מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קארה או ארוך??יסמין21/06/2007
יש לי שיער ארוך וחלק מאוד אבל בכל עיתון שאני קוראת רשום שלמי שיש פנים ארוכות עדיף שתעשה קארה, זה ממש מעצבן כי השיער שלי זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת..אתה כאיש מקצוע באמת חושב שיותר מחמיא לפנים ארוכות קארה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
רונן פלג21/06/2007הכוונה היא שקו המסגרת הקידמי יתחיל מהסנטר ובכך יקנה מראה יותר עגלגל ומלא לפנייך זאת אומרת שאת יכולה להשאיר אורך כאשר בתספורת מדורגת ובחזית הדירוג יתחיל מקו הסנטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורשים פגומיםאל20/06/2007
זה נכון שאם מישהו צובע את השיער הרבה פעמים, ושורף אותו, גם אם הוא יגדל את כל השיער מחדש השיער כבר לא יהיה מה שהוא היה פעם והוא יגדל פגום?
זה ממש חשוב לי שתענו לי על השאלה הזאת, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
זאב לוין20/06/2007לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת השיערסיון20/06/2007
האם נכונה הסברה שצביעת השיער מגבירה את צמיחת השיער הלבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש ממש לא!!!!
זאב לוין20/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום מחפשת צבע לשיער שיתאים ליפרנסיני20/06/2007
ברצוני לדעת אם יש אתר של וולה שמפרסם את מס הצבע בכדי לבחור צבע לצביעה ביתית ברצוני לדעת לגבי הגוונים החומים החדשים תודה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי בגוגל
זאב לוין20/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,עינת20/06/2007
שיערי,חציו גוונים,וחציו שיער חדש שצמח.המראה הכללי נראה לא משהו.אני מסתפרת כל 3 חודשים,כדי להיפטר מהשיער השרוף, אך דרוש זמן רב לכך,ובעקר איפוק . .האם לדעתכם אצליח במשימה?בנוסף,שיערי מתולתל דק,אני משתדלת לא להעמיס עליו בחומרים כימיים.עם זאת,אני מרגישה,שאני נראית רע.אז איך בכל זאת ניתן למזער את הנזק,ועם זאת לשמור על מראה מטופח ומושקע.
תודה עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין20/06/2007את יכולה לעשות שטיפה ללא המוניה אצל מעצב שיער וזה לא יפגע בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתכוון לשטיפה עם 3% חמצן?
עינת20/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת
זאב לוין20/06/2007צבע ללא אמוניה וחםצן 1.9או4%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי זאב,
עינת21/06/2007שוב אני רוצה לחדד את תשובתך.האם השטיפה שדיברנו עליה[1.9%,4%]היא לחלוטין ללא חמצןואמוניה?והאם יש מבחר גוונים כמו בצבע רגיל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת
זאב לוין24/06/2007הצבע עצמו לא מכיל אמונה ויש מבחר של גוונים די רחב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
<=23/06/2007גם שלי חצי גוונים חצי רגיל , אז אני צובעת את השיער לצבע של השורשים שלי
וככה שהשער יארך לא יראו שיש הבדלים בצבע וככה אפשר להיפטר מהצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליאופטרהחגית19/06/2007
מישהו יכול הלסביר לי בבקשה מה זה קליאופטרהה ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגי
זאב לוין20/06/2007כבר ענינו על שאלה כזו חפש/חפשי בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מלאחגית19/06/2007
שלום רב !
אני בת 13 ויש לי שיער מלא ועבה..
ברצוני לדעת באילו דרכים אני יכולה לטפל בבעיה של
הנפח , כמו פן או כל דרך אחרת . שאפשר לעשות בבית בלי להוציא הון תועפות על תכשירים חסרי תועלת.
ברצוני שהשיער שלי ייהיה חלק ונעים למגע ולא שייראה כמו רעמה של אריה ... וחשוב לציין שאין לי כל גוונים והשיער שלי חסר צורה כזה גלי .
בתודה רבה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגי
זאב לוין20/06/2007ממליצים בחום במקרה כמו שלך לעשות פתיחת תלתלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערעינת19/06/2007
כל כמה זמן מותר לצבוע שיער, ומה הנזק אם צובעים יותר מידי?
בנוסף, קיימים שמפונים המכילים צבע האם ניתן לחפוף בהם בכל יום?
האם סברה/ קלאופטרה מזיקים לשיער או דווקא מחזקים אותו?
אשמח מאוד לשמוע תשובותיכם... עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
רונן פלג19/06/2007*למה הכוונה ב"יותר מדי" כל יום אחת לשבוע ,פעם בחודש ???
*שמפונים המכילים פיגמנטים מיועדים למטרת ריענון גוון קיים למשל לצבע אדום יש נטיה לדהות מהר כאן בא לידי ביטוי השימוש עם שמפו המחוזק בפיגמנטים אדומים
*זה שסברה/קליאופטרה עשויים מחומרים טבעיים לא מונע מגרימת נזק לשיער עקב תיפעול לא נכון של הפעולה ממש כמו בהחלקה יפנית שהיא כימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה דחופההטאיסיה19/06/2007
שלום.
אני ספרית מתחילה וכאשר אני עושה פן ללקוחותיי, לאחר כמה זמן השיער שלהם מתחיל לחזור לצורותו המקורית ויש מקרים בהם הוא מתנפח. לפני הפן אני לא שמה ללקוחות ספריי או קרם ואני רוצה לדעת למה השיער חוזר לצורתו? והאם יש איזהוא ספרי מיוחד המחזיק את הפן.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאיסיה
רונן פלג19/06/2007כנראה שאת לא מעבדת את השיער עד למצב שתיראי ברק ואז הוא פשוט תופס לחות ומתנפח ככל שתהיי יותר מתורגלת כך התוצאות יעידו על עצמן קצת סבלנות
תזכרי!!אף מעצב שיער אפילו זה שיש לו שם בינלאומי לא נולד עם הפן ביד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבן לחלוטיןרו19/06/2007
כל שערי לבן, ברצוני לעשות שינוי אך ללא שיעבוד.האם גוונים הינם פתרון נכון? ואם כן איזה צבע? במקור שערי היה חום.מאחר ושנים לא ראיתי ספר האם תוכל להמליץ לי על ספר מאזור חיפה וצפונה עד נהריה תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים...
רונן פלג19/06/2007יכולים להוות פיתרון מצויין אם ברצונך להימנע משיעבוד של צביעת שיער פעם בחודש לגבי הגוון שמתאים לך אישית קשה לי לייעץ מבלי לראותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר להשיג גלייז? אין בסופר פאאושרית19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אושרית
זאב לוין19/06/2007במספרות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי בעצםרונית19/06/2007
רונן שלום,
מזה בעצם פתיחת תלתלים ? ,
זה מחליק את השיער / משאיר תלתלים ורק מעלים את הנפח.
והאם יש נזק בדילול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
רונן פלג19/06/2007פתיחת תלתלים/החלקה עובדות על אותו העיקרון של שינוי מבנה השיער בצורה כימית
עוצמת ההחלקה /פתיחת תלתלים נקבעת ע"י מעצב השיער ורצון הלקוחה כמובן
כל פעולה כימית יכולה להסב נזק לשיער שאותו ניתן למנוע ע"י איבחון(דיאגנוזה)נכון של מצב השיער הסוג ועוביו לפני ביצוע הפעולה זאת הסיבה שהחברה ממליצה לבצע טסט מקדים על קבוצת שיער קטנה לפני ביצוע על ראש מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה אורך אפשריניב19/06/2007
מאיזה אורך אפשר לעשות החלקת שיער? והאם זה יכול לפגוע בקרקפת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב
זאב לוין19/06/2007לא פוגע בקרקפת מומלץ 10 ס"מ ומעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתסיגל18/06/2007
אחרי 3 פעמים בערך שהסתפרתי אצל אותו ספר באתי אליו ואמרתי לו כיוון של תספורת והוא אמר שהמקדימה קצת קצר (היה לי מדורג וליד הפנים הוא היה יותר קצר) אבל אפשר ותצא תספורת קצרה אבל לא הסביר שלא יצא בכלל מה שאני רוצה אני רציתי קארה אי סימטרי שצד אחד קצת יותר ארוך ושזה נופל לכיוון הפנים.
עכשיו אני מבואסת כי זה נראה סתם מדורג ובגימור קו קארה מעוגל לצערי אסבול והאריך
איזה סגנון תספורת מתאים לפנים שבין מבנה מרובע למעוגל?
אשמח לקבל המלצה לספר/ית באיזור עפולה ובית שאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
זאב לוין18/06/2007אני ממליץ בחום על מעצב שיער מעפולה בשם אהרון כהן משד' ארלוזורוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה...עינת18/06/2007
רונן שלום,יש אפשרות לשלוח לך תמונת מצב של השיער שלי,על מנת שתחווה דעתך,כמו:
איך אפשר להחזיר את החיות לשיער,כי חלה הרעה לאחרונה,ואני דווקא לא צובעת.בפעם האחרונה ,שעשיתי גוונים,זה היה לפני שנה פלוס.לא יודעת מה לעשות .אם מקובל עליך-תכתוב לאן לשלוח.
תודה עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
רונן פלג18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)