מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבשיאיר .ס13/06/2009
מישהי שאני מכיר שיש לה שיער יבש והיא משתמשת בקרם שהיא לא זוכרת מה שם שלו והיא משתמשת בכל מיני שמפו למינהם.
אשמח לקבל תשובה .
יאיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יאיר ,ס
אנג'לה טטרו13/06/2009היא צריכה לדעת באיזה קרם היא משתמשת ,בנוסף היא צריכה ליבדוק איזה שמפו מתאים לסוג השיער שלה ,ועדיף לפנות למישהו שיכול להתאים לשיער את סוג המוצר שהיא צריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לשיער יבש ופגום
לורן15/06/2009לשיער יבש ופגום את יכולה להשתמש במסכת זית (על בסיס שמן זית) של "ים המלח" להשאיר אותה חצי שעה על השיער אחרי שמרחת טוב טוב,ולשטוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מסיכה לשיער יבש ושורףדנה13/06/2009
המלצה על מסיכה לשיער יבש ושורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה
אנג'לה טטרו13/06/2009אני משתמש אצלי במספרה מסכות של שוורצקוף ומאוד מרוצה ,וגם התגובות של הלקוחות חיוביות אני ממליצה לך לפנות למעצב שיער והוא ימליץ לך לפי סוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדברת על גליס
דנה13/06/2009את מתכונת לגליס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזירת קצוות ?חסוי12/06/2009
זה נכון שאם גוזרים קצוות השיער צומח יותר מהר?
ומה זאת אומרת לגזור קצוות? מאיפה ?
השיער שלי בכלל לא שרוף, אז אני בכל זאת צריך לגזור קצוות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזירת קצוות
אנג'לה טטרו13/06/2009שיער כשהוא מיתפצל בקצוות השיער נישבר ,ושגוזרים את השיער המפוצל את מרגישה את השיער כשהוא מיתארך,אין קשר בצמיחת השיער בשורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
חסוי13/06/2009אני בן..
ואני מאריך את השיער, ואין לי מושג בכל מה שקשור לשיער אז מזה הקצוות האלה? מאיפה בדיוק אני צריך לגזור שיער? איך אני אדע אם הוא מתפצל? ואם הוא לא מתפצל אני בכל זאת חייב לגזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצות לתסרוקת=>12/06/2009
אני מעוניינת לעשות תסרוקת להופעת ריקוד אך הבעייה שלי היא שיש לי פוני ואני לא רוצה להעלות אותו למעלה. כיצד אוכל לעשות זאת ?(אני לא רוצבה תסרוקות שמרבית השיער אסוף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה לתיסרוקת
אנג'לה טטרו13/06/2009את בהחלט יכולה לעשות תיסרוקת בלי לעלות את הפוני ,בתסרוקות אין חוקים את או מעצב השיער שלך יכולים לעצב את השיער אך שנראה לך אם פוני חצי אסוף או פזור לטעמך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק ומתלתל קרמי.מי יכול לעזור לי?חני12/06/2009
שלום לכולם,
יש לי שיער דיי ארוך (אמצע הגב ככה..) מתולתל..
ואני בקביעות של פעם בשבועיים עושה פן חיצוני במספרה
רכשתי מחליק שיער קרמי רחב של חברת רבלון
שאמור..!! ?? גם להחליק וגם לתלתל..
אשמח אם תוכלו לעזור לי איך עובדים איתו..
תודה רבה מראש, ואחלה סופ"ש!!
חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני
רונן פלג14/06/2009לשם כך את צריכה קורס מעשי והמון פרקטיקה לשם כך תנסי לפנות לבית ספר לעיצוב שיער באיזור מגורייך ותבקשי שיעור פרטי בנושא המבוקש אני בטוח שישמחו לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציבעי שיער מקצועייםיעל12/06/2009
שלום,
יש לי אפשרות לרכוש מחברה של אמא שלי ציבעי שיער מקצועיים של לוריאל פרופשינל וולה פרופשינל. אני גם ככה תמיד צובעת בבית עם ערכות בייתיות, והתוצאה יוצאת טובה מאוד(אמא שלי צובעת לי), אז לכן חשבתי לנסות שאמא שלי תצבע לי עם ציבעי שיער מקצועיים.
רציתי בבקשה לברר: איזה חברה נחשבת ליותר עדיפה מבחינת ציבעי השיער המקצועיים שלה: וולה או לוראל?(מדובר על ציבעי השיער המקצועיים הרגילים)
ושאלה נוספת, עם איזה אחוז חמצן לרוב צובעים במספרות צבע רגיל וחוזר ללא שינוי גוון?
פשוט אני צריכה להזמין בנוסף בקבוק קרם חמצן בנפרד, ולא יודעת כמה אחוזים צריך.
יש לי שיער חום בהיר בגוון 7 ואני רוצה להמשיך באותה משפחה של גוונים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
רונן פלג16/06/2009כל צבעי השיער מקצועיים הכל תלוי בהליך הכנת הצבע וחישוב נכון של הנוסחא ביחס למצב הקיים ולשם כך יש מעצבי שיער שלמדו לבצע חישוב פיגמנט וזה המקצוע שלהם בדרך כלל ניתן למצוא אותם ב-מ-ס-פ-ר-ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער גלישפיץ10/06/2009
השיער שלי לא ארוך הוא בערך 5 ס"מ אבל בקצוות הוא בקושי עובר תאוזן (דירגתי טיפה) חום בהיר לפעמים יש לו טיפה צהבהב השיער שלי נפוח ועבה אם אני מסרק אותו למעלה (כשהוא עומד) הוא נראה ישר אבל כשהוא קדימה כלפי העיניים הוא ממש גלי ואם אני מסרק אותו לצדדים הוא בין ישר לגלי
1) יש משהו שאני יכול לעשות אותו יותר חלק? ואם אפשר שישאר אחרי מקלחת או אפילו לתמיד
2)הוא גם יבש ונראה כזה מעפן בלי צורה מה אני יכול לעשות עם זה?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד כמה שאלות אם אפשר
שפיץ11/06/20091)אני מזיע דיי הרבה ואחרי שאני מזיעה השיער משום מה חוזר קדימה ואז הוא שוב גלי (וכמובן יבש בצורה לא נורמלית) מה אני יכול לעשות שלא יחזור קדימה ואולי אם יש משהו שיכול לעזור לשיער שלי שהוא מזיע
2)חבר שלי יש לו שיער טיפה גלי אבל עדיין הוא רך כזה וממש יפה איך זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב מישהו עונהלי?.....
שפיץ18/06/2009וד"א אני מזיע רק כשיש לימודים ואני משחק הרבה אז בחופש אני לא הולך להזיע הרבה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו!!!!!!
שפיץ23/06/2009אם כבר תענו לי יש לי עוד כמה שאלות... האם אני יכול להפוך את השיער שלי שיהיה תמיד רך יפה ועם ברק? או שכל הדברים בשביל זה זה רק עד המקלחת??? ואם כן איך? וד"א אני מזיע רק בימי לימודים שאז אני משחק אז עכשיו אני כבר לא הולך להזיע בחודשיים הקרובים.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי יש לי שאלה קטנה..קרן10/06/2009
אז ככה. יש לי שיער בהיר... (אחרי צביעה בצבע שטיפה פעמים לפני שנה והצבע ירד אז יש מין גוון של בלונדיני ג'ינג'י כזה)
השיער שלי מאוד מרגיז אותי הוא נהיה שומני מאוד מהר ולך אני חופפת מידי יום..
השיער שלי קליל מאוד והשיערות מאוד דקות וגם יש לי שבונצים. אני כל הזמן רואה תבנות האלה שהשיער נראה נואמלי ופשוט זורם רגיל ומישמה לי זה אפעם לא עובד.. מה אפשר לעשות כדי שהשיער שלי יהיה יותר עמיד ובריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אאה ועוד משהו
קרן10/06/2009הינה תמונה שאפשר להבין בערך את מצב השיער...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
קרן22/06/2009למה אתם לא עונים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
אנג'לה טטרו23/06/2009את מתארת שיער דק ושמנוני , אני הייתי מציאה לך לגשת למעצב שיער שיכול לתת לך דיאגונזה נכונה זה נורא חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותת..רותם09/06/2009
היי, קוראים לי רומי, אני בת 14. יש לי שיער דק וארוך מאוד (עד התחת), שטני עם גווני בלונד טבעיים, גלי-מתולתל. לפני כחודשיים הסתפרתי בפעם הראשונה בחיים שלי (אף פעם לא הסתפרתי, אפילו לא גזרתי קצוות) וביקשתי מהספר שלא יקצר את האורך, אלא רק ידרג.
יש לי כמה שאלות:
1. יש לי המון קצוות שרופים. אני אוהבת את איך שזה נראה, אבל אני יודעת שזה מזיק לשיער. חצי מהשיער שלי שרוף ואני רוצה לשמור עלץ האורך פחות או יותר ולא לקצר הרבה. רציתי לדעת האם מומלץ להוריד את הקצוות השרופים בשלבים (נניח שני ס"מ אחת לחודש או משהו כזה) או שעדיף לגזור הכל בבת אחת? ולאחר שאיפטר מהקצוות השרופים-באיזו תדירות מומלץ להסתפר ולגזור קצוות שרופים? אני לא רוצה להגיע שוב למצב שאני נמצאת בו.
2. כפי שכבר ציינתי, יש לי שיער גלי-מתלתל. האם יתאים לי פוני לצד, או שאצטרך להחליק אותו בכל בוקר?
3. מהם הטרנדים בתספורות הקיץ ואילו תסרוקות אפשר לעשות בשיער ארוך, מתולתל-גלי ודק?
4. איפה ניתן להשיג קרם להגנה מפני מחליק/פן/בייביליס ושל איזו חברה מומלץ?
תודה, רומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומי
זאב לוין10/06/20091 קו המשחבה שלך מאוד נכון את יכולה לגזור קצוות פעם בחודש -חודשיים וכשתגזרי את כל הקצוות השרופים עלייך להסתפר פעם ב3-4 חודשים
2 כדי להחליט האם יתאים לך הפוני אני חייב לראות את שיערך מקרוב
3 את יכולה לחפש בגוגל את כל הטרנדים החדשים
4 ניתן להשיג במספרות בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהאירמה09/06/2009
צבעתי את השיער בבית (מה שאני עושה בד"כ) רציתי גוון חום אדמדם אבל קיבלתי שיער לגמרי אדום.
אני חיבת לחזור חזרה לחום שהיה לי ...
איך אפשר להיפטר מהאדום הזה ?
האם לצבוע שוב? לצבע חום או לעשות שטיפה בצבע חום אני נואשת אנא עיזרו לי.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פזית
אנג'לה טטרו09/06/2009אני הייתי ממליצה לך ללכת לספר ,יש מנטרל אדום ואת יכולה לחזור לחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאן איתמרליאת08/06/2009
שלום רציתי לדעת מה הוואט הכי גבוה של פאן איתמר? אמרו לי 1900 וואט
ולדעתי יש יותר. זכור לי שבעבר אמרו לי שיש מעל 2500. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
זאב לוין10/06/2009הפן של איתמר דגם 2600 זה 1900 וואט ודגם 3600 זה 1920 וואט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואש בקשר להחלקה עם מחליקעידן08/06/2009
אני כבר נואש,
השיער שלי כל כך מעפן שישר אחרי שהוא מתייבש הוא ניהיה מקורזל ומגעיל ואי אפשר לעשות עליו החלקה.
ניסיתי לעשות בשלב של בין לבין שהוא קצת לח ולא עזר השיער עדיין מקורזל.
עד היום עשיתי 3 פעמים החלקות את כולם עשיתי במצב של: קמתי בבוקר > שמתי את הווקס על בסיס מים שלי > הלכתי לבצפר או לכל מקום אחר > אחרי שחזרתי השיער חלק מספיק למעלה ואין ווקס על השיער ואז אני עושה החלקה.
זה אומר שאני לא יכול לעשות לבצפר פתאום בדקה ה90 החלקה.
אין לי מה לעשות שום דבר לא עושה, שום חומר שניסיתי לא עוזר!
זה בסדר איך שאני עושה את ההחלקה אחרי שווקס יבש? (אחרי שהוא יבש השיער רך ורגיל לא מרגישים שהיה ווקס)
בנוסף, על המחליק החדש שלי יש כפתור שכתוב עליו ION , לפי מה שהבנתי מההוראות, הוא מוריד מנפח השיער, זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן
זאב לוין10/06/2009ככל הנראה שיערך הוא מאוד מאוד מקורזל וגם אתה מזיע באזור הקרקפת אז השיער נרטב וחוזר להיות מקורזל ובקיץ שלנו אין כ"כ הרבה מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליקמישהי08/06/2009
אני עושה מחליק כל יום והשיער שלי נשבר..
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
זאב לוין10/06/2009קודם כל אסור להשתמש במחליק כל יום אלא רק אחרי החפיפה
עלייך להשתמש בסדרת סבסטיאן 2+1 המכיל לחות ופרוטאין וזה יחזק לך את השיער וגם להתחיל להסתפר בקצוות פעם ב3-4 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם שיער לא אורך?דורין07/06/2009
אם שיער לא אורך ואני לא רוצה להסתפר מה מומלץ לשים בו כדי שהוא יארך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
זאב לוין10/06/2009כדי שהשיער יארך את חייבת להסתפר פעם ב4-5 חודשים
אין שום חומר שאת יכולה לשים זה רק בסרטים מצוירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה לשיעראלונה07/06/2009
שלום, אני רוצה שינוי בשיער אבל כיוון שאני פוחדת שלא יצא טוב אני חושת בהתחלה לנסות לעשות שטיפה לשיער, הרצתי קצת בגוגל ולא מצאתי יותר מדי מידע על זה ולכן אשמח לתשובות:
דבר ראשון שמעתי שבצביעה אי אפשר להבהיר.. כלומר אם השיער שלי ג'ינג'י אני לא יכולה לעשות צביעה לבלונדיני נכון ?
וכמובן איפה אפשר לקנות שטיפה? מה המחיר של זה בערך? האם אפשר לעשות אתזה לבד בבית או צריך אצל ספר? יש שטיפה כלשהי מומלצת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?!
תמי-חולון10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה
זאב לוין10/06/2009אלונה שלום,
השטיפה היא באמת לא מבהירה את השיער הטבעי אני לא חושב שאת יכולה לקנות חומרים מקצועיים במכירה לקהל הרחב, אלא רק לספרים מקצועיים בלבד
התזה - לא מומלץ לעשות שינויים כלשהם מבלי להבין בכימייה כיוון שזה לימוד מאוד ארוך ומורכב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)