מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה....תמי-חולון07/06/2009
היי,
לפני כחצי שנה עשיתי החלקה בתאילנד.מכיוון שעשיתי את זה בתאילנד אני לא בדיוק יודעת איזו החלקה זאת.
אני כן יודעת שזה החלקה בחומר של לוריאל ולפי חיפוש קצת באינטרנט מצאתי שלוריאל זה החלקה צרפתית ויש מספר מקומות בארץ שמבצעים את ההחלקה הזאת.
השאלה שלי היא אם ידועלכם על החלקה אחרת שמשתמשת בחומרים של לוריאל?ואם יש איזשהם תמונות של החלקה צרפתית כי לא הצלחתי למצוא משהו ברור באינטרנט.
פשוט ההחלקה שיצאה לי יצאה מהממת וטבעית משו שלא ראיתי אצל אף אחת שעשתה החלקה בארץ...ככה שאני קצת חוששת מלנסות כאן ואני צריכה לעשות חידוש לשורשים שלי.
אשמח לקבל איזושהי תשובה או יעוץ כלשהו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
זאב לוין10/06/2009לא משנה באיזה חומר מדובר אלא מה שקובע זה המקצועיות של מעצב השיער שמבצע את העבודה כיוון שכל החברות עובדות על אותו עיקרון
אני מזמין אותך אליי או לאחד ממנהלי הפורום ליעוץ ללא תלשום כדי שנוכל לאבחן את שיערך מקרוב ולתת לך תשובות מקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תמי-חולון10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימאס לי כבר מהשיער כנסו\=נונה07/06/2009
שלום יש לי שיער אם פסים לא כל הראש והוא ממש יבש הוא כמו שיער של סוס\\=
במה אני ייכולה להשתמש כידי להחיות אותו בטיבעי תמיד היה לי שיער גוללש וחלק לא יודעת למה הוא ככה עכשיו
מה אפשר לעעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נונה
אנג'לה טטרו07/06/2009כפי שאת מתארת השיער שלך יבש מיטבעו מה שאני הייתי מציאה לך שתיגשי לספר שאת מכירה ויכולה לסמוך עליו לאבחון סוג השיער ולפי זה הוא יכול להמליץ לך את הטיפול הנכון ,כמו מסכה או סרום ועוד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנג'לה
נונה09/06/2009הלכתי כבר הסתבכתי השיער שלי לא היה אפפעם יבש הוא היה תמיד נראה בריא אבל מאז הפסים השיער נהיה אחרת אמרו לי שסרום זה טוב את יכולה להמליץ לי על איזה סרום מדובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לבן - למה לא עונים ????דפנה07/06/2009
האם נכון שצבע חום דבש לא יכסה את השיער הלבן?
הספר שלי מתעקש לצבוע לי בחום כהה, משום שלטענתו חום בהיר יותר לא יכסה את הלבן !!
יש אמת בזה?
האם יש גוונים שכן מכסים וגוונים שלא מכסים שיער לבן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
זאב לוין10/06/2009ייתכן מאוד שהספר שלך צודק אבל מבלי לראות את שיערך אינני יכול לענות לך תשובה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,דניאל07/06/2009
אהלן,
אני בת 15 ושערי מאוד בעייתי בתקופה הזאת של גיל ההתבגרות.
1.עשיתי לפני כשנה -סני(=הבהרה) בכל השיער והשיער הפך לצבע חום בהיר.עבר כשנה וכבר גדל שיער שחור בשורשים וזה טיפה בולט. אני לא עושה יותר סני,החלטתי להפסיק לכן איך כדי לצבוע את השורשים על מנת שצבע השיער יהיה אחיד -כולו חום! (יש לציין שעשיתי גם לפני כשנה פסים בלונדינים על הראש, שצמח טיפה ואני ממש מתה להעיף אותם ושהם יעלמו מהראש,אז לכן האם יש דרך להעלים אותם שיהפכו לצבע החום-למרות שכבר ירד מהם טיפה שהסתפרתי לפני כשבועיים.)
2. אני התכוונתי לעשות החלקה יפנית הקיף אבל כיוון ויש לי סני על הראש אני לא יכולה. והחלקה אני חייבת לעשות!! החלקה ברזילאית אני ממש לא מתכוונת לעשות בגלל שזה מסרטן! לכן מה אני יכולה לעשות(אני ממילא עושה פנים, ומחליק)???
3. השיער שלי יבש מאוד מאוד ופגום ממש לא נעים לגעת בו וזה אחרי סני (=הבהרה), מחליקים, פנים וכו'. איך ניתן לשקם את השיער על מנת שבעוד כשנה אוכל לעשות החלקה יפנית? כי כרגע אני לא יכולה? האם להשתמש בקרם לחות-ואיזה? ומה עוד לעשות?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יובל
רונן פלג07/06/2009כמו שאני מבין השיער שלך עבר המון .....
אבל לפי מה שאת מתכננת לו זה יותר מידיי וזה זה סתם לעשות נזק שאחר כך לשקם אותו הוא ארוך מאודדדדדדדדד.
לכן קודם כל אני מציע לך ללכת למספרה טובה על מנת שתתיתן לך דיאגנוזה טובה ותראה באיזה מצב השיער שלך?! מה כן את יכולה ומה לא !!
הדברים הראשון שאת צריכה לעשות:
1. לעשות שטיפה (צבע ללא אמוניה) בצבע חום כמו השורש שלך.
2. לשקם את הישער לבתחיל להזין אותו פעמיים בשבוע עם מסכה טובה + אפולה שיקומית פעם בחודש / חודשיים.
3. לגבי החלקה .... תמתיני קצת אבל תנסי לברר על פתיחת תלתלים שזה בעצם החלקה קלה ידידותית מאודואני ממליץ על לוריאל פרופסיונל "אקסטנסו"
אשמח לעזור
צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש ומגעילשירלי06/06/2009
שלום
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בקיץ בלי פאנים כי אני רוצה ללכת לים וברכות וכאלה
ואני לא יודעת מה לעשות עם השיער בלי פאן הוא ממש מכוער האם מחליק שיער מחליק מהשורש ולא מנפח תשער? זה חשוב לי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיץ
רונן פלג07/06/2009שירלי ...
תלוי במצב השיער שלך .....
פתיחת תלתלים / החלקה יפנית החיים יהיו קלים ויפים
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום .......06/06/2009
הבעיה שלי היא שיש לי שיער שטני דקיק חלק וארוך , והשילוב הזה ביחד ניראה כמו ספגטי : (
מה אני יכולה לעשות כדי להוסיף לו נפח ? , אני משתמשת בשמפו לשער חלק ודק של הרבל הסנס , וכתוב שהוא מוסיף נפיחות לשיער , למרות שאני לא רואה שום נפיחות אחרי שאני משתמשת בו .
ועוד משהו , הייתי רוצה להבהיר טיפה את השיער , קניתי סאן אין אבל אני לא רוצה להשתמש בו כרגע . קראתי באינטרנט שיש כל מיני דרכים כמו לשים לימון על השיער ולצאת לשמש , או לשים שמן זית , או לשים לימון ליטוף במגבת ולהיות איתו 20 דקות .
הייתי רוצה לעשות משהו מכל הדוגמאות האלה אבל שום דבר לא מפורט ואני לא יודעת כמה מיץ לימון לשים או איך לשים , וכמה זמן להיות בשמש וכו' .. [אני יודעת שזה שורף את השיער]
האם הייתם יכולים לפרט לי דוגמא אחת ? , כמה בידיוק לשים ואיך לעשות וכמה ליהיות בשמש והאם לחפוף מיד ועוד ..
מחכה לתשובה , תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
רונן פלג07/06/2009היי מישהי,
קודם כל לא לךהבהיר את השיער עם כל מה שפירטת הורס ת השיער ..
כנסי למספרה טובה תעשי לך קצת כמה גווני שמש והתוצאה תהיה יותר יפה וטובה לטווח האוך.
לגבי שיער דק ... גניטיקה מסכה שלי ... אולי תנסי לעצב את השיער עם מוס, לגבי השמפו אין לי מושג עליו אבל אני מכיר שמפויים מקצועים טובים שמיועדים לשיער דק שעושה את העבודה יפה מאוד ... כמו לוריאל , קרסטס, שוורצקוף ...
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיות בשיערילדה06/06/2009
שלום שמי מריאנלה ולי יש כמה בעיות שקשורים לשיער:
1)יש לי נשירה בשיער ומשאיר לי קרחות
2)השיער שלי שחור ומתולתל והוא נפוח מאוד ואי אפשר לעשות איתו כלום (חוץ מצמות)
אני מחפשת תרופות סבתא וממש לא עוזר ניסיתי את ה-crazy hair
שהוא לנפיחות ולא שינה אפילו טיפה
בתודה מריאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישרה
רונן פלג07/06/2009היי מריאנלה,
כשיש נשירת שיער אני קודם כל מפנה את הלקוחות שלי לעשות בדיקות דם אולי חסר לך ויטמינים.
תבקשי מהרופאה שלך לשעות בדיקות של B12 סידן אבץ בלוטת הטריס ברזל ... אם כל זה תקין ולא חסר לך כלום יש אמפולות לנשירת שיער שהם מאוד אפקטיביות של לוריאל קרסטס תבררי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בהחלקה יפניתציפי06/06/2009
שלום, הייתי רוצה לעבור החלקה יפנית. השיער הטבעי שלי שחור מתולתל "לייט" אך אני צובעת לחום בהיר ב-9% חמצן. עד כאן נראה לי שאני מתאימה לעבור החלקה יפנית. העניין הוא שה-10 ס"מ של הקצוות הם עם גוונים שטניים (בערך 30% מהקצוות). אני לא רוצה להתחיל לשלב בין יפנית לברזילאית כי סתם מעמיס עלויות. האם אפשרי לעשות יפנית ולהשאיר על ה-10 ס"מ שורשים את החומר לחצי הזמן כדי לא לגרום נזק לקצוות? האם זה מומלץ והתוצאה תהיה יפה?
שנית, האם לחומרים היקרים שמוכרים לשימוש אחר ההחלקה היפנית יש אפקט או שזה סתם מנפח את הכיס? הם יש מוצרים (שמעתי על שמפו לתינוקות שהם ללא מלחים) רגילים שאיתם ניתן לטפל בשיער? האם ניתן להמשיך ולשים שמנים כגון מרוקאי\פשתן על השיער (שכיום עוזרים לו ומרככים אותו).
אודה לכם על ההתיחסות:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
אנג'לה טטרו06/06/2009אגי מאמינה שזה אפשרי כפי שאת מתארת את השיער אבל בכול זאת תתיעצי אם הספר ובקשר לחומרים אם נותנים לך יעוץ ודיאגנוזה נכונה אז באחלת השפעת החומרים ניראת לשיער בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח שיערטל06/06/2009
שלום
אני בת 26,יש לי שיער יבש ובזמן האחרון לא מסתדר לי
השאלה שלי-האם יש מסכות טבעיות שאני יכולה הלשתמש בהם?מה ההמלצות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טל
אנג'לה טטרו06/06/2009אני לא מישתמשת אצלי במספרה מסכות טבעיות, אבל אני יכולה להמליץ לך מה שאני שומעת מהלקוחות שלי שמן זית כידוע שהוע טוב עם חלבון של ביצה , ובכול זאת הייתי ממליצה לך לייתיעץ אם ספר שהוא יסביר , ויעייץ לך מסכה טובה לקיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים ושיער יבשטלי05/06/2009
היי,
אני עשיתי גוונים כמה פעמים והיה בסדר.
פעם אחרונה שעשיתי גוונים של בלונד יותר בהירים,
זה גורם לשיער שלי להיות ממש יבש, ולא יפה כמו שהיה.
אני שמה מסיכה, טיפות סיליקון, שמן פישתן, ועדיין השיער יבש, ולא יפה ובריא כמו שהיה תמיד.
וגם אם יום אחד אני לט חופפת השיער נראה ממש לא טוב.
מה אפשר לעשות כדי שהשיער יחזור להיות בריא, רגיל , יפה, ולא יבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טלי
אנג'לה טטרו06/06/2009את מתארת את השיער שהוא יבש מאוד ולא עוזר לך המסכה ולא הסילקון ,אני מציעה לך ליפנות שוב לספר שלך ולהסביר לא את מה שאת מתארת ולהחליף את המסכה , יכול מאוד להיית שהמסכה עד שעשית את הגוונים היתה בסדר ואחרי הגוונים האחרונים את צריכה משהו יותר חזק ,ואולי ימליץ לך על אמפולות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש פגוםרחלי05/06/2009
שלום רב
השיער שלי יבש מאוד פגום חסר חיוניות ונראה רע מאוד. יש לי שיער מתולתל אפילו מקורזל, אני עושה גוונים וצובעת המון זמן אך מעולם לא היתה לי כזאת תופעה של שיער שנראה כך. בד"כ אני מסדרת אותו מאוד יפה. מסכות שמפו טוב בקיצור משקיעה. השיער מתולתל תלתלים גדולים נפוח יפה ואופנתי אך לאחרונה התלתלים נעשו קטנים מאוד השיער יבש לא יפה חסר ברק וכל מה שאפשר איני יודעת מה לעשות. אני בת 42 אם חשוב לציין
תודה ומבקשת את עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי
רונן פלג07/06/2009כנראה שמהצביעות זה קורה....
האם ת משתמשת במסכות ... למי שצובעת אני מליץ לעשות מסכה בין 2-3 פעמים בשבוע.
אבל תנסי לברר על פתיחת תלתלים שזה בעצם החלקה קלה יעזור עם עיצוב השיער והנפח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיער של KIYOSAKIטוהר04/06/2009
אני רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את המחליק של KIYOSAKI החדש שיצא ??
אני נורא רוצה לקנות מחליק שיער טוב שעושה גם תלתלים
ו..KIYOSAKI כפי שראיתי בסרטון של ערוץ הקניות הוא עשה את העבודה ממש יפה לכל אישה
והבנתי שהמחליק הזה הוא דווקא לא מזיק לשיער ..
יש פה מינירלים ואינפרא אדומה ..בקיצור משהו מהפכני..
לפני שאני רוכשת אותו רציתי להתייעץ עם אנשי מקצוע
תודה רבה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוהר
זאב לוין04/06/2009עלייך להקפיד שהמחליק יהיה בציפוי קרמי זה מה שחשוב מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה חשוב לי מאוד אנא ענו לי :)לולי04/06/2009
לפני כחודש עשיתי החלקה ברזילאית באותו ים עשיתי גם גוונים ,
מדוע יש לי קצוות מפוצלים הרי החלקה הייתה אמורה לשקם את השיער?
כמה זמן תחזיק ההחלקה ומה אני צריכה לשעות כדי לשמר אותה?
מדוע כאשר אני מברישה את השיער השיער נשבר האם זה מההחלקה או מהגוונים?
רוצה אני להוסיף כי המראה של השיער השתנה לחלוטין הברק והמגע פשוט נפלא .
אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולי
זאב לוין04/06/2009סביר להניח שהשיער נשבר בגלל הגוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עניתם לשאלתי-גל04/06/2009
אם אני אעשה החלקה יפנית אז לאחר חצי שנה או מתי שההשפעה של החומרים הכימיים יפסיקו להשפיע אז הישער יחזור בדיוק לקדמותו? או שהוא לא יסתדר טוב ויאלץ אותי לעשות שוב פעם החלקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נטע
אנג'לה טטרו04/06/2009שיער שעבר החלקה לא צריך לעבור עוד החלקה ,אחרי חצי שנה צריך לעבור על השיער שצמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי יש לי שאלה חשובה בבקשה לענותחיים04/06/2009
היי אני מעצב שיער ויש לי בבית סטודיו קטן יש לי לקוחה שצבעו לה את השיער לבלונד הגוון של 9.3 של וולה ויש לה עכשיו שורשים כהים טבעי
איזה צבע אני אמור לעשות לה בשורש שיהיה לה אחיד בשיער תודה וגם אני עובד עם צבע של וולה איזה גוון להתאים לה תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
זאב לוין04/06/2009אהלן חיים
קודם כל מה דרגת הבהירות הטבעית של אותה הלקוחה?
מה דרגת הבהירות בקצוות?
אם זה מאוד דחוף לך אוכל לענות לך גם בטלפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)