מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליאור12/06/2007
היי...
אתה מכיר מספרה בפתח תקווה, טובה, שעושה החלקות רגילות (לא יפניות, החלקות רגילות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי
רונן פלג12/06/2007יגאל סיץ ברח" איכילוב צמוד לדואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ביתיתרלי12/06/2007
האם קיים דבר כזה "החלקה ביתית"? אם כן כיצד זה נקרא?
האם זה נותן אפקט כמו של פן?
זה הורס שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רלי
רונן פלג12/06/2007בשום אופן לא לעשות החלקה לבד בבית !!!!!!!!!! הדבר דורש ניסיון רב ומיומנות גבוהה בכל השלבים שיוצרים את התהליך עצמו !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן פשתןאור12/06/2007
לספרים המוכשרים שלום,
למה כדאי ומתי יש להשתמש בשמן פישתן.
תודה ויום טוב,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא......
רונן פלג12/06/2007מאמין בשום סוג של שמן כטיפול לשיער הוא רק יוצר אשליה של שיער רך עם ברק אך בגדול הוא יוצר מין אטימה בחלק החיצוני של השיערה אולם מבפנים היא ממשיכה להתייבש על אחת כמה וכמה במצב של שמש או פן את פשוט "מטגנת" את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר לשיער רטוב.מקס12/06/2007
שלום לכולם,
אחרי חיפושים איטנסיביים מצאתי פורום שכולו מוקדם לשיער, אני מאושר.
עשיתי החלקה רגילה על שיער באורך בנוני, רציתי לדעת אם יש מוצר, או תכשיר מסויים שיכולים להשאיר את השיער רטוב לזמן ממושך.
אחרי שהשיער שלי מתרטב הוא מקבל רכות, ואני מסוגל לסדר אותו כמעט איך שאני רוצה.
יש תכשיר שמסוגל להשאיר את השיער רטוב?
יכול להיות ששמן מסוג מסויים יכול לעזור? אני ממש מתבאש שהשיער שלי מתייבש אחרי כמה שניות.
ניסיתי קרמים מסויימים, אבל הם אחרי זמן מה מקשים את השיער.
אני אשמח לקבל כל עזרה אפשרית,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס
זאב לוין12/06/2007נכון להיום יש מבחר גדול מאוד של ווקסים וקרמים הנמכרים במספרות המשאירים מראה רטוב ולא מקשים את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל המלצה על קרמים+
מקס12/06/2007יש לי ווקס, אבל הוא ממש מקשה את השיער.
אני אשמח אם תרשום לי מס' קרמים שמשאירים את השיער רטוב, ושומרים על המבנה שלו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
רונן פלג12/06/2007ג'ל פרוף של קרסטס מסדרת הסוליי הוא כמו משחה סיליקונית ויוצר ציפוי מגן מפני שמש כלור ומי ים
ונותן מראה רטוב כאשר השיער נשאר דינאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התכשיר הזה...
שירי13/06/2007אם אני מרטיבה את השיער בבוקר ומורחת אותו כמה שעות הוא משאיר את ה"מראה הרטוב"?
הוא מתאים גם לשיער ארוך?
יש אולי עוד תכשירים שנותנים אפקט דומה וקצת יותר זולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
שירי15/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים??
שירי15/06/2007כבר עניתם להודעות אחרות, ועל שלי אתם מדלגים..... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונים ועוד איך עונים !!!!!!
רונן פלג15/06/2007לגבי הג'ל פרוף ---------
הוא משאיר מראה רטוב לרוב שעות היום ובמידה ואת רוצה לרענן את המראה את פשוט מרטיבה את הידיים ומעבירה אותם בשיער ובכך את מחדשת את אפקט החומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טוב!
שירי16/06/2007איפה ניתן להשיג דוגמית של המוצר?
אני גרה באזור המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיר ספציפית ???
רונן פלג16/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתל אביב
שירי17/06/2007ותודה על התשובה המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל פרוף
רונן פלג17/06/2007מישל מרסייה קולג' בדיזינגוף סנטר
מישל מרסייה בן יהודה 209* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה שם דוגמית כזו?
שירי17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעצב שיערמרים11/06/2007
האם המעצב שיער בעיר לוד : "ישראל בוסקילה" .הוא מעצב שיער טוב לדעתך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג11/06/2007אין לי מושג אני לא מכיר ואת ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה
מרים16/06/2007כן אני מכירה את הספר ישראל בוסקילה מלוד לפני שבוע עשיתי אצלו צבע (חום אגוז) +פן וזה יצא פצצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר תתחדשי
רונן פלג16/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מרים17/06/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שרוףדניאל11/06/2007
יש לי שיער גלי בטבעו אבל אני נוטה לעשות פן הרבה בנוסף הוא גם צבוע קניתי מסכה לשיער אבל זה לא עוזר וממש לא בא לי להסתפר. מה אני יעשה???
בנוסף, הייתכן שבגלל כל הפנים השיער שלי התקצר איכשהוא בטבעו?! זה נשמע לא הגיוני אבל יש הבדל ואני רואה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
רונן פלג12/06/2007שהגעת למצב שהשיער שלך פשוט נחתך/נקרע ?????
תשלחי לי תמונה למייל ואם אפשר תמונת תקריב של שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש גווניםמיקי11/06/2007
היי
לפני כשבוע עשיתי גוונים [אצל מעצב שיער] והוא הציע להוסיף קצת אדום לגוונים, לצערי הסכמתי והתוצאה הסופית הייתה קרקפת בצבע ורוד.
הזדעזתי, וביקשתי שיתקן את המעוות, הפיתרון שלו היה שטיפה בגוון בלונד כהה, שלטענתו יעלים את האדום ולאט לאט, הזהובים יצאו.
נכון להיום, השיער נראה דלוח, ירקרק, והאדומים לא נעלמו.
תוך כמה זמן אני יכולה לעשות צבע וגוונים חדשים [אצל ספר אחר..כמובן]מבלי לפגוע בשיער יותר מידי ומבלי להסתכן בהריסת השיער,[אני מסופרת קצר].
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי
רונן פלג11/06/2007אין שום בעיה לצבוע במיידית אך ...........עדיף עם צבע ללא אמוניה !!!!!
במידה ומצאת מעצב שיער תשאלי אותו אם הוא עובד עם סידרת "היי רישס" של לוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי אני אכתוב שוב את השאלה:א11/06/2007
שלום,
לפי מה שהבנתי מכתבות שונות על שיער ששמן זית הוא עוזר לשיער יבש. השיער שלי די יבש מפאנים וצביעות ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בשמן זית כטיפול ביתי? המליצו לי לשים שמן זית על השיער במשך כל הלילה, האם זה יוכל לעזור? והאם לא יהיה לי צבע ירוק זית על השיער לאחר מכן??
אשמח לקבל תגובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
זאב לוין11/06/2007את יכולה לישון בשקט שמן זית לאאאאאאאא צובע את השיער וגם לא משקם!!!!!!!!!!!!!
אחרי השימוש בשמן זית מרגישים את השיער רך ושומני שזה נורה מגעיל.
תישתמשי במסכות מישקמות שיער מסידרה וולהsp או סבסטיאן הנימקרות במיספרות
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זית לשיערא11/06/2007
שלום,
לפי מה שהבנתי מכתבות שונות על שיער ששמן זית הוא עוזר לשיער יבש. השיער שלי די יבש מפאנים וצביעות ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בשמן זית כטיפול ביתי? המליצו לי לשים שמן זית על השיער במשך כל הלילה, האם זה יוכל לעזור? והאם לא יהיה לי צבע ירוק זית על השיער לאחר מכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן....
רונן פלג11/06/2007רק נותן אשליה שהשיער רך אך לטווח רחוק השיער מתייבש יותר היות והוא אוטם את השיערה ולא נותן לה לנשום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון גם אוטם?
מאיה30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
זאב לוין30/07/2007לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף לשיער,החלקה יפנית או פאנים?רלי11/06/2007
יש לי שיער קצר, לאחרונה התחלתי לחשוב על החלקה יפנית, קראתי המון על תגובות של בנות שעברו את ההחלקה וראיתי שלא כולן מהללות, יש אפילו כאלה שממש "אכלו אותה" .
הבנתי שזה תלוי במקצועיות וכו' למרות שראיתי שגם המתיימרים להיות "מקצועיים" קיבלו ביקורות קשות.
מה עדיף, לקחת את הסיכון ולעשות החלקה , או להמשיך לעשות פאנים פעמיים בשבוע עם "סימנט קרמיק" של קרסטס, מסכה פעם בשבוע, ושימוש בשמפו ומסכה של קרסטס באופן קבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
זאב לוין11/06/2007כדי שתוכלי לדעת מה עדיף לך פנים או החלקה אני ממליץ לך לגשת למעצב שיער שמתמחה בהחלקות יפניות ולפני ביצוע החלקה לעשות טסט מקדים כדי לראות איך השיער מגיב ולאחר מכן את יכולה לדעת מה עדיף לך לעשות, בלי שום קשר להחלקה אני ממליץ להמשיך להשתמש בחומרים שפרטת אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער כתוםשולמית11/06/2007
יש לי שיער בגוון חום בינוני-כהה (אין לי שיערות לבנות עדיין). מזה חמש-עשרה שנים אני מבהירה אותו (לאחרונה בבית על ידי 9% חמצן ואבקת חימצון). השיער היה מובהר לגוון בלונדיני די בהיר , הבעיה: לשיער היה גוון כתום מאוד לא יפה. כשהלכתי למספרה (לכבוד לידת בני) צבעו לי לצבע חום. לאחר חודשיים הצבע קצת דהה וגם היו לי שורשים, לכן צבעתי בבית עם צבע חום-בינוני (עם 6% חמצן). שוב אותה בעיה: צבעתי לחום אבל השיער שלי נהיה אדום!
בקיצור מה עלי לעשות, כל צבע נהיה עלי אדום או כתום!
יש לציין שלמרות הצביעות השיער שלי חלק, ארוך מאוד, חזק ובריא.
בתודה מראש שולמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולמית
זאב לוין11/06/2007ככל הנראה שבפיגמנט הטבעי שלך ישנו הרבה אדום ובגלל זה יוצא לך תמיד כתום או אדום בשורש.
אני ממליך לעשות צביעות אצל מעצבי שיער כיוון שזו עבודה יותר מורכבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי רונןליאל11/06/2007
זאת ליאל דברתי אתך בקשר לפתיחת תלתלים ,אני גרה בנס ציונה ,אתמול הייתי אצל איזה ספר שאלתי אותו על זה והוא אמר לי שבגלל שהשיער שלי צבוע אני לא יכולה לעשות כלום כי אז השיער שלי ממש יהרס ,אז מה ניתן לעשות ,השיער שלי באמת כולו צבוע ויש בו גם פסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאל
רונן פלג11/06/2007הבעיה היא לא בשיער הצבוע אלא בפסים אם שיערך היה רק צבוע (ללא פסים) אז אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ליאל11/06/2007מה אני אני יכולה לעשות אין פתרון כלשהו ,מה אני עושה עם השיער הקש הזה מה ? איך זה שיש הרבה מפורסמות שכל היום נוגעים להן בשיער ועדיין מצליחים לגרום לו להראות הכי יפה שיש? לא איכפת לי הכסף העיקר שהתוצאה תהיה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוקיי..אורלי10/06/2007
ה-אקסטנסו גם מחליק גלי כזה או שרק מוריד נפח??כי הייתי רוצה שגם יעשה גלי ויפה כזה..
וגם איך אני אקנה בסופרפארם אם את יכול להגיד כאילו איך זה נראה,וככה קוראים לזה אקסטנסו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
רונן פלג11/06/2007את האקסטנסו לא ניתן לרכוש היות וזהו חומר מקצועי למספרות בלבד ובכדי לעבוד איתו צריך לעבור את ההכשרה המתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ..מארי10/06/2007
שלום ! שערי הטבעי הוא שחור ועשיתי הבהרה שלאחיו צבעתי כמובן לאדום בגוון בהיר אני נוראוהבת את הצבע והוא הכי מתאים לי אך כל פעם שאני צובעת הצבע דוהה לאח שבוע וצי שבועיים לכתום והגון נהיה ממש דהוי ואני מחפשת בנרות את אותו גוון הצבע אבל שיחזיק מעמד לפחות חודשיים . אני חופפת רק 2 בשבוע כדי שהצבע יחזיק כמה שיותר זמן . ואני לא רוצה לצבוע לצבע כהה יותר למרות שלו יש יותר סיכויי להישאר זמן רב יתר אלא את אותו אדום בהיר . ידוע על איזשהו שיטה שאוכל להיעזר בה או על מספרה מסויימת באזור ב"ש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מארי
זאב לוין11/06/2007אני ממליץ לאחר ההברה להשתמש בצבע ללא המוניה זה צבע שנותן גוון יפה וגם מחזיק מעמד זמן רב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםתמי10/06/2007
ברצוני לדעת, אני עושה הרבה שנים גוונים וגם צבע רקע השיער מעט יבש
האם צריך לעשות מעט הפסקה עם הגוונים?
והאם אפשר להגיע לגוון פלטינה על שיער לא טיבעי (צבוע) מבלי להרוס את השיער.
תודה
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
זאב לוין11/06/2007אין צורך בהפסקה עם הגוונים את יכולה להשתמש בשמפו+מסיכה לשיער יבש של חברת וולה אס פי הנמכר במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)