מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהה בדחוף !גל12/07/2009
שלום אני בת 17,אני משתמשת בפן המון פעמים ובמחליק , כי לא תמיד הפן מחליק בצורה טובה את השיער שלי והוא נהרס לי שאני יוצאת לבחוץ. השיער שלי נהיה שבירר ודליל בגלל הפן,אני ידועת זה לא בריא אבל אני ממש מכורה לפן.
רציתי לדעת איזה בדיוק מסכה אני צריכה לקנות ומה אני יעשה כדי שהנשירה שלי תפסיק והשיער שלי יהיה פחות יבש ושביר. אני צריכה עזרהה דחוף
בבקשה תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
אנג'לה טטרו12/07/2009את צריכה לגשת למעצב שיער שאת סומכת עליו להיבכון השיער ולפי סוג השיער יתאים לך מה שדרוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
גל12/07/2009אבל מה מעצב שיער כבר יכול לעזור ?
את לא יכולה להביא לי עצת לטיפוח השיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שלא גדלילי11/07/2009
בתי בת שנתיים וחצי עם שיער מקורזל מאוד ודליל.שמתי לב כי השיער אינו אורך או לחילופין, אורך מעט מאוד בפרק זמן ארוך מאוד.... מה לעשות כדי שהצמיחה תהיה מהירה יותר והאם יתכן כי השיער ישאר באורך של "עד האוזניים" לתמיד? האם באמת כדאי לספר על מנת שיגדל ? אנא עזרתכם תודה רבה ילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שלא גדל ???? היא תינוקת .... (
רונן פלג14/07/2009היי ילי ...
אני מבין שהילדה בת" שנתיים וחצי " וואי תני לילדה לגדול ... תעשי לה תספורות השיער שלה הוא עדיין שיער תינוקי ... קחי את הזמן כל ילד הוא שונה מאחר .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים והמנטרלדורית-2811/07/2009
שלום
עשיתי אתמול פתיחת תלתלים והמנטרל ששמים על השיער במהלך התהליך הושאר חצי שעה במקום רבע שעה,האם זה פוגע בפעולת הפתיחה [במובן של מחליש אותה]?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית
רונן פלג14/07/2009לא זה לא מחליש את הפעולה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לתלתלים בתל אביב!!אסנת11/07/2009
יש לי שיער מתולתל דק וצבוע עם תלתלים גדולים יחסית (בקבוקים) ויפים בד"כ (בירושלים..). הבעיה היא שהלחות בתל אביב הורגת אותם, הם נפתחים ומתנפחים ונראים כמו חבילת צמר פלדה. מה עושים?? איך שומרים על הצורה לאורן זמן ולא רק מיד לאחר החפיפה? אנא עזרו לי!!... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים
רונן פלג14/07/2009תנסי להשתמשמ בגלייז של אינדולה + קרם לחות לערבב ביחד ולעצב עם זה את התלתלים ותני להם להתייבש לבד ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו כחולויקי11/07/2009
הבנתי שיש שמפו כחול שעושה את אותה העבודה ששטיפה עושה לבלונד , הוא מנטרל את הכתום זהוב מהשיער האם זה נכון ואיפה אפשר להשיג חוץ ממספרות
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במה עוד אפשר להשתמש כדי לנטרל
ויקי11/07/2009במה עוד אפשר לנטרל את הזהוב ? משהו שאני יכולה לעשות בבית
אני חייבת תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ויקי
אנג'לה טטרו19/07/2009נכון קוראים לו שמפו סילבר והוא מנטרל פיגמנט צהוב אבל לצערי ניתן לרכוש רק במספרות. מומלץ של חברת שוורצקופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רבלון ו-וידל ששוןזהר09/07/2009
רבלון ווידל ששון הן חברות טובות למחליקי שיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
זהר09/07/2009יש לי שיער יחסית ארוך ומקורזל ובדקתי באינטרנט וראיתי מחליקים שמתאימים לשיער שלי (פלטות רחבות ווסת טמפרטורה) אבל המחירים של רמינגטון יחסית יקרים והתגובות על המחליק של ביביליס לא טובות אז רציתי לדעת אם וידל ששון ורבלון הם חברות טובות למחליקי שיער (כי יש להם מחליקים שמתאימים לשיער שלי והמחירים סבירים) **אני צריכה תשובה מהר, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף- שיער יתרלולי08/07/2009
שלום אני בת 17, שמנה, ויש לע שיעור יתר. לדוגמא:
הגב שלי מלא שיער, בציצי יש לי שיער, אפילו קצת על הפנים ויש לי גם שיער על הבטן.
אשמח אם תייעצו לי מה אפשר ל עשות נגד זה וכיצד אפשר לפתור את הבעיה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5555
555505/09/2009תעשי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי לייזר
בר05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לליזר תבדקי את הבעיה
תתתתת05/09/2009לכי לרופא אנדוקרונולוג שיעשה לך בדיקות אל תזניחי את זה
ומעבר לזה ליזר ממליצה לך על כללית אסטטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשרית08/07/2009
אני מאד מאד אוהבת שיער אדום חזק כמו למשל מיי מכוכב נולד ואני מאד רוצה לדעת כיצד אני יכולה להגיע לגוון האדום החזק הזה ללא מספרות שיערי כרגע צבוע במגי'ק אדום אך הוא דוהה לאחר 4 ימים. נניח שאעשה במספרה הבהרה או בלי? מה מספר הצבע או הצבעים שעליי לצבוע כדי להגיע לגוון כזה אדום?
אודה על תשובה מהירה כיוון שאני צריכה כבר לצבוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאד אשמח לתשובה מהירה תודה!
שרית08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לענות
רבקה11/07/2009אני מחכה כבר כמה ימים יש אנשים שעונים להם ממש מהר ...אני לא הייתי רוצה לעבור לעמוד הבא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רונן פלג14/07/2009רק במספרה (בבקשה) מדובר פה בפולה עם הבהרה טובה וצביעה (אפילו שתיים) .......
בזהירות ...
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה פולה?
רבקה14/07/2009השיער שלי מובהר כבר הוא מחכה לתשובתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מהירה
רבקה15/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי שיער מיוחדיםגל מולן07/07/2009
שלום רב!
רציתי לשאול כמה שאלות:
איפה ניתן להשיג צבעי שיער כחול וסגול?
אני נערה כבת 16 עם שיער בצבע חום דבש ואני מעוניינת לעשות פסים בכחול וסגול בשיער
שאלה נוספת שיש לי,האם חובה לחמצן קודם את השיער או שהצבע ייקלט כמו שצריך?
תוך כמה זמן חוזר השיער לקדמותו?
מחכה לתגובה
תודה רבה
גל מולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל מולן
זאב לוין08/07/2009כדי להגיע לגוונים מהסוג הזה חייבים לבצע הבהרה בחלק שרוצים לצבוע אותו ורק לאחר מכן להניח את הצבע הרצוי אאבל היום ניתן ל עשות את זה על ידי תוספות שיער כדי לא לפגוע באיכות השיער הטבעי וזה יוצא גם אותה הוצאה כספית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת גוון צבע לשיערליאת07/07/2009
שלום רב,
צבע עורי שחום ואני צובעת כבר שנים צבע בסיס דבש וגוונים בהירים אבל תמיד באיזשהו שלב
הצבע נהיה צבע של חלודה והגוונים מתבהרים וזה יותר מיידי צהוב "וזועק" בשבילי
מצד אחד אני מאוד רוצה לצבוע את השיער לצבע חום בהיר אבל אני פוחדת שלא יהיה את הגוונים
שנותנים אור לפנים (צבע עייני הם דבש עם טיפה ירוק), אז מה ניתן לעשות, אשמח להמלצות,,,
פעם אחת הספרית צבעה לי לחום אבל זה יצא אדמוני אולי בגלל הגוונים? אני די מיואשת וכל כך רוצה לאחד את צבע השיער נמאס לי מהגוונים....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
זאב לוין08/07/2009לפי התיאור שלך אני לא רואה שום בעיה להביא אותך לצבע שאת רוצה אבל בשביל זה צריכים להיות מספיק מקצוענים בכימיה כדי שתקבלי גוון נקי מבלי אדום או ירוק בקצוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייצעות לגבי החלקהרביד07/07/2009
שלום רב..
רציתי להתייעץ
יש לי שיער די דליל ויבש כלומר לא בריא קצוות מפוצלים מפאנים..
השאךה שלי היא שאני רוצה לעשות בחלקה עכשיו אני מפחדת שהחומר יהיה חזק ויקרע לי את השיער או שהוא ינשור או שיגרם לי נזק בלתי ניתן להפיכה ..
בדר"כ השיער שלי לא תופס פאנים כלומר הפן של ספ ר מקצועי תופס לי אולי יומיים גג אחרי זה הוא מסתלסל ומעבד את ההחלקה והעיבוד שלו לגמרי..
אז מה אתה ממציע לךי לעשות ? להשאר עם הפאנים או לבצע החלקה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביד
זאב לוין08/07/2009אינני יכול להמליץ לך על משהו מסוים מבלי לאבחן את שיערך מקרוב ולתת לך שתובה מקצועית ומדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום(: צריכה המלצהנוי ב06/07/2009
אני רוצה לעשות בשיער ראסטות סינטטיות וחבלים המליצו לי על המקום קונדלראסטה, רציתי לשאול על איזה עוד מקומות אתם ממליצים ואם תוכלו להגיד לי איפה הם נמצאים(ערים וכאלה)
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי ב
זאב לוין08/07/2009אני שמעתי על המקום ברח' קינג ג'ורג בתל אביב שמתעסק אך ורק בראסטות ותוספות שיער למיניהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירדן06/07/2009
שלום,
לאחרונה התחלתי להשתמש במוס של וולה בשילוב עם קרם לחות, והשיער שמתייבש רך ובעל צורה יפה. השאלה שלי היא איך לשמור על הצורה של השיער במהלך הלילה? ניסיתי לאסוף את השיער לגולגול, אבל בבוקר השיער חסר ברק, חסר צורה ויבש. השיער נעשה שונה מאוד ממה שהיה ערב לפני.
אז שאלתי היא, איך אפשר לשמור על השיער במהלך הלילה?
אשמח לתשובה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ירדן
אנג'לה טטרו06/07/2009שאת קמה בבוקר תנסי להרטיב את היד ולנסות לעצב את השיער ,להוסיף קצת מוס ,לברק לאחורנה אני מישתמשת במספרה ספרי לברק של שוורצקוף ואני מאוד ממליצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבן בחזהאורי06/07/2009
אני גבר ויש לי קצת שיער לבן בחזה האם אפשר לצבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
אנג'לה טטרו06/07/2009כן אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים תלתלים במחליק שיער?מורנושש06/07/2009
איךך עושיםם תלתליים במחליק שיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורנושש
אנג'לה טטרו06/07/2009המחליק צריך להיות צר, לקחת קבוצות קטנות של שיער וללפף את השיער תוך כדי סיבוב בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)