מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם עדיף לעשות צבעדנה26/06/2009
שלום,
האם עדיף לעשות צבע בשיער על שיער "מלוכלך" לא חפוף או על שיער חפוף? אם אני זוכרת נכון באחד מהם הצבע תופס יותר טוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
דנה26/06/2009ואם אכן עדיף שיער לא נקי, האם חמישה ימים ללא חפיפה זה הרבה זמן בשביל צבע? פשוט יש לי שיער מתולתל ויבש מאוד ולכן אני חופפת בתדירות נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
אנג'לה טטרו26/06/2009השיער לא צריך להיות מלוכלך בשביל שהצבע יתפוס יותר טוב ,ממליצים אפילו שהשיער יהי נקי מחומרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה מאחד המומוחים,מתחננת!!!לינוי26/06/2009
אוקיי.אז ככה,
אני עשיתי החלקה יפנית לפני שנתיים.
מאז עשיתי פעמיים שורשים.
עד לא מזמן,הייתי מאוד מרוצה מההחלקה...
אבל עכשיו כבר לא ,ממש לא.
מה שקרה זה ככה:
טוב קודם כל השיער שלי נשבר השיער שבשכבה הלמטה ז"א כשאני מרימה את השער הארוך יש מתחתיו שיער שגם אמור להיות ארוך אבל הוא בעצם שבוררר וגם למעלה בקרקפת איפה שנגמר השביל ואני מעבירה את השער שלי אני נוגעת באורך של 4 ס"מ כשהשיער שלי הוא בעצם ארוך...
זה נורא מפחיד אני מאוד מפחדת שיהיה לי קרחות ואני לא רוצה את זה הכי לא חפשתי באינטרנט מידע ונדהמתי לגלות שלהמון בנות יש קרחות וזה לא מה שאני רוצה לעצמי.אני סה"כ רציתי החלקה,שיהיה לי שיער חלק.
עשיתי את השורשים של הפעם השנייה בדצמבר השנה..לאחר חודשיים מה שלא קרה לי בחלקות הקודמות(בהחלקות הקודמות אחרי 4\5 חודשים התחיל לי התלתלים)אז כמו שאני אומרת בהחלקה האחרונה לאחר חודשיים התחילו התלתלים!!! מאז ועד היום אני עושה פנים!! כל הזמן פנים!!
אני לא יודעת מה לעשות אני חייבת לעשות פנים כי למעלה השיער שלי מתולתל ולמטה הוא חלק ואי-אפשר ללכת ככה שלמעלה הוא מתולתל ולמטה הוא חלק.אבל מצד שני אני מפחדת לעשות פנים כי השיער שלי נשבר מההחלקה ואם אני יעשה פנים זה יכול לשבור לי יותר את השיער?זה יזיק יותר?זה יעשה לי קרחות?
אני לא יודעת מה לעשות אני משתגעת תעזרו לי בבקשה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לינוי
אנג'לה טטרו26/06/2009אך שאת מתארת את מצב השיער , השיער שעבר מספר פעמים החלקה ,הוא פשוט נישבר , קודם תרגעי אל תלחצי מזה כי אם השיער ניפגע זה לא אומר שזה יעשה לך קרחות ,בשביל דיאגנוזה מיקצועית אני צריכה ליראות את השיער אשמח לעזור לך אם תוכלי לבוא למספרה או אפילו שתגשי לספר שאת מכירה ואז נוכל בהחלט לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי תודה רבה,יש לי עוד שאלה חשובה
לינוי27/06/2009רציתי לדעת גם אם אני יעשה פנים? הוא ישבר עוד יותר? וככה זה יגרום לקרחות?..
נ.ב:אני מת"א ונצרת עלית זה ממש רחוק אבל אם אני יראה ששום ספר לא עוזר אני יבוא בהחלט,תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות...אני מעלה תהודעה=]
לינוי01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מסכה יש לשיער יבשדנה25/06/2009
השיער שלי שרוף ממחליקים ופנים עשיתי קצוות לרענן אותו
איזה מסכות יש כדי לגרום לו להתאושש וגם שיהיה אפשר להשאיר אותו בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
קורן אריכא25/06/2009אני ממליץ על מסכה של שוורצקוף אוו spוולה לשיער יבש ופגום על מנת להחזיר את הברק והרכות לשיערך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשותמריאן25/06/2009
שלום רב, אני בת 28 יש לי שיער חום הלכתי למספרה וביקשתי צבע שלא יהיה רחוק מצבע השיער שלי כלומר רציתי להבהירו בדרגה, אבל לצערי זה יצא לי כתום והיא אמרה לי שזה ישתנה אחרי המקלחת, מה אני צריכה לעשות אני מפחדת לצבוע אותו שוב ובסוף אהרוס את השיער שלי, חשבתי לקנות ערכה ולצבוע בבית אבל אני חוששת. אני רוצה צבע שיער שטני בלונד בינוני , אבל מה לעשות עכשיו עם הצבע המגעיל שיש לי על הראש. אני צירפתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למריאן
קורן אריכא25/06/2009אני ממליץ לעשות גוונים על מנת לקבל צבע בלונד ולשנות את הצבע בסיס על מנת שזה השתלב יפה עם הגוונים ואם בכל זאת את לא מעוניינת לעשות גוונים צריך לאבחן את השיער על מנת לבדוק אם אפשר להגיע לגוון הרצויי .אני לא ממליץ לצבוע בבית על מנת לא לגרום נזק לשיער וכמובן להגיע לצבע הרצויי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדנה24/06/2009
אני יודעת שיש מסכות לשיער יבש שמשאירים אותם כל הלילה
איך קוראים לו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
רונן פלג25/06/2009טיפול לילה
לוריאל מגיעה בצורת קרם
שוורצקופ מגיעה בצורת תרסיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה בפוניספיר24/06/2009
האם אפשר לעשות החלקה בפוני לצד?
אם כן כמה זה עולה וכמה זמן זה לוקח בערך ומותר לי לעשות אם אני בת 12 וחצי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
ספיר24/06/2009אם אני עושה החלקה אז גם בבריכה השיער שלי חלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
ספיר24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ספיר
אנג'לה טטרו24/06/2009כן יש אפשרות לעשות החלקה בפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שענית, אבל כמה זה עולה?
ספיר24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לוקח לענות?!? כמה עולה החלק
ספיר24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר
רונן פלג25/06/2009מחיר זה דבר שמשתנה בין ספר לספר לכן אין באפשרותנו לתת מחיר ובכך לקבוע מחיר שוק
כל בעל עסק קובע מחיר בהתאם לשיקולים שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כמה עולה אצלך?
ספיר25/06/2009אז כמה עולה אצלך החלקה לפוני לצד?
יש לי שיער די מטולטל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב ביותרהדר23/06/2009
האם המחליק קיוסקי { kiyoseki{ טוב ומועיל ובאמת עושה תשיער חלק ופחות שורףף אותו ממחילק אחר ?
האם שווה לקנות אותו או שהוא הורס תשיער . ?
איזה מחליק הכי טוב לרכוש ?
ומה המחיר הידוע של המחליק קיוסקי ?
תודה רבה
הדר
נ.ב
איזה המלצות או דעות יש על המחליק זה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
רונן פלג25/06/2009כל מחליק קרמי יכול לתת לך את אותה התוצאה הכי חשוב זה למרוח חומר הגנה מפני נזקי חום לפני ביצוע הפעולה ובכך תמנעי שחיקה של שיערך ובזמן הפעולה אסור להשאיר את המכשיר על השיער באותו מקום יותר מ 2 שניות
לשאר הלבטים שלך תוכלי לקבל תשובות באתרים של השוואות מחיר כמו זאפ למשל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מתערבת באשכול
אלינור25/06/2009אבל איזה חומר מגן מפני חום אתה ממליץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעה לגווןמיכל23/06/2009
שלום,
השיער הטיבעי שלי הוא בצבע חום כהה ותמיד לא היתה לי בעיה להגיע לגוון 7 וגם 8 בצביעת שיער במספרה.
הבעיה היא שהלכתי למספרה חדשה, אמרתי שאני רוצה חום בהיר מבלי להגיד את מספר הגוון והספרית צבעה לי בגוון מעורבב שיצא בסופו של דבר חום מאוד כהה.
האם עכשיו כדי להגיע לחום בהיר ולגוון 7 אני אהיה חייבת לעשות הבהרה, או שלא תהיה בעיה ובצביעה הבאה זה יתפוס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
אנג'לה טטרו24/06/2009צבע לא מבהיר צבע בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאדוס או וולהמיכל23/06/2009
שלום,
אני נמצאת אצל ספרית שעובדת עם צבעי שיער של וולה פרופשוניל ועם ציבעי שיער של Kadus Selecta Premium.
רציתי בבקשה לברר: האם זה נכון שציבעי השיער המקצועיים של וולה יותר טובים ואיכותיים מאלה של
Kadus Selecta Premium?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג25/06/2009כל צבעי השיער מקצועיים הכל תלוי בהליך הכנת הצבע וחישוב נכון של הנוסחא ביחס למצב הקיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
קורן אריכא25/06/2009שני החברות מעולות חברת קאדוס היא חברת בית מבית וולה גרמניה אז אין לך מה לדאוג צבעים ברמה גבוהה מאוד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עניתחלי23/06/2009
אם יש אפשרות לקנות את החומר של פתיחת תלתלים איפה?
אם כן, איפה ניתן למצוא אותו ומה העלות שלו
כמו כן, מה דרוש ממני כדי לעבור תהליך של תפיחת תלתלים בבית (אני עושה לעצמי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יחס.. לא עונים על שאלות.. מדלג
עינת25/06/2009אם יש אפשרות לקנות את החומר של פתיחת תלתלים איפה?
אם כן, איפה ניתן למצוא אותו ומה העלות שלו
כמו כן, מה דרוש ממני כדי לעבור תהליך של תפיחת תלתלים בבית (אני עושה לעצמי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי
קורן אריכא25/06/2009בקרוב עולה אתר למוצרי טיפוח לשיער ושם יש את ההחלקה להזמנה של שוורצקוף החל מ 09\7\1 ושם תוכלי לרכוש את כל הדברים שאת צריכה לשיערך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בקשר לתספורתלין23/06/2009
שלום, פעם אחרונה שהסתפרתי הסתפרתי עד לכתפיים זה היה לפני שנה בערך עכשיו השיער ארך בהרבה ואני רוצה להאריך אותו עוד כי יש לי הרבה שיער ורק ככה הוא נראה פחות נפוח...
השיער שלי מהאמצע ממש שרוף\פגום מצביעות רבות קודמות. לכן חשבתי אולי להסתפר (לא מהאורך) ...חשבתי על התספורת הזאת שלמעלה יש מלא דירוגים קצרים אבל למטה יש כמ ופסים ארוכים כאלה, אני יוסיף תמונה של מה שאני מתכוונת.אני ידועת שהתספורת הזאת מתאימה יותר לשיער חלק-חלק ושלי הוא דיי גלי רק בפוני ובהתחלה חלק...אני מתכננת גם לצבוע לשחור.
אני יודעת שלא כל ספר שאני מכירה יבין למה אני מתכוונת....אבל אני לא רוצה ללכת למעצב שיער יקר מידי....אתה יכול להמליץ לי על מעצבי שיער בחיפה? או בכלל להגיד לי אם כדאי להסתפר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שלי
לין25/06/2009אם יש לי שיער גלי, כדאי לי להסתפר ככה?..
מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תמונה של השיער שלי
לין26/06/2009תייעצו לי בבקשה מה לעשות בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתפרתי בסוף מדורג רגיל....וביקשתי
לין01/07/2009שיגזרו את השרוף........
אז לא משנה כבר.
יש לי רק שאלה אחת מקווה שתענו...אם אני יצבע לשחור כחול עכשיו שהשיער בריא יותר, עד כמה זה יהרוס לי את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
לין04/07/2009לכולם עונים ולי לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיעראלינור23/06/2009
קניתי מחליק שיער של בייביליס (5 ב-1) ורציתי לדעת איזה חומר אני צריכה לשים לפני שאני משתמשת בו להחלקה כדי למזער את הנזק וגם שהתוצאות יהיו טובות, ואיזה חומר אני צריכה לשים אחרי שאני משתמשת בו כדי לשמור על ההחלקה.
כמו כן הייתי רוצה לדעת מה אני צריכה לשים לפני שאני משתמשת במסלסל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי??
אלינור25/06/2009לא קיבלתי מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לצבע לשיער...חסויה22/06/2009
יש לי שיער חום ממש כהה, אפילו נוטה לשחור. אני רוצה להבהיר אותו טיפה, גוון של חום יותר בהיר וליצור קצת שינוי. השאלה שלי היא אם בגלל שהשיער הטבעי שלי נורא כהה אז חובה לעשות הבהרה לפני? עם צבע לשטיפה זה נחוץ או שאפשר פשוט להשתמש בצבע לשטיפה ביתית ולהבהיר טיפה את הגוון הכהה?
ועוד שאלה קטנה בקשר לסאן אין. הוא יכול להבהיר לי את השיער? או שלא מומלץ להשתמש בתכשיר הזה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
זאב לוין23/06/2009אם השיער שלך טבעי אין צורך להשתמש בהבהרה אפשר לעשות זאת ע"י צביעה וצבע וללא שטיפה
לא ממליץ לעשות זאת באופן עצמאי בבית כי את יכולה להגיע לגוונים לא רצויים
לגבי סאן אין - על כל שיער מתקבל גוון אחר אז אני גם לא ממליץ לך להשתמש במכשיר כי את יכולה להגיע לגוונים לא רצויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר "קיוסקי" ערוץ הקניותאני22/06/2009
הי
מישהי/ מישהו ניסה את המכשיר לשיער קיוסקי", שמופיע בערוץ הקניות ???
מאד מפתה, אבל מניסיוני, רכשתי בזמנו מברשת קרמית דרכם , זאת שמסתובבת ומייבשת תוך כדי ומייצרת שיער רך וחלק. אז זהו...שממש לא! המברשת הייתה נפילה והחזרתי :-( לכן, אני נזהרת הפעם...
מי ניסה ויכול לספר??
תודה מראש,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
זאב לוין23/06/2009המלצה שלי היא להתחיל להסתכל בערוצים אחרים כמו פאשין טי וי שיכולים להיות הרבה יותר מועילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים לשיערמראה הרטובענת22/06/2009
שלום:
יש לי תלתלים טיבעיים פתוחים (שיער גלי) עד הכתפיים, השיער צבוע בפסים.
אוכל לקבל טיפ (לערבוב תכשירים) או המלצה לתכשירים מסויימים כיצד להשאיר את המראה הרטוב של השיער? אבל - שישאר רך ומתולתל!! ולא נוקשה כמו שמוס עושה.
אציין שיש המון מוצרים בפארמים העונים על דרישה זו אך לא כולם מקיימים את ההבטחה ואין לי כ"כ הרבה כסף להוציא על תכשירים עד שאמצע את המתאים.
המוווון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
זאב לוין23/06/2009אני מכיר רק תכשירים איכותיים שיוכלים לעשות לך את הפעולה הרצויה בשבילך שזה קרם לחות אושן 9 של סבסטיאן תוספת וייט הג'ל הנוזלי שלא מקשה את השיער ומשאיר אותו רך ונעים ומראה רטוב לאורך כל היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתו של זאב לוין על מראה ר
ענת23/06/2009איך משיגים את התכשירים האלו? - של סבסטיאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
אנג'לה טטרו24/06/2009אני ממליצה לך על שמן פישתן מינסיון של הלקוחות שלי במספרה , גם ניתן לערבב עם הפישתן קרם לחות יכול לעשות את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למי שענה לשאלותי
ענת24/06/2009פורום נחמד ומועיל. אמשיך להשתתף בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)