מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקהגל28/05/2009
יש לי שיער מתולתל ואני רוצה לעשות החלקה. למשך כמה חודשים השיער נשאר חלק?
ואיך אני יודעת איזה החלקה לעשות? שמעתי יש יפנית, ברזליאית סיני מה לא?!
הישער שלי לא צבוע ולא יבש אז איזה החלקה מתאים? אני מעדיפה את זה שהכי פחות "הורס" את השיער..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
זאב לוין30/05/2009אני רוה להרגיע אותך שהחלקות לא הורסות שיער אם מעצב השיער מספיק מקצועי ומיומן בהחלקה
לסוג השיער שלך את צריכה לעשות החלקה יפנית או פתיחת תלתלים , תלוי במראה הסופי שאת רוצה לראות
את יכולה להגיע אלי או לאחד ממנהלי הפורום ליעוץ ללא תשלום כדי שנוכל לעזור לך בהחלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה יעוץ דחוף!!אנה27/05/2009
שלום
אני כבר הרבה מאוד זמן מתלבטת אם לעשות גוונים או פסים בהירים בשיער (אני גם לא כל כך יודעת מה ההבדל בין השניים בעצם) אני פוחדת שהצבע של הגוון לא יתאים לי לעור הפנים , ואני אתקע עם צבע שלא מתאים לי
אשמח אם תוכלו לומר לי מנסיונכם האישי איזה סוג של צבע פסים/גוונים יתאימו לי...
יש לי שיער חום עם פגמנט גינגי, גוון הפנים שלי הוא לבן חיוור עם נמשים ועיניים כחולות...
תודה מראש!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
זאב לוין30/05/2009אנה שלום
לפי התיאור שלך אני חושב שמאוד מאוד יתאים לך פסים בגוון בלונד בהיר אבל כדי לתת לך יעוץ מקצועי יותר אני חייב לראות אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות רלוונטית, לגביי דילול השיער?עידו.26/05/2009
ערב טוב.
שלום למומחים, בימים אלו הנני מתעניין בסוג חדיש ''לתספורת ראשי''.
הנני מתעניין במס' סוגים שהם:
א.) ברצוני לדעת מה פירושו של המושג, ''דילול השיער''.
1.) האם דילול השיער יכול לגרום, לנשירת - שיער, לקראת התווך הארוך. ?
2.) מהם החומרים בהם משתמשים המומחים, בביצוע דילול השיער.
והאם הם מזיקים לשיער כגון: שבירה בשיער, יובש, וכו'. ?
ב.) מה ההבדל בין, ''החלקה שיער - כימית'', לידיי דילול השיער.
כגון:
השוואת מחירים, והאם החומרים בהם משתמשים ליצירת החלקה כימית, גורמים זנק רב. ?
ג.) האם ניתנת האפשרות, בהורדת הדילול מהשיער, ''דרך מס' תספורות'', כנ"ל לגביי החלקה - כימית.
אשמח לתשובתכם!
תודה רבה.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
זאב לוין30/05/2009דילול נעשה ע"י מספריים מדללות בלי שום התערבות כימית
בדילול יש יתרון בכך שכשאתה נוגע בשיער התחושה היא שיש לך שיער דליל אבל אחרי חודשיים אתה מתחיל לסבול משיערך כיוון ששיערה קצרה מרימה את השיערה הארוכה ואז שיערך נראה הרבה יותר נפוח ממה שהיה לפני הדילול
עצה שלי אישית לא לדלל אף פעם, אם אתה מעוניין להוריד את הנפח עליך לבחור בין שתי פעולות:
1 פתיחת תלתלים שמורידה מנפח השיער ויזואלית
2 החלקה יפנית שנותנת לך שיער חלק לחלוטין
החומרים של ההחלקה יכולים לגרום לנזק בשיער אם מעצב השיער לא מספיק מקצועי כדי לבצע תהליך זה
המחירים נעים בין 1200 ל 3000 שח תלוי בסוג ואורך השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פגוםשלי26/05/2009
שלום!
לאחר שנים של "פסים", השיער שלי שהוא חלק ודליל מטבעו נראה גרוע. דליל מאד, שבור ופגום. הפסקתי לעשות פסים ומזה כשנה אני רק צובעת לבלונד (לא חזק). עדיין השיער במצב לא טוב וגם שימוש באמפולות פיטוציאן ומסיכות לא סייעו. האם החלקה יפנית לשיקום השיער הוא פתרון טוב או שמא עלול לגרום נזק רב יותר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
זאב לוין30/05/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו ומסיכה 2+1 של סבסטיאן המכיל 2 מרכיבים של לחות ומרכיב אחד של פרוטאין ולא ממליץ להשתמש בשום החלקה כיוון שזה לא משקם שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער שחור לאדום.Liv25/05/2009
יש לי שיער שחור צבוע (במקור חום), רציתי לצבוע את השיער באדום. האם לאחר פעם אחת הצבע יתפס? והאם אח"כ יהיה אפשר להחזיר לשחור במידה ולא ימצא חן בעיני?
תודה מראש
ליב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שחור
אנג'לה טטרו25/05/2009בדרך כלל כדי לצבוע משחור לאדום או כל צבע אחר , צריך להבהיר את השיער מאדום לשחור ניתן לצבוע ללא הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצבוע לבלונדיני..סיוון24/05/2009
אווקי ישלי שיער חום כהה. ואני רוצה לצבוע לבלונדיני.
האם כדאי לי לצבוע או לעשות הבהרה?
ואם אני לא אוהב איך יהיה לי הכי קל להחזיר לצבע המקורי בלי להסתפר?
אהה וגם הבהרה כמה זמן זה מחזיק?
(: תודה רבההה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון
אנג'לה טטרו25/05/2009את צריכה לקחת בחשבון שצובעים את השיער צריכים לחכות שהשיער יגדל כדי שהוא יחזור לצבע המקורי שלו ,אם כדי או לא לעשות הברה את צריכה להתיעץ אם מעצב השיער שלך , אולי יש אפשרות להגיע לצבע בהדרגה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיעררוני24/05/2009
היי רציתי לשאול באיזה צבע כדאי לעשות גוונים/פסים בשיער בקיץ הקרוב? השיער שלי הוא בצבע חום כהה, באיזהצבע הכי כדאי להשתמש..\? תושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
זאב לוין24/05/2009לחום כהה בקיץ של 2009 יתאימו גוונים טבעיים בין דרגת בהירות אחד עד שלוש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא צומח לי השיער :\חסוי24/05/2009
יש לי שיער קצר (8 סנטימטר אם לא יותר)
ואני מאריך אותו מסוף ספטמבר האחרון, והוא צמח עד לאורך הזה ונתקע!
הוא פשוט לא צומח יותר וזה מייאש אותי, הוא גם לא מסתדר לי בבוקר(הוא יבש ויש לי מלא קופצים), והוא חלק והפנים והמחליקים לא עוזרים לי.
מה לעשות?! עוד כמה זמן בערך זה ייצמח לי עד סוף הראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
זאב לוין24/05/2009עליך להמתין בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה סבלנות?
חסוי25/05/2009הסבלנות שלי כבר פוקעת.
ואין מצב שאני אעשה קצר.
הוא גם לא צומח, וגם קופץ לי בבוקר. השיער שלי חלק, ובבוקר אין לי דרך אחרת לסדר אותו חוץ מלחפוף.
וגם אחרי החפיפה הוא נהיה מגעיל ויבש ויש לי הרבה קופצים, והשיער מסתלסל ומסרב להתיישר.
קניתי קרם שיער של נטורל פורמולה לשיער יבש ופגום האמור להעניק לשיער תחושת לחות מוגברת, זה יכול לסדר לי את השיער בבוקר גם אם אני לא אחפוף בבוקר?
אם לא, על איזה דרך אתה ממליץ לי כדי לסדר את שיערי?
ועד לסוף השנה האזרחית, עד לאן הוא יוכל לצמוח לי?
הוא קצר (8 ס"מ בערך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנט ג'ינג'יגיל24/05/2009
שלום
אני צובעת את השיער לבלונד מזה שנים. יש לי פיגמנט גינג'י בשיער שאני לא מצליחה לנטרל אותו גם לא באמצעות צבע בגוון אפור. הייתי רוצה להגיע לבלונד פלטינה (צבע שיער טבעי-חום) אך לא מצליחה בגלל אותו פיגמנט. האם יש דרך אחרת לנטרל את הגוון הג'ינג'י מלבד שימוש בגוון אפור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
זאב לוין24/05/2009אני לא יכול לתת לך שום המלצה על גוון צבע מסוים מבלי לראות את שיערך אני מזמין אותך לאחד ממנהלי הפורום הקרוב לביתך כדי שנוכל להמליץ לך על גוון צבע מסוים בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקורין אריכאנעמה21/05/2009
אני קראתי בפורום שאתה ממליץ על מסיכה של שוורצקוף האם הכוונה לשוורצקוף גליס שמוכרים בסופרים או מסיכה של שוורצקוף של ספרים, ואם כן איפה אפשר לקנות אותה ? כמה היא עולה ?
תודה מראש על המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו....
נעמה21/05/2009וראיתי באיזה אתר שיש מוצר של שוורצקוף בשם רייפר רסקיו מה זה המוצר הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרייפר רסקיו
קורן אריכא24/05/2009זו המסכה של שוורצקוף היא מעולה אני ממליץ לך לקנות מאתר פרודקס שעולה עוד חודש חודשיים לאויר אתר שכולם מדברים עליו כ הכי אמין שיש שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסיכה לשיער
קורן אריכא24/05/2009אני ממליץ לקנות מסכה של שוורצקוף לשיער יבש ופגום על מנת לתת לשיער רכות וברק .את יכולה לקנות אצלי במספרה ובמספרות הנבחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי צבעשריתה21/05/2009
קודם אני מודה מראש על העזרה!
1.רציתי לשאול האם ניקוי צבע (שהבנתי שהוא לא כמו הבהרה) האם הוא מייבש את השיער ?
2. שאלתי השניה: על צבע שיער מחבררת זוטוס ? האם הוא נחשב ליותר לצבע יותר מייבש משאר החברות המוכרות ? ואינדולה ?
3. האם קפסולות של אינדולה מסדרת אינווה עשויות לעזור בשיקום השיער ונגד יובש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריתה
רונן פלג22/05/20091 יכול לייבש במידת מה אך ניתן למנוע זאת עי שימוש באמפולת שיקום והזנה באותו מעמד
2 ממש לא הכל תלוי בשמירת חוקי חברה במהלך הכנת הצבע כל חברה יש לה את החוקים שלה
3 בוודאי גם חשוב לשלב במקביל שמפו ומסכה לשיער יבש/פגום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי צבע לשיער
קארין28/12/2009שלום!
עשיתי סברה לפני שנה וחצי והסברה ירדה לי עד לחצי מהשיער כל השורש שלי מתולתל .. רציתי לדעת אם אני יכולה לעשות ניקוי צבע שחור ולהגיע לצבע חום בהיר?
זה הורס את השיער? ואם הקצוות שלי שעדיין עם הסברה יישברו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי על השאלה!!
קארין07/01/2010אם אפשר שתענו לי אני אשמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
זאב לוין08/01/2010בשום פנים ואופן אל תעשי את זה כיון שכל האזור של הסברה ישבר לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה נוספת
קארין09/01/2010תודה לך על התשובה..
ואין דרך כלשהיא להפתר מהסברה בשיער?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
זאב לוין10/01/2010בוודאי שיש להתעזר בסבלנות ולגזור קצוות וככה תתפטרי ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=]
חנוש09/01/2010כן הם ישברו אני עשיתי את הטעות הזאת !
אל תנסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתה
אלי סולומון29/12/20091. כל פעולה בצבע מייבשת את השיער בגלל האמוניה.
2. תראי לגבי הצבעים זה עובד כך:
צבע גרמני- יש בו יותר אמוניה והוא מייבש יותר.
צבע איטלקי/צרפתי/ספרדי- יש פחות אמוניה לכן מייבש פחות.
3.כל קפסולה אמורה לעזור בצורה זו או אחרת לשיער זה גם תלוי בסוג השיער ואך הוא מגיב לאמפולה . תנסי לקחת אמפולה אחת לנסות ואחר כך תחליטי.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפוליהי20/05/2009
שמתי לב שבערכות צבע לשיער מקבלים שמפו שעושה את השיער ממש רך ונעים ולא כמו בשמפו הרגיל שקונים, איפה ניתן להשיג את השמפו הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי
רונן פלג22/05/2009בכל מספרה שמוכרת שמפו מקצועי לשיער צבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחה בחצי ראששרון20/05/2009
יש לי שיער מתולתל , מתנפח וחסר צורה. אני הולכת עם גוונים בחצי ראש. לאחרונה הציעו לי לעשות מתחיחה בחצי שאין עליו גוונים ז"א החצי הפנימי ומטה כדי לאפשר לשיער לקבל צורה יפה יותר ולא תלתלים מכווצים , ללא צורה ועולים כלפי מעלה בתחתית השיער. האם זה נכון לעשות זאת?
החלתי ללכת עם פאנים כיון שכבר אינני מצליחה להסתדר עם השיער ותמיד הוא נראה לי נפוח , חסר צורה ומלא בקרם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג22/05/2009נשמע לי רעיון מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חינהטל18/05/2009
שלום
יש לי שיער שחור ועבה
עשיתי פעם פסים בשיער,ועכשיו יש לי שערות לבנות,אני לא רוצה לצבוע,אבל חברה הציעה לי לעשות חינה בצבע אדום/חציל. אני מעוניינת בחינה כי זה מחומרים טבעיים,אבל הפחד הוא מהשערות הלבנות,איזה צבע הן יקבלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
זאב לוין18/05/2009חינה לא מכסה שיער לבן היא משאירה אותו שקוף בצבע כתום בד"כ כדי לכסות שיער לבן עלייך להשתמש בצבע הרגיל לא שום חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היילילי18/05/2009
אודה לתשובה בעניין :
בחודשים האחרונים יש לי נשירת שיער לא רבה אך מדי פעם שערה כאן שערה שם .. על הכרית על הגוף על החולצה וכו'..
יש דרך טבעית לחזק את שורשי השיער . (הסתפרתי כבר בקצוות *)
יש לי שיער ארוך לא דק מלא סביר .
אודה לעדכון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון123
זאב לוין18/05/2009לפני שמתחילים טיפול של נשירה צריך להבין ממה היא נובעת
1 אולי היא טבעית
2 חוסר ברזל וויטמינים
3 סטרס ועצבים
4 תזונה לא נכונה
ממליץ להכינס לרופא ולבצע בדיקת דם, אם הכל תקין יש טיפות ושמפו לחיזוק השורש, ניתן להשיג במספרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)