מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, יש לי שאלה(:רונית16/06/2007
רונן שלום,
יש לי שאלה, יש יל שיער מתולתל ונפוח,
חברה שלי לפני כמה ימים עשתה ל3 חברותיי פן,
ויצא להן כאילו מעצב שיער מקצועי עשה להן!
ורק לי יצאה תוצאה של שיער כ"כ נפוח שאני לא יכולה לתאר במילים,
ולפני זה היא השתמשה בסיליקון ושמן,
מדוע זה ככה?
והאם יש לך אתר שיש בו סרטון של הדרכת פן?
תודה מראש,
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פן
רונן פלג16/06/2007כפי הנראה סוג שיער כמו שלך צריך לעבור תחת מגע ידיו של בעל מקצוע אמיתי ומיומן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלונדמיקי15/06/2007
אני רוצה להגיע לבלונד. כרגע השיער שלי בצוע בבלונד זהוב 7.31 וזנ נראה קצת ג'ינגי. אני רוצה בלונד כמו של בר רפאלי, שיראה טבעי כזה וחשבתי לעשות גוונים על הצבע שיש לי כרגע. אני פשוט לא יודעת לאיזה מעצב שיער לפנות באיזור מגורי ומה בדיוק להסביר לו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן......
רונן פלג15/06/2007את גרה ? ע"מ שנוכל לכוון אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונד
מיקי17/06/2007בבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונד
רונן פלג17/06/2007ראובן טפר הגל הסגול
מיקי17/06/2007תודה. אבל מה אני צריכה להגיד לו שיעשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשטיפה..אנג'ל15/06/2007
הצעת לי לעשות שטיפה כדי להכהות את השיער,
רציתי לוודא ולשאול האם שטיפה עלולה לפגוע בשיער ולייבש אותו כמו לאחר צביעות?
בנוסף , הבנתי שהצבע מהשטיפה יורד אחרי חודש בערך, ואחר כך שערי יחזור לצבע המקורי, או טיפה יותר כהה?
אשמח לשמוע קצת פרטים בנושא.
תודה,הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
זאב לוין17/06/2007שטיפה לא מייבשת את השיער, כמו כן גם הצבע לא מייבש את השיער אם העבודה מתבצעת כמו שצריך, השטיפה לא יורדת אחרי חודש, זה תלוי בסוג השיער ומעצב השיער אמור להתאים לך את פעולת עבודתו לפי סוג השיער כדי שהצבע לא ידהה מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאב?תמר15/06/2007
זאב אם אני מסתפרת מה אתה מציעה איך אני יסתפר בשביל שהוא יארך לי מהר וגם בראי??....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
זאב לוין17/06/2007כמו שהצעתי לך מקודם, לגזור את הקצוות בתדירות גבוהה יותר, והשיער יתארך גם מהר וגם בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
תמר17/06/2007אבל השער יהיה קצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאבתמר15/06/2007
אז מה אני צריכה לגזור קצוות ?גם אם לא התמדדתי 3 ל 5 חודשים שאני צריכה לקזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
זאב לוין17/06/2007לא הבנתי את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פינת הפירגון !רונית15/06/2007
שלום לכולם / שלום זאב לוין
ברצוני לאמר תודה לזאב , מנהל הפורום על היחס והתספורת
הסתפרתי אצלך ביום ד' השבוע בפעם הראשונה , כפי שאמרתי לך הגעתי דרך הפורום ומה שנקרא "לקחתי צ'אנס" .. וסמכתי עליך כשהבטחת שאצא מרוצה ואכן יצאתי מרוצה .. מאד וקיבלתי המון מחמאות למחרת מכל מי שראה אותי.
כמו כן המספרה שלך יפה ומטופחת ונקייה - חשוב מאד ! ואתה חביב מאד ובלי פוזה של ספרים ..
אז תודה ונתראה בסיבוב הבא
שבת שלום !
רונית ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
זאב לוין15/06/2007תודה רבה על הפירגון תמיד כיף לקבל פידבקים חיוביים.
במיוחד על הבוקר!!!
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!!!תמר15/06/2007
יש לי שער מתולתל ואני היסתפרתי לפני שנה והוא לא ארך לי הוא נישאר באותו מצב ואני רוצה להאריך אותו מה אני יכולה לעשות בשביל שהוא יערך לי???..
זאב לוין15/06/2007אני ממליץ להסתפר אחד ל3-5 חודשים ותראי שהשיער מתחיל להיתארך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
תמר15/06/2007לזאב אבל אני מפחדת שהוא היתקבץ לי אתה מבין ?...אמרו לי לגזר קצבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטל
זאב לוין15/06/2007במידה ואת גוזרת בקצוות בן1-3 ס"מ פעם ב3-5 חודשים אין שום סיבה שהשיער ייתכווץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לצבע לשיער=עזרה בדחיפות!מוריאן15/06/2007
צבעתי את שערי לשחור ויומיים אחרי זה התנפחו לי כל הפנים וכל הצוואר ומאחורי האוזניים וגירד לי בטירוף השיער
רציתי לדעת האם אני לא אוכל לצבוע יותר? אין צבעים טבעיים או משהו, שאני יכולה לצבוע בהם? או צבע מיוחד ? רציתי גם לדעת כמה זה עולה ואיפה קונים
אשמח עם אקבל תשובה
בתודה מוריאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוריאן
זאב לוין15/06/2007קודם כל עלייך לגשת לרופא עור!!!!
יש צבעים תבעיים למיקרה כמו שלך הנמכרים תחנויות טבע.
הצבע זה מיועד לאנשים שיש להם אלרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה הפוכה..au485614/06/2007
השיער שלי חלק ויחסית דק.. הוא ממש משעמם!
אני כבר המון זמן רוצה לעשות פוני (לא פונינט!) לצד אבל הספרית שלי אומרת שיש לי צמיחה הפוכה ולכן זה לא יראה כמו שאני רוצה.. (אני רוצה שזה יהיה גולש וטבעי ושאני לא יצטרך להדביק אותו לקרקפת/פרצוף..)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה הפוכה
רונן פלג15/06/2007זה משהו שנולדים איתו וצריך להשלים איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אולי במקרה יש לך איזה פתרון אחר
au485617/06/2007בשבילי? סגנון אחר שאולי יותר יתאים אבל לא יהיה משעמם כמו שביל באמצע? תודה! ויום מצויין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע ורוד לשיערמישהי (:14/06/2007
היי רציתי לברר כמה יעלה לי לצבוע את כל השיער לצבע ורוד
יש לי שיער דק ומדורג קיצוני הכי ארוך מגיע אחרי האוזן
והכי ארוך מגיע עד אמצע החזה
או לדעת בעיקרון כמה צבע ורוד עולה יותר מכל צבע רגיל (חום,שחור וכ'ו)
כי הבנתי שזה עולה יותר כי צובעים פעמיים
ושאלה אחרונה, כמה לחדש את הצבע עולה? כי אני מניחה שכבר לא צריך להבהיר עוד הפעם..
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו
רונן פלג15/06/2007לא מוסרים מחירים בפורום מאחר וכל מעצב שיער יש לו את המחירון שלו !!!
תקחי בחשבון בכדי להגיע לצבע ורוד את צריכה לעבור תהליך של הבהרה לפני הצביעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה! עוד שאלה...
מישהי (:15/06/2007אם לחזור על הצבע בפעם השנייה עולה אותו המחיר ברוב המספרות?
צריך להבהיר שוב או שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
רונן פלג16/06/2007בדרך כלל על השלמת שורש נהוג לגבות פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה !נטלי13/06/2007
היי, אני חיייבת עזרה דחוף..
לפני שנה התחלתי להשתמש בפאנים ובייביליס לשיער שלי, ומאז אני עושה את זה אחת ליומיים.
הבעייה היא שהשיער שלי ניהיה דק מאוד, מאוד..ומצד שני אני גם לא יכולה להפסיק עם הפאנים כי רק ככה אני מצליחה לסדר אותו.
מה אני יכולה לעשות?..יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשתי מילים
רונן פלג15/06/2007החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה, יש לי עוד שאלה קטנה...ליאור13/06/2007
תודה...
אני ילך עליו אבל ראיתי שכתוב שאי אפשר לעשות החלקה על גוונים...
השיער שלי מדורג חזק ככה שרק על הדירוג הראשון וההכי קצר (מעיד עד לכתפיים)
נשארו כמה פסים...
זה יפריע להחלקה רגילה??...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
זאב לוין13/06/2007אם לא נשאר לך הרבה גוונים אני חושב שאין שום בעיה לבצע את ההחלקה הרגילה אבל בכל זאת אני חושב שזה אמור להיות שיקול דעתו של הספר שמבצע את העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגת על מה שכתבתיליאל12/06/2007
רשמתי לך משהו ודלגת זה פותח ב"זו שוב אני ליאל"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא ......
רונן פלג12/06/2007אני מנסה לחשוב על איזה פיתרון יצירתי בשבילך ויהיה לי הרבה יותר קל אם תשלחי לי תמונה ואם אפשר חזית ופרופיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליאופטרהמיטל1912/06/2007
שלום (:
אני התחלתי לבצע את ה"תהליך " קליאופטרה לפני מס' חודשים. (יותר מחצי שנה) עשיתי זאת באופן עצמאי , ובכן הגעתי לתוצאות אך לא לתוצאות מספקות לחלוטין. השתמשתי בתחילה במסכת שיער הנקראת "קרסטס" וגם בשמן החלקה שנקרא כך (דבר שהועיל מאוד).
לאחרונה התברר לי שקליאופטרה ניתן לבצע גם על שיער לבן, הייתי רוצה לדעת אם יש מספרה שסמוכה לביתי (נתניה) שבה מתבצע תהליך הקליאופטרה באופן מקצועי יותר והיכן אני יכולה לרכוש את מסכת השיער ושמן ההחלקה "קרסטס" KERESTAS. מצפה לתשובה בהקדם- מיטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה
רונן פלג12/06/2007בנתניה ??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונן
מיטל1912/06/2007כן נתניה, האם ידוע על מספרה שמבצעת קליאופטרה באופן מקצועי? ואם אפשר להתייחס למה שכתבתי בקשר למסיכת שיער ושמן שנקרא קרסטס, היכן אני יכולה לרכוש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי.........
רונן פלג12/06/2007איפה בנתניה לא מתוך פליאה אלא על מנת לכוון אותך למספרה הכי קרובה לביתך שמחזיקה את מוצרי קרסטס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מיטל1913/06/2007אני גרה בחדרה, אבל לפי מה שידוע לי לא מוכרים במספרות אצלינו את מוצרי הקרסטס (או שאני טועה) בגלל זה אני פונה לעבר נתניה. ואם כבר נתניה אז באיזור קניון השרון או תחנה מרכזית משהו באזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך שכחתי..
מיטל1913/06/2007לציין- רונן פלג- תודה על היחס וההיענות המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל שלום
רונן פלג13/06/2007תודה רבה על הפירגון
בחדרה יש את סלון סוזי והיא מחזיקה קרסטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רונן
מיטל1913/06/2007עזרת לי מאוד, אני כבר השגתי את הכתובת של הסלון ואני איצור איתם קשר, תודה רבה והמשך יום נעים. מקווה להשיג את המוצרים (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-
מיטל1913/06/2007היי
רכשתי היום את מחליק השיער קרסטס 125 מל' ב130 ש"ח .. האם זהו סכום לגיטימי או יותר מדי?
והאם ידוע לכם היכן מתבצע תהליך הקליאופטרה (אם בכלל) בחדרה? שמעתי שבנתניה יש את סלון הכלות לה בוהם, מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה צייני את..........
רונן פלג15/06/2007שם החומר ע"מ שאוכל לענות לך בצורה יותר פרטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם החומר..
מיטל1919/06/2007KERASTASE OLEO-RELAX זה מה שמצויין על הבקבוק הקטן שמכיל 125 מל'... האם זה מחיר לגיטמי? 130 ש"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיטימי לחלוטין
רונן פלג19/06/2007זה מחירון החברה נכון ל1/02/07 רק אל תשכחי שזהו חומר מאוד מרוכז ומספיק לחיצה או שתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
מיטל1919/06/2007אני יודעת שמספיק לחיצה או שתיים.
שוב תודה על העזרה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם החומר..
מיטל1919/06/2007KERASTASE OLEO-RELAX זה מה שמצויין על הבקבוק הקטן שמכיל 125 מל'... האם זה מחיר לגיטמי? 130 ש"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות פסים מבלי להרוס את השיערא12/06/2007
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לעשות פסים פלטין בלי אמוניה? כי כמו שראיתי בפורום שצבע ללא אמוניה לא מזיק לשיער..והשיער שלי צבוע ורציתי לדעת האם אפשר לעשות על הצבע פסים בבלונד ללא אמוניה? האם זה לא יזיק לשיער ועדיין ייצא אותו הדבר כמו פסים רגילים?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי אבל.....
רונן פלג12/06/2007תלוי באיזה דרגת כהות צבעת את שיערך ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצבע שצבעתי הוא..
ליעדוש :>13/06/2007הצבע שצבעתי הוא חום אבל בגלל שצבעו לי אותו על בלונד הוא חום בהיר נוטה לדבש כזה..אפשר להגדיר אותו כבלונד מאוד כהה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן אתה יכול לענות לי..?
א13/06/2007כתבתי לך מה הצבע שלי, האם אפשר לעשות פסים ללא אמוניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)