מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע לשיערמורן05/07/2009
ערבבתי בטעות את הצבע לשיער עם המסיכה שהיתה בערכה.
לזרוק או אפשר בכל זאת להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
אנג'לה טטרו06/07/2009עדיף לזרוק ולא להישתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- M.T FLASH 3600נננ1405/07/2009
רציתי לדעת אם מישהי יודעת איפה אני יכולה לקנות את המחליק שיער M.T FLASH 3600 ??? אפשר לקנות את זה בחנויות חשמל רגילות כמו מחסני חשמל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניתי
טהר29/08/2010אני קניתי את המחליק שאת מדברת עליו בשלוש מאות חמישים ש"ח
בתאיר שיווק אביזרי שיער בעפוולה .
מחליק מ-צ-ו-י-ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לי ? !!!!!!!גל04/07/2009
אני רוקדת, ואני צריכה תמיד לאסוף את השיער שלא יהייה לי שיער על הפנים, אבל כשאני אוספת את השיער לקוקו ומרימה את הפוני למעלה ( יש לי פוני לצד ) זה נראה ממש מצחיק מכיוון שיש לי מצב גבוה ורחב, מה אתם מציעים לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
זאב לוין04/07/2009יש לך שתי אופציות:
או להשאיר את הפוני פזור או שלהתרגל למצב הקיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר להתנפחות השיערנועה04/07/2009
האם אני יכולה לקנות תכשיר או לעשות משהו נגד התנפחות הששיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
זאב לוין04/07/2009ניתן להוריד את הנפח אך ורק על ידי פתיחת תלתלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות- תודה מראששולי03/07/2009
לגבי צביעה: לפי מה שהבנתי אחרי שצובעים רצוי לחפוף עם שמפו ph נמוך, כדי לסגור את הקשקש ,כדי לשמור על הצבע , איך אני אדע איזה שמפו טוב לזה ? אשמח לקבל הצעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
זאב לוין04/07/2009אני ממליץ לחפוף עם שמפו ומסיכה של וולה אס פי 1.8 ומסיכה 3,8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער KEUNEשרית03/07/2009
שלום,
אשמח לדעת האם צבעי השיער של keune מכילים אמוניה ומי חמצן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
זאב לוין04/07/2009כל הצבעים מכילים אמוניה ומי חמצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סברה. עשיתי סברה לפני שבועיים פעםאורית03/07/2009
שניה. הבטיחו לי שהשיער יהיה חלק, השיער נפוח, כמו שהיה קודם, אבל אני בלי שום חומר לחות או שמן על השיער. השיער שלי היה נפוח ומתולתל. האם הפעם השלישית תצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
תתתתת15/07/2009חבל לך על הכסף אני עשיתי החלקה ברזילאית שזה ממש לא החליק לי את השיער והחלקה יפנית שזה ב 30 אחוז החליק לי ורק בעזרת פן זה נשער חלק ולא מקלות כמו שצריך היה לצאת ושעושים החלקה לא צריך פן זה כול הקטע בהחלקה .
או שספר שלך לא שם לך את הכמויות הנכונות של החומר או שזה פשוט לא עובד עליך כמו שלא עבד עלי והשיער שלי גלי נוטה לחלק גם ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי סברה פעם שלישית אתמול, ואני
אורית17/07/2009פשוט מרוצה. השיער שלי חלק, בלי פן. אומנם קשה להוריד את החומר אחרי שישנים איתו, אבל זה שווה את המאמץ, מסתבר שאחרי טיפול שלישי השיער פשוט מ ד ה י ם.
אני ממש מרוצה. אני חושבת שסברה לא מתאימה לכל אחת לבעלי שיער עבה ונקי מצבע פנים והחלקות שונות זה טוב.
זאת דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדי לעשות הבהרה?בבקשה תענוווווומור03/07/2009
שלום..
טוב לפני שלושה חודשים משהו כזה צבעתי את השיער שלי לשחור עם גוון של כחולל.. עכשיו הצבע דהה..וניתן לראות חלקים מהצבע הטבעי שלי בשיערר פסים כאלה.. ואת השורש והקצוות שחזרו לצבעם המקוריי..
עכשיו אני רוצה לצבוע את שעריי לחום בהיר בהירר..אבל אני פוחדת משום שיש לי נשירההה ממש חזקההה.. ושבירת שערר..האם זה יזיק לי לעשות הבהרה??
ויש לציין כי אני עושה המוון פניםםםם.!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
זאב לוין04/07/2009לפי התיאור שלך לא הייתי ממליץ לך על הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילה טובהייהיי30/06/2009
שלום יש לי שאלה.
אחרי מקלחת שאני חופפת את הראש ולמחרת בבוקר שזה מייבש לי השיער שלי מתנפח ואז אני שמה כרם לשיער שהוא לא התנפח.
ושאני שמה כרם השיער שלי נהיה קשה כזה ולא נעים לגעת בו, וגפ שהכרם נשאר לי כמה ימים הוא נהיה לי אותו דבר , שיער קשה (הכוונה לקשה לא שיער רך ונעים לגעת בו).
מה את\ה מייעצ\ת לי לעשות , איזה חומר אני יכולה לשים חוץ מכרם כדיי שהשעיר שלי לא התנפתח וגם לא יהיה קשה, אלה יהיה רך ונעים לגעת בו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייהיי
רונן פלג01/07/2009ההמלצה הראשונה שלי והיא "פתיחת תלתלים "...... יעזור לך עם הנפח הזה ועם מרחית קרם שומני וקשה ... תוכלי לשים פחות חומרים על השיער וגם חומרים פחותש ומניים ותרגישי את ההבדל בשיער .
אשמח לעזור
צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
הייהיי01/07/2009כן אבל זה מה שאני עושה.
אני אחרי מקלחת שהשיער שלי מתייבש..
ואז אני מורחת עת הקרם על השיער עם התלתלים..
זה עדיין אחרי יום\ימיים וככה הלאהזה נהיה לי שיער קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההההההההההTal30/06/2009
שלום! אני אלנה בת 15 .. אז ככה יש לי שיער ארוך גלי כזה... ואני רוצה להסתפר אבל שזה יצא מגניב כזה ויפה.. חשבתי על פוני צד אבל אני לאיודעת אם יתאים לי.. איך אני אמורה לדעת?
דבר שני איזה תספורת אפשר לעשות ושתצא יפה ומגניבה כזאת?
ועוד שאלההה.... אפשר לדעת למי מתאים שיער בלונד כזה כילו על בסיס צבע חום כזה?
מה צבע העור אמור להיות? והאם יש צורת פנים מתאימה?
כי אני מאוד רוצה לעשות גווני בלונד כאלה עם בסיס חום .. אבל מלא גוונים אבל אני לא לבנה ממש.. אני טיפה פחות לבנה.. אז זה יתאים לי?
כמו התמונה שצירפתי.. כזה שיער אני רוצה..אבל לא בטוחה שזה יתאים
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלנה
רונן פלג01/07/2009היי אלנה,
אני מבין מה את רוצה .. אבל זה נורא קשה לתת המלצות כאשר אני לא מכיר אותך .. את מוזמנת לבוא אליי ואני אתן לך ייעוץ ללא תשלום .
זה נורא חשוב מבנה השיער שלך מה המצב שלו הוא צבטע מה היה עליו בעבר וכו'.....
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:]
אלנה03/07/2009אפשר לשלוח לךתמונה לאימייל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי אתם תעזרו לי?טולי30/06/2009
יש לי שיער דק ונפוח באורך בינוני או מעט יותר.
איזה ספר חפרפר ניזק לי אותו ב"דרוג" של חצי שיער, והחצי השני נשאר באורכו- עד אחריי הכתפיים.
ספר אחר, איש מקצוע מהימן, הסביר לי את הטעות.
עשיתי פתיחת תלתלים די מוצלחת לפניי כחצי שנה.
יש לי מצח מאוווווד גבוה, והשאלה שלי האם אפשר לעשות פוני
אם לוקחים בחשבון את כל הנתונים הנ"ל (יובש, דק, נפוח וכיוב')?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טולי
רונן פלג01/07/2009לפי מה שאני מבין מבלי לראות תמונה כי מבנה הפנים מאוד חשוב ... אני לא הייתי ממליץ לפוני .....
תני לשיער לצמוח בקצב שלו בלי יותר מידי שינויים ... והכי חשוב טפחי אותו .
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום שיער הרוסדנה30/06/2009
רציתי להתייעץ לגבי שיקום שיערי. עד לפני כשנה עשיתי גוונים במשך כמה שנים מה שמאוד שרף את לי את השיער וגרם לו להיות יבש, חסר ברק , חסר צורה וכו'. בנוסף גם הייתי עושה הרבה פנים מה שלא תרם לו במיוחד. ואז החלטתי לחזור לצבעי המקורי(חום כהה) וצבעתי פעמיים את השיער. הצלחתי לחזור לצבע שרציתי אך הבעיה שהשיער נשאר הרוס למרות שאני מקפידה לגזור קצוות, ומנסה המון סוגי מסכות ושום דבר לא עוזר והשיער נראה נורא.
איך אני יכולה לפתור את הבעיה??? בנוסף, אני גם מאוד רוצה להאריכו אך לא מצליחה.
זה מאוד מפריע לי נא ייעצו לי מה לעשות!! תודה . מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
רונן פלג01/07/2009כמו שכתבת בהתחלה ..... שיקום .. שיקום ... שיקום.
תפסיקי לצבוע .. תתחילי לעשות שטיפות (בתקווה שאת עושה אותם במספרה).
תקני מסכה טובה (תעשי אותה בין 2-3 פעמים בשבוע ) שמפו טוב ...
פעם בחודש אמפולת שיקום טובה ...
תפסיקי להסתפר יותר מידי פעם ב4 חודשים ותתחילי להאריך את השיער ..
נ.ב.
אישתי באותו מצב ועושה בדיוק מה שכתבתי לך
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחורות שנפגע שיערן והוא יבש מאד
מירי21/07/2009העצה שלי אליכן בגלל שזה קרה לי בעבר תיקנו מסיכת קרסטס לשיקום שער עבה או דק לפי מצב שיערכן למרות שאני משתמשת במסיכה לשער עבה כי אפשר לשים כמות קטנה וזה נספג טוב לשער זה של לוריאל פאריז היא קצת יקרה אז אפשר להשיג במקומות שמוכרים לספרים אז אולי זה יצא יותר זול אפשר לערבב עם קצת שמן זית ולעטוף את השיער עם מגבת חמה אבל לא חמה מידי אפילו במשך שעה אבל לא למרוח בשורשים ממש וזה עוזר מאד ואני מאמינה שאחרי מס פעמים השיער יחזור לעצמו זה לוקח זמן אבל יש שיפור מהר מאד ואפשר גם ליקנות אמפולות לחיזוק השיער לעשות את זה אחרי מסיכה יש כאלו שלא צריכים לישטוף את המסיכה יש לשים לאחר החפיפה בשמפו עדין שמותאם לשיער צבוע ופגום עדיף של אותה הסידרה של קרסטס ואת האמפולה לחיזוק השיער יש לשים לאחר השימוש במסיכה אחרי שאתן מסיימות את האמפולות לחיזוק השיער אז עדיף ליקנות אמפולות של קדוש או של קרסטס נגד נשירה זה גם מכיל חומרים לחיזוק וזה גם ממריץ את הצמיחה של השיער זה מעולה אבל לא להשתמש בו זמנית עם האמפולות של החיזוק זה רק אחרי שזה נגמר וסיימתן את השימוש באמפולות נגד נשירה אני מאחלת לכן בהצלחה ואחרי שזה יעזור לכן תיכתבו מה אתן אומרות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
קורן אריכא21/07/2009אני ממליץ להשתמש במסכה לשיער יבש ופגום ובנוסף שמפו לשיער יבש .
על מנת להנות מגוון יפה ומלא ברק תבקשי מהספר שלך שיעשה לך צבע ללא אמוניה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער עם מלא שוונצ'יםשירה29/06/2009
שלום!
השיער שלי נותן הרגשה של יבש עד היום השתמשתי בקרם לחות והוא עושה אותו ממש שומני ונמאס לי מזה.. אני ממש לא אוהבת את המרקם שזה יוצר..
אני משתמשת בשמפו נגד קשקשים של פנטן ועם מסכה לשיער של קרליין 10 אחרי המקלחת הישער יוצא בסדר וגם יום אחר כך הבעיה שכשאני שמה קרם לחות הוא מתחיל להיות מגעיל ושומני..
מה אפשר לעשות כדי שהשיער ישאר חלק ונעים למגע? ומה עושים עם כל השוונצ'ים המעצבנים האלה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא מגיב?
שירה01/07/2009למה מגיבים לחלק כן ולחלק לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא יכול להגיב? מה הסיפור?
שירה05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה
אנג'לה טטרו06/07/2009את צירכה להחליף את הקרם לחות שאת מישתמשת כמו שאת מתארת הקרם משמן וגם לא עושה את העבודה ,ובקשר לשמפו והמסכה אולי כדי שתתיעצי עם מעצב השיער שלך שיתאים לך את החומר המתאים ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה!!
שירה07/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שחורשחרחורת29/06/2009
ני צובעת את שיערי כבר 15 שנים בשחור סיני.
הייתי רוצה להחליף את הצבע למשהו רך יותר, חום עם גוונים אולי..
יש חומר שיכול להסיר את השחור הכבד הזה?
או אולי להוריד בטון אחד את הכהות הזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחרחורת
רונן פלג01/07/2009כמובן שאת יכולה לעשות ניקוי פיגמנט (הבהרה קלה ) ואז לצבוע לצבע חום .
או שאת יכולה פשוט להתחיל לעלות בטונים של הצבע מצביעה לצביעה ......
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוניגל29/06/2009
יש לי שיער מתולתל עם פוני.
עשיתי החלקה יפנית רק בפוני כי אני אוהבת מתולתל עם פוני
הבעיה היא שבלחות הפוני ממשיך להתלתל אפילו שעשיתי החלקה.. למה זה??
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
רונן פלג01/07/2009זה לא אמור להתלתל ......
גם בלחות הוא אמור להישאר ישר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)