009אין שום בעיה לחזור לגוון הטיבעי שלך פשוט לכת לספר מקצועי שיאבחן את השיער ויבנה את נוסחת הצבע כמו שצריך ותחזרי לטיבעי שלך בכל מקרה לגבי נשירה אני ממליץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף,לנשירה ,ואמפולה של שוורצקוף לנשירה לטיפול ל3 חודשיים ואני בטוח שהכל יחזור לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיערלימור08/10/2009
האם ניתן לבצע החלקה חלקית?
אני לא מעוניינת שהתוצאה שתתקבל בעקבות ההחלקה תהיה שיער חלק לגמרי ("מקלות"), התוצאה שאני שואפת להגיע אליה היא שהשיער על הראש (קרוב לשורשים) יהיה חלק לגמרי ובחלק התחתון (באורך השיער) יהיו מעט גלים (שיער דומה לשיער של יונית לוי מהחדשות לדוגמא)
השאלה האם ניתן לשלוט על התוצאה הסופית של ההחלקה
האם ניתן לשים את החומר פחות זמן כדי להימנע משיער חלק "מידי"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור
קורן אריכא08/10/2009כן זה אפשרי פשוט תגידי לספר שאת מעוניינת בחלקה שהשיער יראה טיבעי ולא חלק והוא פשוט ידלל את חוזק ההחלקה על מנת לקבל תוצאה מעולה ,לא לנסות בבית בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לצבע בשיעראורנה 107/10/2009
אני בת 35 מזה שנה פיתחתי אלרגיה לצבע (משתמשת בשחור) עברתי איבחון לאלרגיה ונאמר לי שאני רגישה לחומר פנאל דיאמין phenylenediamines ניסיתי גם שטיפות על בסיס מחנות טבע וצבע אך גם פיתחתי אלרגיה.פניתי למעצבי שיער נחשבים גם בכימיה ולא נמצא פתרון לצבע בלי החומר הנ"ל. נואשתי ובגילי לא אוכל להשאר עם לבן ולהרגיש זקנה נואשתי ? אולי תוכלו לעזור לי או להפנותי לפתרון לבעייתי? גם בחינה יש את החומר הנ"ל. תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורנה
קורן אריכא08/10/2009שאת אומרת אלרגיה מה קורה לך כאשר את עושה צבע איזה תופעות לואי ישנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לצבע שיער
אורנה109/10/2009בהקשר לפנייתי מ7.10
האלרגיה מתבטאת בפצעים ונפיחות מאחורי האוזניים ואודם בקרקפת כמו כוויות.
אשמח לתגובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה לשיעריוני07/10/2009
ערב טוב,
לצורך שיקום שיער יבש, האם זה נכון לשים מסיכה לשיער למשך כמה שעות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרוני
קורן אריכא08/10/2009אין צורך לשים את המסכה לכמה שעות מפני שאת עושה את הפעולה ההפוכה,אני ממליץ לשים את המסכה בין-5-10 דקות ולא יותר על מנת לקבל תוצאה מקסימלית וטובה ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידלתי שיער ועכשיו רוצה אותו פזורlongherman07/10/2009
שלום לכולם.
אני גבר, וגידלתי את שיערי בשנה האחרונה (בערך).
במהלך החורף השתמשתי בכובע צמר, ובקיץ כשהשיער ארך יותר, התחלתי להשתמש בסרט לשיער כאשר הוא אסוף אחורה. בנוסף, עברתי החלקת שיער רגילה (שכבר כמעט נעלמה אך מעניקה לשיער שלי עכשיו את הצורה שרציתי, חלק יחסית, אך מתולתל. אפשר לקרוא לו גלי אולי).
עכשיו, כאשר השיער שלי לח (אחרי המקלחת), ואני מפזר אותו לצדדים, אני מאוד מרוצה מהצורה שלו. הבעיה היא שאחרי שהוא מתייבש, הוא נהייה נפוח ויבש ומקבל צורה שאני ממש לא אוהב. הייתי רוצה לשמור על הצורה שלו כאשר הוא לח, ובכלל, להבין איך אני עובר משיער אסוף בסרט אחורה, לשיער ארוך פזור כמו של אנשים עם שיער ארוך שלא גידלו לאחרונה. אני שם לב לאנשים עם שיער באורך כמו שלי, שהולכים עם שיער פזור ולא משתמשים בסרט, ואני לעומתם לא מרגיש שיש לו את הצורה שאני רוצה.
ניסיתי להשתמש בקרם לחות, אך הוא התייבש והשיער חזר להיות יבש וקשה.
סיכום יותר ברור של השאלות:
1. האם יש איזשהו מעבר אחרי תהליך גידול השיער שעושים בין לאסוף את השיער עם סרט לבין קבלת צורה של שיער ארוך ופזור?
2. איך אני עובר להסתובב עם שיער פזור ומסדר את הצורה שלו? האם יש קשר לזה שבצדדים השיער קצר יותר ממאחורה?
3. האם שווה להתייעץ עם ספר/מעצב שיער בנושא? מה לשאול אותו? מה לבקש ממנו לעשות?
4. איך לטפל בשיער שלי בצורה טובה יותר? באילו מסיכות להשתמש? או אולי קרם לחות שונה?
5. אשמח לעוד טיפים לטיפול בשיער שלי כדי שיהיה יותר יפה, ופחות קשה (למשל אם הוא יבש, כשאני הולך הוא בקושי זז לצדדים, הרבה פחות משל אנשים אחרים.
אשמח לתשובות ותודה מראש. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר longherman
קורן אריכא08/10/2009אני ממליץ ללכת לספר לקבל חוות דעת מקצועית אולי צריכים להספר קצוות ,
להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום של שוורצקוף,מסכה לשיער יבש ופגום ,ובנוסף להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל [יש לך מידע באינטרנט ] בכל מקרה ברגע שתשתמש במוצרים אלו אני מבטיח לך שיער בריא,גמיש,מלא ברק,בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
longherman08/10/2009אני אלך להתייעץ עם ספר ואבדוק את המוצרים שהמלצת עליהם. שוב תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשים בשיער צבועשואנה07/10/2009
היי!
לפני חודשיים צבעתי את השיער בפעם הראשונה בקסטינג קרים גלוס של לוריאל. לפני הצביעה היה לי שיער טבעי שנוטה לקשקשים ולכן השתמשתי בשמפו למניעת קשקשים של הוואי. מאז שצבעתי עברתי לשמפו אלביב של לוריאל לשיער צבוע (האדום) וגם למרכך שלו. בשבוע האחרון שמתי לב ששוב יצאו לי קשקשים. מה לעשות? מצד אחד אני רוצה להעלים את הקשקשים ולטפל בהם ומצד שני לשמר את חיי הצבע... האם יש איזשהו שמפו בפארמים שהוא גם לקשקשים וגם לשיער צבוע?... ואם לא אז האם אני יכולה רק להשתמש בשמפו למניעת קשקשים ובמרכך של אלביב לשיער צבוע? האם בכל זאת לא יהיו לי קשקשים ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא קיבלתי תשובה?....
שואנה08/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל נפוח ויבשגלית06/10/2009
היי ..
השיער שלי נפוח מתולתל עבה ויבש , מה עושים במצב כזה ?
השיער לא מסתדר לי , אני חייבת לשפוך עליו מלא קרם ולהרטיב אותו כדי שיהיה אפשר לגעת בו
איך אפשר לגרום לשיער להיות יותר מסודר , לא יבש וגם לא נפוח ?
תודה רבה מראש .. [=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתרון
רוני27/08/2011שימי על השיער מידי פעם שמן זית.. זה כמו שמן מרוקאי רק זול יותר וטבעי....
זה עוזר נהדר!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
זאב לוין06/10/2009אני ממליץ על פתיחת תלתלים קלה להורדת הנפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווף בקשר לצביעת שיער מחוםנטלי רון05/10/2009
אז ככה ...
לפני שנה צבעתי לשחור ,
ואז כשעשיתי פסים בצבע בלונד הפסים יצאו אדמדמים ,
בכיוון של חום שוקולד ..
לאחר מכן צבעתי שוב לשחור , והשחור דהה,
כעט אני רוצה לצבוע לבלונד .. ואני מעוניינת על התהליך בבית ,
אני ממש נגד הבהרות כי השיער שלי יבש במילא ..
אני מפחדת שאם אני יצבע לבלונד יצא לי צבע לא מוגדר ..
ואני צריכה את זה לימים הקרובים ..
אני חושבת בכיוון של בלונד פלטינה ויותר כהה אפילו ..
השיער שלי כרגע חום כהה אבל אני יודעת שעדיין השחור
נמצא בתא השערה ולכן הצבע הבלונד לא יצא לי בלונד אלא אחר ..
תוודה נטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי רון
זאב לוין06/10/2009אני ממליץ לך לגשת ל מומחה כיוון שאת יודעת את התוצאות שיצאו לך מראש בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער הזקן שלירן05/10/2009
צמיחה על הפנים שלי מוזרה קצת לא כולום צומחים באותו כיוון ויש לי קרוחות פה ושם האם אפשר לטפל בזה או שזה גנטית?
אשמחי לתשובה מהירה בהקדם זבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
זאב לוין06/10/2009אין מה לעשות זה גנטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער -שוורצקוף.כדאי?היללוש05/10/2009
הי.לפני כשנה עשיתי החלקה ברזילאית והיה ניפלא ,אך תוך כחצי שנה המצב חזר,פחות או יותר לקדמותו.קראתי שאפשר לעשות בבית בעלות מינימאלית החלקה של שוורצקוף -גלאט.מה היתרונות והחסרונות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היללוש
זאב לוין06/10/2009אם הברזילאית היתה לך טובה אז תמשיכי איתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)