מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהה דחווףתומרר02/06/2007
יש לי שיער חלקק ודק אבל הוא מתולתל..כאילו אין לו קשרים וכאללה וכשמעבירים את היד עליו זה בדיוק כמו שלמישהו יש שיער חלק וישרר ...ואני רוצצה שיעער ישרר כזהה והרבה אמרו לי לעשות החלקהה ואני לא ממש מבין בזהה ...אם אני אעשה את ההחלקה הזאת השיער שלי יהיה ישר??
ואני לא מדבר על החלקה יפניתת ואםם היא לא תעשה אותו ישר אז מה אני צריך לעשוות כדי שהוא יהיה ישרר ולא מתולתל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר
זאב לוין03/06/2007מתקשה לתת לך הסבר מדויק אבל לפי הנתונים שמסרת אפשר להגיע לשיער חלק-גלי בהחלקה קלאסית אבל חייבים לראות את השיער כדי לתת לך תשובה יותר מספקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה חוות דעת מקצועית.....שירי02/06/2007
יש לי בעייה עם השיער,
הוא ארוך, נפוח, יבש וגלי-מתולתל
רציתי לדעת מה דעתך על המוצרים הבאים (של קרסטס):
1. SÉRUM OLÉO-RELAX
2. VOILE FIXATEUR OLÉO-RELAX ספריי
3. ELIXIR OLÉO-RELAX
4. MASQUE OLÉO-RELAX
האם אלו המוצרים שמתאימים לשיער שלי? יש לך המלצות אחרות?
אני מבקשת פירוט לגבי כל אחד מהם(מתי שמים, כמה, איך, האם הוא מומלץ וכו'...)
תודה מראש! יש לך פורום מדהים! ממש ממש עוזר! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה... :(
שירי05/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בעייתי.אירן01/06/2007
שלום,
שמי אירן ואני בת 18 ובעלת שער מתולתל.
לפני שנתיים בערך השיער שלי הפסיק לצמוח מאחור באופן פתאומי ונוצר מצב שיש לי שיער ארוך מלפנים וקצר מאחור. גם לאחר שהסתפרתי המצב הזה חוזר שוב. ( עברתי בדיקות והכל תקין מבחינה פיזית )
מכיוון שהייתה לי בעייתיות עם האורך המאוד מאוד קצר של השער עברתי 2פתיחות תלתלים מה שעזר לתקופה מסוימת אך כעת גם לא. כמו כן השיער שלי מתייבש מאוד מהר, סובל מקצוות מפוצלים ונשרף במהירות, למרות שאינני נוהגת להחליק אותו ואף פעם לא צבעתי.
כעת נותר מצב שאני לא מסוגלת להסתדר עם האורך הקצר של התלתלים, הם איבדו מצורתם, השער נראה חסר צורה ,יבש ומופצל.
ניסיתי מסכות שונות אך כלום לא עוזר.
מה היית ממליץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירן
זאב לוין03/06/2007לפי הנתונים שמסרת אני מעריך ששיערך בחלק האחורי עבר תהליך כימי חזק שפגע בו לכן השיער נשבר ולכן את לא רואה אותו אורך, ההמלצה שלי היא להסתפר אחת לחודשיים בקצוות בנוסף להשתמש במסיכת לחות + שמפו לשיער יבש של וולה אס פי ולהשתמש בסרום לאחר חפיפת השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעים נשטפיםבר01/06/2007
איפה אפשר להשיג צבעים זוהרים לשיער, שאפשר לשטוף אותם בחפיפה רגילה?(כוונתי היא נגיד -צבע ורוד שאפשר לעשות איתו כמה פסים ורודים בשיער, להיות איתם כמה ימים ואז לשטוף בחפיפה..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהן
רונן פלג01/06/2007תקחי בחשבון שכל קבוצה או חלק של שיער שאותו את רוצה בורוד צריך לבור תהליך של הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהליאור01/06/2007
היי...
אני רוצה לעשות החלקה בשיער- החלקה רגילה... אני בת 16
יש לי שיער יחסית דליל (עם נשירות) בגלל המחליקים שאני עושה, בצבע טבעי חום בהיר וקצת שרוף וגבנים דהויים...
האם יש לך מקום טוב להמליץ לי לעשות בו את ההחלקה שלא תהרוס לי את השיער
ותגרום לי לנשירה,
מקום בפתח תקווה?
תודה ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
רונן פלג01/06/2007יגאל סיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל ופגוםאילנית01/06/2007
היי רונן,
אני בת 33 בעלת שיער גלי עם גוונים חצי ראש שאני עושה פעמיים שלוש בשנה. לצערי לאחרונה עשיתי ביביליס ומאז השיער הידלל ונשרף ויש לי יותר נשירה .
מה הטיפול שאתה מציע לי כדי להחזיר את הרכות והברק לשיער?
אני חייבת לראות תוצאות עד 4 חודשים מהיום !!
האם זה אפשרי ?
תודה מראש
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
רונן פלג01/06/2007אתגרים זה הדבר החביב עלי בבקשה תשלחי לי את התמונה שלך ואם אפשר שבצילום יהיה יותר תקריב על השיער עצמו ואז אדע באיזו דרך פעולה של שיקום צריך לנקוט !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אילנית לוי03/06/2007היי רונן
שלחתי לך למייל תמונות של השיער כמו שביקשת
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנית שיקומית לשיערמאי31/05/2007
רונן שלום!!!
כתבתי לי כי אני צריכה לעבור תוכנית שיקומית על מנת שהשיער לא יהיה יבש אך לא צינת היכן עלי לרכוש את התכשירים שכתבת כמו אולאו פיוז'ן של קרסטס וכן אולאו רלקס של קרסטס.. אשמח אם תוכל לכתוב לי היכן אפשר לרכוש אותם וכיצד הם יועילו לי...
חוץ מכך רציתי לשאול אותך מה זה הקרם הגנה מנזקי חום שכתבת כי חובה למרוח אותו לפני פן... מדוע?? ומה זה הקרם הזה?? היכן קונים אותו???
תודה רבה לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
רונן פלג01/06/20071-ניתן לרכישה במספרות מורשות קרסטס בלבד,צייני את איזור מגורייך וואשלח אותך לנקודת
קרסטס הקרובה
2-חומרי הגנה מנזקי חום קיימים בתרסיס או במשחה(קרם) תפקידם הוא לעטוף את השיערה בחומרים המונעים "טיגון" השיער בזמן הפן וגם עוזרים בהחלקת השיער ביתר קלות ושימור העיצוב לאורך זמן ממושך יותר מה גם שרוב החברות מוסיפות גם חומרי UV (מסנני קרינה) דבר שהוא הכרחי
במיוחד בתקופת הקיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהאנונימית31/05/2007
שלום עשיתי החלקה והקצוות של שיערי נשרפו בטירוף, מה ניתן לעשות כדי לרפא את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
רונן פלג01/06/20071-תגדירי קצוות ??!!!
2-איזו החלקה ? יפנית / קלאסית ????
3-עם איזו חברה בוצעה הפעולה ??
4-באיזה מצב היה השיער לפני ההחלקה טבעי/צבוע/גוונים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
אנונימית03/06/2007קצוות הכוונה 4 ס"מ בערך, החשש הוא שנותר לי בקצוות הבהרה שעשיתי לפני כשנתיים, השיער שלי דק ומעט גלי.
על איזה טיפול תוכל להמליץ לי לשקם את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת
רונן פלג03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן פשתןאור31/05/2007
שלום למכובדי,
שערי שבע צבעים וגוונים, האם שמן פשתן לפני ייבוש בפן וגם אחרי
יכול לשקם את השיער ולשפר את מצבו ?
תודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
רונן פלג31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשמן פשתן -
אור31/05/2007אודה לך באם תדעכנני מה כן יכול לשקם את השיער? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים / גווניםאנה31/05/2007
הצביעה היא ביתית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
רונן פלג31/05/2007בכל שיער יש פיגמנט חבוי של כתום-אדום וזאת הסיבה שצריך לעשות אצל מעצב שיער שיודע כיצד לעשות חישוב פיגמנטים נכון ורק לאחר שצבע הרקע יהיה בעל תוצאה נכונה (נטול כתום-אדום) יהיה אפשר להתאים את הגוונים הנכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחות הכלה ...שרית31/05/2007
היי,
אני אחות הכלה וברצוני לעשות תסרקות אסופה למעלה
הבעיה היא שיש לי שיער מתולתל ומלא (די בריא)
שאני בד"כ משתמשת בווקס - כדי להוריד קצת מהנפח
מבנה הפנים שלי הוא אובלי-עגלגל ואני חובשת משקפיים בעלי מסגרת מרובעת מסיבית
(גם בארוע)
אני שוברת את הראש ברצון ללכת עם אסוף , אך גם לתת ביטוי לתלתלים.
יש לך רעיונות למשהו שיתאים לי?
תודה מראש!
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
רונן פלג01/06/2007יש המון רעיונות אבל..............אני צריך תמונות של החזית והפרופיל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע אחיד בשיערטלי30/05/2007
שלום
אני עושה גוונים כבר כ-8 שנים על השיער הטבעי שלי , בשנה האחרונה התחילו לצאת לי שערות לבנות לכן התחלתי לצבוע לפני הגוונים.
רציתי לשאול אני רוצה צבע אחיד בשיער, לפני כחודש וחצי צבעתי במספרה לחום אגוז ומהר מאוד זה ירד, קודם כל זה לא כיסה את כל הגוונים ולאחר שבועיים כבר הגוונים יצאו. מה אפשר לעשות? האם כל חודש אני צריכה לצבוע את כל השיער? הבנתי מהספר שאפשר למחוק את הגוונים ע"י הבהרה, אבל אני לא רוצה להרוס את השיער
המטרה שלי להגיע לצבע אחיד בשיער חום אגוז ללא גוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
רונן פלג31/05/2007צריך לבצע החדרה כפולה של פיגמנטים (פיגמנטציה)ובצביעות שלאחר מכן את הקצוות יש לצבוע עם צבע נטול אמוניה בגוון התואם לצבע שצבעו את השורשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע אחיד בשיער
טלי01/06/2007תודה על התשובה המהירה
אצל מי אני יכולה לעשות את זה? אתה יכול להמליץ לי על ספר בירושלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש מאודמאי30/05/2007
אני פונה אליכם כי יש לי בעיה גדולה עם השיער שלי... כשהייתי ילדה קטנה היה לי שיער יפה וחלק אך היום יש לי שיער מתולתל ויבש מאוד.. כשאני אומרת יבש מאוד אני מתכונת שהשיער בלי ברק כל הזמן מתנפח לא עומד בשום מצב עם שום קרם והוא יבש מאוד!!! אני מקפידה להסתפר בכל 3 חודשים בשנים האחרונות אך שום דבר לא עוזר... בעקבות כך החלטתי השנה לעשות פן בכל שבוע וכך השיער יראה נורמלי כי אני לא ממש מתסדרת איתו ללא פן.. מכיון שהשיער קצר (כי אני מסתרפת המון) הוא מתולתל ולא נראה יפה גם עם כל הקרמים שבעולם.. ובלי קרם בכלל... אז התחלתי השנה לעשות פן בכל שבוע אבל הבעיה שהשיער נהיה יבש יותר ויותר... וגם כשהוא עם פן הוא נראה יבש!!! אמרו לי שהשיער יבש מתזונה לא נכונה, מחוסר ויטמינים שמצויים בפרות וירקות... אני אכגן לא אוכלת פרות וירקות אך אני לא בטוחה שיש לכך השפעה על השיער היבש.
אני אודה לכם מאוד אם תוכלי לכתוב לי מה עלי לעשות על מנת שהשיער יתחיל להבריא, לאילו ויטמינים השיער זקוק ובאיזה מזון הם מצוייים???
בתודה מראש!!
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
רונן פלג30/05/2007****חובה למרוח קרם הגנה מנזקי חום לפני ביצוע הפן****
לגבי היובש בשיער צריך לבנות לך תוכנית שיקומית שהיא:
1-טיפול אמפולה להזנה מאסיבית אחת לשלושה שבועות במספרה(אולאו פיוז'ן של קרסטס)
2-המשך טיפול בבית עם שמפו ומסכה מקצועיים המעושרים בלחות וחומרי שיקום והורדת נפח(אולאו רלקס של קרסטס)
3-קרם לחות עם מסנן קרינה מוגבר היות ואנחנו נכנסים לתקופת קיץ(חלב אפריי סוליי של קרסטס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילמשה30/05/2007
יש לי בעיה בשיער, הוא דליל מאוד נוטה להתקרחות....
עשיתי בדיקות דם וכו'.. הכל ב"ה תקין
אז כולם אומרים לי שאין מה לעשות....רק להשתמש בפרופסיה.....
אך משום שהכדורים הללו מאוד יקרים מקווה שנמצא פיתרון אפקטיבי נוסף ולא יקר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
רונן פלג30/05/2007תיקח בחשבון שפרופסיה עלולה להשפיע על האונות הגברית שלך!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, אז יש משהו אחר....?
משה31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שומנימרים30/05/2007
שאלה לי אליך...
השיער שלי שומני אז סביר להניח שגם עור הפנים שלי שומניות נכון?(יש לי עור עם ברק)
כי בלוטות החלב שמשמנות את השיער משמנות גם את עור הפנים.
2. האם אפשר למנוע מהשיער וגם מעור הפנים מלהיות שומני????
או שזה תורשתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שומני
רונן פלג30/05/20071-לחפוף במים פושרים נוטים לקרים ברמת הסיבולת האישית שלך על מנת לכווץ את בלוטות החלב
2-בזמן החפיפה לעסות בקלות ולא בחוזקה את הקרקפת על מנת למנוע גירוי של בלוטות החלב
3-להשתמש במוצרי חפיפה מקצועיים המתמחים בקרקפת שמנונית
לעור הפנים את צריכה להיוועץ עם קוסמטיקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)