מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת קרם לשיערמור04/06/2009
שלום.
מגיל 10 אני זוכרת את עצמי עם קרמים בבית, אף פעם לא יצאתי בלי למרוח
קרם על השיער מהבית.
אני כל פעם מנסה קרם אחר ומתבדה.
רציתי המלצה לגביי קרם טוב לשיער שמתאים לסוג שיער דק במיוחד וטיפה יבש
שמעניק ברק.
לגבי שיערי הדק, יש משהו לעשות בנידון?
אשמח להמלצה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
זאב לוין04/06/2009אני מאוד ממליץ לך על קרם פאושן 9 של סבסטיאן שנותן ברק לשיער, מעצב ולא מכביד על השיער והשיער נשאר במראה טבעי לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
מור05/06/2009ניתן להשיג אותו בפארמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאנג'לה..בחורה מהצפון02/06/2009
אנג'לה שלום..
ראיתי את עיצובי השיער שלך, התספורות ושמעתי עלייך רבות וטובות כמובן..
רציתי בבקשה לדעת אם יש לך הפקות בקרוב ואם את מחפשת דוגמניות לצילום...אשמח להגיע אלייך כדי שתתרשמי ממני..
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחורה מהצפון
אנג'לה טטרו03/06/2009אשמח אם תיצרי קשר אני ציריכה גם דוגמניות לטלוויזיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף .לנה02/06/2009
אחרי שעשיתי חינה על השיער והורדתי את החינה השיער נשאר לי אפור ירוק וזה לא יורד .
מה עלי לעשות ?
זה דחוף בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימונה
זאב לוין04/06/2009עלייך לעשות הבהרה ולאחר מכן צביעה של שיער על ידי צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לתספורות קצרות לגבריםדקל02/06/2009
כן, הקיץ הגיע(ואיתו הצבא) אז מורידים את השיער..
אני צריך המלצות לשיער קצר/בינוני שיהיה אפשר לעצב מול המראה אבל לא להשקיע יותר מדי זמן.
יש לי גוון עור בהיר ופנים ארוכות,
וזו התמונה הכי עדכנית שמצאתי.
אשמח אם תצרפו תמונות להמלצות גם. תודה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במחשבה שנייה לא חובה
דקל02/06/2009שיהיה אפשר לעצב, אבל כל תספורת מלבד קצוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע בקיץ :)מיטל02/06/2009
אהלן... דבר ראשון.. ממש ממש כל הכבוד לכם שאתם מוצאים זמן לענות על השאלות של כולם.. דבר שני.. רציתי לשאול איזה צבע פסים/גוונים יתאים בקיץ.. חשבתי על בלונדיני... אבל חברות המליצו לי לעשות אדום או פקאן או משו כזה.. יש לי שיער חום יחסית ואני בת 17.. תודה מראש מיטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיטל
אנג'לה טטרו03/06/2009מיטל אני הייתי ממליצה לך לא לעשות משהו דרסתי ,לשיער חום טבעי מתאים גווני שמש , כמובן שתמיד לפני שינוי בשיער עדיף להתיעץ עם מעצב שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים ושיער יבששרית02/06/2009
השיער שלי יבש ונוטה להתנפח מאוד (השיער דק אך מלא ). הגוונים שאי עושה מחמירים את הבעיה.
א. האם יש סוגים שונים של חומרים לגוונים שפוגעים בשיער פחות? ואם כן מהם?
ב. מה ניתן לעשות? המסכות שאני מנסה כמעט ולא משפיעות. רק כשאני עושה פן השיער נראה יפה,
אך אין לי זמן לרוץ פעמיים בשבוע לספר לפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הילה
אנג'לה טטרו02/06/2009כן יש סוגים שונים של חומרים וגם אחוז חמצן נמוך אני עובדת עם בולונד מי ואפשר להתים לך גם את השמפו והמסכה שלהם.
וכמובן להיתייעץ עם הספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למייבש שיעריסמין02/06/2009
1. רציתי לדעת על איזה מייבש שיער אתם ממליצים?
אמרו לי גדעון אבל אחרי שנתיים הוא נהרס לי..יש מייבש שיער של חברת מוזר. האם הוא טוב??
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו עונה כאן?
יסמין06/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמי
אנג'לה טטרו06/06/2009מייבש שיער הוא כמו כל מכשיר חשמלי ,יש מיקרים שאתה קונה את הכי טוב ומיתכזב מינסיון שלי במספרה הייתי מרוצה גם מיגדעון ,ואיתמר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה קרמית על גווניםרונן פלג01/06/2009
האם מותר לעשות החלקה על גוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה קרמית - תגובה
זאב לוין18/10/2012כעיקרון אפשר...אבל לפני שאני יגיד לך תשובה חד משמעית אני צריך לראות את שיערך
זאב לוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרין
אנג'לה טטרו01/06/2009כן אפשר אם השיער לא מובהר מדי ,אבל לפני שאת מחליטה לעשות רצוי להתייעץ עם הספר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על החלקה קרמית
אסנת10/01/2010יש לי שיער יבש ,מאוד גלי ומאוד נפוח,לפני כשבועיים עברתי החלקה קרמית אצל איציק נוי ממספרת "בראש שלי" ברח' אחוזה 80 ברעננה(נסעתי אליו במיוחד ממודיעין בשל נסיון העבר המוצלח)ושוב כמו בטיפול הקודם אצל איציק-קבלתי שיער מדהים,חלק נעים ,נוח מאוד לסידור ומה שהכי חשוב מבחינתי-מראה טבעי לחלוטין.אני ממליצה עליו בחום-הוא יסודי,מקצועי ונותן את כל הנשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי החלקה קרמית..
מורן20/01/2010אני בת 14 ויש לי שיער גלי ומאוד נפוח..
האם כדאי לי לעשות החלקה קרמית?
כמה זה עולה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזהרה מפני החלקה קרמית!!!!
מיקה17/10/2012שלום לכולכם
הנני בעלת שיער מתולתל וארוך עם גוונים ונוהגת מזה שנתיים לעשות החלקה ברזילאית מדי 3 חדשים ואפילו פחות - מאוד מרוצה אמנם השער לא נשאר חלק לאורך זמן אבל הוא רך נעים וקל לטיפול.
שבוע שעבר עשיתי את טעות חיי כש"בגדתי" בספר שלי והלכתי לספרית אחרת שהצליחה לפתות אותי לעשות החלקה קרמית בטענה שהשורש כבר כהה ואין בעיה ובכלל השיער בניגוד להחלקה יפנית יוצא רק ונעים מיד בהתחלה.
כבר בתהליך עצמו ראיתי שצבע השיער בשורשים הולך ונעשה כתום כשהספרית מרגיע אותי שזה "יסתדר"
בלי להלאות יותר מידי למחרת בבוקר הגעתי אליה כולי נרעשת ומבוהלת אחרי שקמתי בבוקר ומבלונדינית הפכתי לג'ינגית כתומה, שרופה ומלאה קרחות בקדמת הראש!!!! (ראו תמונות מצב)
הספרית אמנם "התנצלה" אבל אחרי שרצתי לרופא עור התברר לי שאני עומדת לפני לפחות שלוש שנים של שיקום השיער - בהם לא אוכל לעשות גוונים שורש וכנראה אצטרך להסתפר כדי לא להכביד על השורשים !!!
מיותר לתאר את עוגמת הנפש התסכול והצער (הספרית אפילו לא טורחת להתקשר ולפחות להציע לי עזרה בשיקום השיער שעומד לעלות לי מאות שקלים בחודש - טיפולי קרטין, שמפיים מיוחדים ועוד)
אנא מכם - הזהרו ושמרו על פאר ראשכם, זה לא משתלם לא משנה מה יבטיחו לכם - לכו רק על טיפול הקרטין מה שמכונה החלקה ברזיאלית.
מכל הלב... (לצערי אפשר לצרף רק תמונה אחת אבל אני מאמינה שזה מספיק מפחיד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי החלקה קרמית.. - תגובה
זאב לוין18/10/2012אשמח לזמן אותך ליעוץ בחינם ויחד נחליט איזה זוג החלקה את צריכה
כי בלי לראות את שיערך קשה להגיד עלות
זאבלוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרין
זאב לוין21/01/2010על גוונים ניתן לעשות רק החלקה ברזילאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה שאלה ממש ממש דחופה !@#לנה01/06/2009
אני בת 15 ועברתי מלא צביעות שיער והשיער שלי יבש ואני עושה המון פנים .
עברתי מלא מלא צביעות ואפילו כמה מהם היו איזה 4 הבהרות .
ישלי כמה שאלות .
1. השיער לא אורך לי והוא קצר הוא כמעט קארה מה אני צריכה לעשות ?
2. לפני כמה זמן צבעתי לחינה שחורה וכנראה שלא יצא לי טוב ונשאר לי כמעט בכל השיער צבע
אפרפר ירוק כחול כזה ושום צבע לא מכסה את זה אני לא מצליחה להוריד את זה , מה לעשות ?
3. ישלי נשירה והשיער שלי מתקצר נראלי שזה שבירת שיער איך אני יכולה לטפל בשיער שלי ?
אני משתמשת במוצרים של GLIS
מסכה ושמפו וויטמינים .
וזה עושה לי שיער נעים אבל עדיין שרוף ונושר .
תעזרו לי בבקשה ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי איילת,
אנג'לה טטרו01/06/2009צר לי על מה שאת מתארת, בחורה צעירה כל כך, הדבר היחיד שאת יכולה לעשות הוא, להניח לשיער קצת ולשקם אותו ואז להחליט מה התהליך הבא, קצת מנוחה לשיער לא תזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה .
לנה01/06/2009כן אני כבר לא עושה פנים אבל אני חייבת שתענו לי על שאלה ממש שחשובה לי ,
אחרי שעשיתי חינה על השיער והורדתי את החינה השיער נשאר לי אפור ירוק וזה לא יורד .
מה עלי לעשות ?
זה דחוף בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה דילול?עידן01/06/2009
יש לי שיער נפוח ומבולגן שהופך תוך 20 דק' אחרי המקלחת לליפה נפוחה ברמות.
אמרו לי לעשות דילול, מה זה דילול? מה מיוחד בזה? איך זה עוזר לשיער?
וכמה זה עולה :)
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואפשר לדעת למה אתה לא מעדיף דילול?
עידן01/06/2009עשיתי כבר 2 החלקות בשיער, השיער שלי כבר דיי הרוס לדעתי. (יפנית וכרמית)
אני כל יום בבוקר מתסבך עם השיער שלי בווקס ובלגנים, יש לי אובססיה אל השיער, חשוב לי שהוא יראה טוב לא משנה מתי ואיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים ותספורת
אורטל כהן09/11/2010שלום אני צריכה עזרה דחופה !
לפני כודשים התספרת עקב כך ששיערי היהשרוף מאוד השיער שלי חשוב לי מאוד מישוםשזה מה שמבליט אותי ועושה אות פה לפני התספורת היה לי שער נפוח מאוד ויפה אך כאשר הלכתי להסתפר הספר סיפר א ותי בצורה קיצונית מידי וזה ממש נראה כאילו הוא דילל לי תשיער הוא עשה לי דירוג קיצוני מידי כאשר למלה נפוח ולמטה יש מין זנב כזה ..
וממש התאכזבת י וזה ממש מפריע ליי
האם תוכל לעזורלי לגביזה ולומר לי הא כאר השיער יארך הדילול שלו יגדל והשיער יחור לקדמותו ? האם הנפח והעובי ש השיער יחזור כאשר השיער יארך ? ותוך כמה זמן נראה לך שזה יחזור לי ?
אשמח אם תענהלי על כך זה מאוד חשוב לי תודה רבה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה דילול? - תגובה
קורן אריכא10/11/2010דילול זאת אומרת פעולה על מנת להוריד את רמת הנפח בשיער ,אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל"על מנת להוריד את הנפח של השיער מסדרת "הקונדישינר יש לך מידע באינטרנט ,הדילול צריך להתבצע ע"י ספר מומחה,בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםרוני31/05/2009
שלום,
אני בעלת שיער חום ועושה מזה שנים גוונים בצבע פלטין, כל שלושה חודשים לערך.
יש פעמים שאני שמה לב כי אחרי שבועיים כאילו לא עשיתי דבר .
ביקשתי מהספרית שתעשה את הגוונים מהשורש והיא טוענת ש"לא כדאי כי זה יעשה לי כתמים וגירודים בראש.
האם הדבר נכון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על קבלת תשובה !!!!!!!!
רוני02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני
אנג'לה טטרו03/06/2009זה נכון אין אפשרות לעשות את הגוונים ממש על השורש ,אבל בהחלט אפשר לעשות אותם קרובים לשורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!כריסטינה31/05/2009
אז ככה:
אני מאוד רוצה לעשות פוני בובה (כלומר קדימה, שמתפרס על כל המצח) זמן רב.
לפני מס' שבועות הלכתי לספר כדי שיעשה לי פוני כזה, והוא אמר שזה בלתי אפשרי
מכיוון שיש לי שביל טבעי בצד הראש וככה צמיחת השיער שלי,
הוא אמר לי שאם הוא יעשה לי פוני כזה, אז הפוני "יפתח" איפה שקיים השביל
שלי והפוני לא יראה אחיד וטוב.
אז השאלה שלי, האם אני יכולה איכשהו לשנות את הצמיחה או את השביל?
או שבכל זאת יש דרך לעשות את הפוני שאני רוצה?
זה באמת חשוב לי!
תודה מראש,
כריסטינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כריסטינה
אנג'לה טטרו01/06/2009את מתארת בעיה נפוצה אצל הרבה נשים ,את צמיחת השיער לא ניתן לשנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהדוריני30/05/2009
היי,
עשיתי לפני 9 חודשים החלקה יפנית,
בחודש האחרון השיער לא מסתדר ,במיוחד אחרי חפיפות.
זה בטח בגלל שאני צריכה לחזור על ההחלקה
אבל אני מפחדת משנירה חזקה ושיהיו לי קרחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוריני
זאב לוין30/05/2009את יכולה לחדש את ההחלקה ללא שום חשש כיוון שההחלקה לא גורמת לנשירת שיער שמעצב השיער מספיק מקצועי כדי לבצע את התהליך של ההחלקה ואז זה בחיים לא יגרום לנשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת במבוקיפעת29/05/2009
שלום רב,
אני צובעת לבלונד מזה כ13 שנים. במקור אני שטנית. השיער שלי גלי. בזמן האחרון השיער שלי יבש מתפצל, מסתלסל ולא מסתדר אם אני לא מייבשת אותו אחרי חפיפה. גם לאחר היבוש השיער עדיין גלי.
השאלה שלי: האם החלקת במבוק תתאים למצבי? האם היא גורמת איזשהם נזקים בעתיד הקרוב או הרחוק?
ובנוסף, אני עוברת טיפולי פוריות, האם ההורמונים יכולים להשפיע על מצב שיערי לאחר ההחלקה ולגרום לנשירות והתקרחויות? ומה קורה בזמן הריון לאחר החלקה?
תודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
זאב לוין30/05/2009לא שמעתי על החלקה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח שיערטל29/05/2009
שלום
יש לי שיער שחור ויש בו שערות לבנות,אני מעוניינת לצבוע בחינה אדומה,השאלה שלי היא מתי אחרי החינה אפשר לצבוע בצבע רגיל
עוד שאלה-השיער שלי קצת יבש ולא חיוני,האם מומלץ להשתמש במסכה או באמפולות(לבד,לחוד?) ואם כן,אז איזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
זאב לוין30/05/2009את יכולה לצבוע אחרי חינה מתי שתרצי
אבל אני לא ממליץ חינה כיוון היא לא מכסה שיער לבן וגם אין מבחר של צבעים כדי שתקבלי את הגוון הרצוי את עלולה לקבל ג'ינג'י במקום אדום
המלצה: תחסכי מעצמך טירחה ותתחילי ישר מצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)