מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהסיסי05/06/2007
שלום,
אני לא יודעת עם השאלה שלי מתאימה לפורום הזה אבל שווה לנסות..
יש לי בעיית קשקשים ואני לא יודעת איך להפתר מהם. ביום הראשון של החפיפה הם לא נראים לעין אבל יום למחרת רואים אותם ממש בשביל של השער או בקו של מצח
ניסיתי הרבה סוגים של שמפו נגד קשקשים אבל ללא תוצאות.
מה תוכלו להמליץ לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופית
זאב לוין05/06/2007תופעה מאוד ידועה.
את יכולה להשתמש בשמפו ופילינג נגד קשקשים של וולה פרופסיונל...
פילינג 3.4 sp
שמפו 1.4 sp
וזה יפתור לך את הבעיה
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה בנוגע להבהרת השיער !אנונימית05/06/2007
אני אישה ככה עם עיניים ירוקות.
לפני חצי שנה בערך צבעתי את השיער לשחור אך עד מהרה רציתי לחזור לגוון הבהיר בשיער
מאז אני מנסה לעבור תהליך כדי לקבל גוון בלונד אפור בשיער
אך התוצאה היא חום-ג'ינג'י
הצבע ששמה לי הספרית הוא בלונד-פלטין-אפור
אבל זה עדיין לא עוזר.
מה אני צריכה לעשות? איזה צבע לצבוע?
אני חייבת הבהרה? ומה הנזקים שלה?
אנא עיזרו לי אני ממש מתוסכלת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
זאב לוין05/06/2007כדי להתפטר מחום ג'ינג'י חייבים לעשות הבהרה בשיער, במידה והעבודה מתבצעת כמו שצריך אין סיבה שייגרמו נזקים כלשהם. אחרי פעולת הבהרה ניתן לעשות כל צבע שרוצים.
לאחר הבהרה ניתן לגזור קצוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהלילי05/06/2007
ראיתי במס' תשובות שלכם שלפני החלקה צריך לבצע טסט,
אני עומדת לבצע החלקה יפנית על בסיס חלב, לא חשבתי על זה ובמספרה לא טרחו לומר לי שצריך,
הספר החליט על סמך השיער שזהו שיער שמתאים וזהו.
לומר לו ביום של ההחלקה שברצוני לעשות טסט?
זה גוזל הרבה זמן?
חשוב לציין שאני מבצעת זאת במקום הידוע מאוד שמפרסם רבות אודות ההחלקה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
זאב לוין05/06/2007אנחנו מבצעים וממליצים טסט לפני ההחלקה אבל כל ספר נוהג לעשות זאת בצורה שהוא יודע ורגיל אליה, אני מאמין שאם את מגיע למקום ידוע וטוב, אני לא רואה שום סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה צבע בסיס ?קרן05/06/2007
הספרית שלי המליצה לי לצבוע בצבע בסיס את שער ראשי ששיבה זרקה בו. איך משלבים זאת עם הצבע הרגיל. צבע שערי הוא כהה והיתי רוצה המלצות. בפארמים המוכרות לא מתמצאות בצבעי בסיס .
אשמח לקבל הסבר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
זאב לוין05/06/2007תסבירי את עצמך ברור יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות עם שיער ממש יבש?טל04/06/2007
השיער שלי מתולתל אבל יבש בטירוף שאני שמה קרם השיער פשוט מדהיםםם, אבל אחרי שהקרם "יורד" הוא נהיה נפוח מאוד...אני צריכה עצות לאיך לסדר אותו ושיהיה טוב....אני בכלל הייתי מעדיפה שיער חלק(לפעמים:-P)אבל השיער שלי מתולתל ונפוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
זאב לוין05/06/2007ניתן לגזור את הקצוות אחת לשלושה חודשים ולהשתמש בקרם היפר קולר של וולה אס פי זה קרם שגם מעצב וגם מוריד את הנפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר לפסיםליעדוש :>04/06/2007
שלום רונן, רציתי לדעת מה המחיר אצלך במספרה לפסים בכל השיער? פסים פלטינה, שיער לא ארוך מידי וגם לא קצר,-ביניוני. ועוד שאלה, איפה ממוקמת המספרה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית שלום
רונן פלג05/06/2007אשמח לענות לך אך לא על גבי הפורום את יכולה לפנות אלי במייל או בטלפון המופיע בראש הדף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום מעוניינת לעשות החלקה יפניתלולה04/06/2007
כמה שאלות:
*האם זה מסוכן לשיער ?ואם כן, עד כמה מסוכן? האם זה עלול לגרום לקרחות?
*איפה אתה ממליץ לעשות( בסביבת המרכז)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה
רונן פלג05/06/2007כל פעולה כימית אפילו הפשוטה ביותר כמו צבע למשל יכולה לגרום נזק אם היא לא מבוצעת ע"י בעל מקצוע מיומן בכל מקרה......תמיד לפני ביצוע החלקה יפנית צריך לבצע טסט מקדים ובכל את מונעת את כל ההתלבטויות שלך בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לולה05/06/2007יש לך המלצות כלשהן על מקומות מקצועיים שאפשר לעשות שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לפני הפןמאיה03/06/2007
רונן שלום!!
אתה יכול לכתוב לי בבקשה שם של קרם מסוים שצריך לשים על השיער לפני הפן.. קרם השומר מנזקי החום...
תודה רבה מאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
רונן פלג04/06/2007שיערך צבוע /טבעי/גוונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער לא מסתדר!טופ=>03/06/2007
שלום!
יש לי שיער עבה גלי נוטה למתולתל..יש לי בעיה כמו אצל רוב הבונות[רוב]
השיער לא מסתדר..ניסיתי את כל הסוגים של הקרם לחות לשיער..אני לא ממש אוהבת להשתמש בגי'ל אך אני צריכה עצות איך לשמור על שיער ללא הרבה נפח..ו/או טיפים איך לטפח תשיער ושהוא יסתדר בבוקר לבית הספר!
טופ=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי.....
רונן פלג04/06/2007לשלב גלייז (ג'ל נוזלי ) עם קרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפה אחרי גוונים?יפעת טמיר03/06/2007
עשיתי גוונים לפני 3 ימים והספרית אמרה לי לא לחפוף במשך 5 ימים ואפילו שבוע. מה הסיבה לכך ומה עלול לקרות אם אחפוף קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם....
רונן פלג03/06/2007ראשונה מזה 20 שנה במקצוע שאני שומע על זה ???!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות?בר03/06/2007
השיער בטבעי שלי הוא חום, ואני צבעתי לבלונד שיש עליו ממש קצת חום...היום הלכתי למספרה וביקשתי שחוץ מהשורשים, יוסיפו לי עוד קצת פסים חומים..והם הוסיפו, אבל אני בכלל בכלל לא רואה אותם, והשורשים כתומים...יש איזשהו מוצר שאפשר לנטרל איתו את הכתום? ובכלל יש איזשהו מוצר איתו אפשר להכהות קצת את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
רונן פלג03/06/2007תבקשי שיעשו לך שטיפה ללא אמוניה עם פיגמנט מנטרל כתום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה: חלוקת ראשeden03/06/2007
שלום
איך מחלקים את השיער כשרוצים לעשות גוונים על כל הראש
נדמה לי שמחלקים לשלוש חלקים, זקוקה לעזרה בזה
תודה מראש ויום נעים לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקה ל-6
רונן פלג03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער גלי..אני..03/06/2007
יש לי שיער די ארוך הוא גלי שיער חום כהה..
אני השתמשתי בכל סוגי הק רמים הקיימים בעולם..הייתי רוצה המלצה באיזה שמפו ומרכך רצוי להשתמש(שם של חברה)
ואיזה קרם..יש לי שמן מרוקאי אך הוא לא עוזר לי במיוחד..
יש לי שיער מלא מאוד ולעיתים מתנפח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער גלי
רונן פלג03/06/2007מאחר וקרמים נספגים ונעלמים בשיער שהוא מאוד יבש אז עדיף לעבור לג'ל נוזלי כמו גלייז תפוחים של פול מיטשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכזבה מצבע שהתקבל בצביעה-דחוףאנונימית03/06/2007
שלום
צבעתי את שיערי לאדום ע"י אחד הצבעים מהסדרה החדשה קולסטון
זו לא הפעם הראשונה שאני משתמשת בצבעים של חברה זו ובגוון צבע דומה לזה
אבל הפעם התוצאה יצאה ממש ממש לא לטעמי
האדום זוהר מידי ואני די מתביישת לחזור לעבודה עם הצבע הזה
שאלתי היא האם אני יכולה יום אחרי הצביעה לצבוע שוב את השיער לגוון חום כדי לכסות את הצבע שהתקבל
אני יודעת שזה לא טוב לקרקפת אבל אני מאוד מאוד רוצה להיפטר מהצבע ואין לי כ"כ כסף ללכת למספרה עכשיו
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
זאב לוין03/06/2007את יכולה לצבוע את זה שוב ולשנות את הצבע ללא שום חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר מספרה שעובדת במוצאי שבתאורית02/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורית
זאב לוין03/06/2007מספרת ארבע עונות בקניון עזריאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)