מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לזאב לויןרמי10/06/2007
זאב שלום,
האים תוך כדי צביעת השיער, השיער נושר? זאת אומרת המריחה עצמה לא מפילה את השיער??
תודה-רמי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי
זאב לוין10/06/2007ממש לא, אין מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער אדמוניאדווה10/06/2007
ברצוני לצבוע את שיערי בגוון נחושת-אדום אך ידוע כי גוון זה דוהה במהרה במיוחד כאשר החפיפה נעשית לעיתים תכופות (יום יומי). שאלתי היא מה הוא הפיתרון לשימור גוון הצבע האדום ומניעת דהייתו המהירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה
זאב לוין10/06/2007היום ישנם שמפויים ומסיכות לשיער לשמירת הצבע הנמכרות במספרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גוון צבעאדווה10/06/2007
אני בעלת שיער מתולתל שהגוון המקורי שלו הוא חום כהה. כיום שערי צבוע בגוון אגוז בתוספת של גוונים בהירים וברצוני לצבוע את השיער בגוון אדום, האם הצביעה תהייה יעילה למרות שכיום קיימים גוונים בהירים בשיערי?
שאלתי הנוספת היא כיצד ניתן לחזור לגוון שיער טיבעי מבלי שיווצר שורש מכוער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה
זאב לוין10/06/2007האם את רוצה לחזור לצבע טבעי או להגיע לצבע אדום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אדווה10/06/2007אשמח לקבל תשובה עבור שתי האופציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדווה
זאב לוין10/06/2007בזכות הגוונים שקיימים בשיער את יכולה לקבל צבע אדום יפה מאוד
לצבוע את השיער בגוון של השורש
המלצה חמה: לעשות את השינויים אצל מעצבי שיער בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה איך לצאת מהגוונים??מאיה10/06/2007
שלום רב, אני חייבת עזרה מקצועית מכל הלב...
לפני כ4 שנים התחלתי עם גוונים בשיער הטבעי שלי, התחלתי בגווני שמש חומים ובכל 4-6 חודשים חידשתי אותם, בשנתיים האחרונות מרוב גוונים על גוונים כולם חושבים שצבעתי,ועם הזמן הספרית שלי עשתה לי גוונים יותר בהירים, ממש צהובים והשיער שלי נראה ממש צבוע כולו. (למרות שמי שמבין יכול להבחין שמדובר בגוונים על גוונים ולא בצבע!) יש לי שיער מתולתל ארוך מ-ה-מ-ם הבעיה היא שהגוונים ,(גם השמש וההדיפיוזר) ההרסו לי את השיער ולטווח הארוך זה יהרוס יותר.
מה גם שאני לא יכולה לסבול את השורש שלי שבולט מאוווד לכן 6 חודישים שלא חידשתי את הגוונים יש לי עכשיו שורש טיבעי של כ7 ס"מ אבל ההשורש ממש בולט וזה ממש מכוערר
אני עדיין רוצה גוונים אבל בצבע חום כהה כך שישתלבו עם הצבע הטיבעי, ולא גוונים צהבים שרק מבליטים את השורש האמיתי.
הייתי רוצה שהיער שלי יהיה טיבעי בלי כל צבע או גוונים, ועליו הייתיי רוצה גוונים ממש חומים,כדיי שכשיגדל זה השורש הוא לא יהי הבולט כמו עכשיו .(עם כמה פחות חמצן)
איך אני חוזרת לצבע הטיבעי??
הבנתי שאני צריכה לצבוע את כל השיער כמה פעמים עד שימחקו ההגוונים האם זה נכון? ואם כן כמה פעמים??
האם כדאי לי פשוט לעשות רק בשורש גוונים בצבע חום כהה בלי הרבה חמצן וכך אני אחכה שהטבעי יגדל??
בבקשה עיזרו לי להציל את השערה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
זאב לוין10/06/2007במקרה שלך ניתן לצבוע את השורש הטבעי בגוון שאת רוצה ובשאר השיער הצביעה היא קצת מורכבת יותר, צריכים לעשות גוונים בצבע כהה יותר ושאר השיער לצבוע אותו בצבע הטבעי וזה נותן לך מראה של שיער טבעי וגוונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהאיתמר10/06/2007
ביתי מעיין בת 13 מבקשת שאקנה לה מחליק שיער, אני יודע שמחליקי שיער גורמים נזק לשיער , האם יש מחליקים שאינם גורמים נזק ואינם יקרים, האם אתם יכולים להמליץ על מחליק שיער בעלות של כ-200 ש"ח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה איתמר
זאב לוין10/06/2007במידה ואם משתמשים במחליק נכון אין שום סיבה שייגרם נזק
1.כשמשתמשים במחליק יש לשים סרום שמגן על השיער מפני החום.
2.מאוד חשוב לא להחזיק את המחליק במקום אחד יותר משתי שניות אלא להחליק על השיער בקבוצות קטנות.
3.לא שמעתי על מחירים כאלה במחליקי שיער. אני יודע שהמחירים מתחילים מ300 ש"ח ומעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
איתמר10/06/2007תודה על התשובה וסליחה על בורותי, מה זה סרום? ואם המחיר מעל שלוש מאות, יש חברה מומלצת? מה חשוב לדעת כשקונים מכשיר כזה?על מה להקפיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתמר
זאב לוין10/06/2007סרום זה חומר המגן על השיער מפני החום.
יש סרום של חברת וולה שנקרא סטרייט אוואי, יש עוד חומרים מאותו סוג שניתן להשיג אותם במספרות.
אין לי חברה מומלצת.
יש להקפיד שהמכשיר יהיה עם ציפוי קראמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
איתמר10/06/2007תודה על התשובה המפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאת שוב ליאלליאל09/06/2007
תודה על התשובה אך איפה אוכל לעשות זאת בידיעה שאני בידים טובות ושבאמת עושים לי אסטנסו מבית לוריאל
ובערך כמה זה עולה [אתה יודע כדי שלא יאבדו עלי וידפקו לי מחיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
רונן פלג09/06/2007באיזה איזור את גרה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנס ציונה
ליאל10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכל זאת..אורלי09/06/2007
כן אבל בכל זאת אני לא אוהבת כאילו ראיתי באתר אחד שילדה אחת כתבה את זה:
"אם יש לכן שיער מתולתל בינוני או מתולתל מאוד ואתן רוצות ליצור מראה של שיער קצת יותר מוחלק אבל לא ממש חלק, אתן יודעות גלי וארוך כזה, אז יש לי את הפתרון המושלם בשבילכן...............
יש מוצר כזה של לוריאל שנקרא : "FX STUDIO- STRAIGHT"
הוא באריזה תכלת, בקבוק קטן "מראה ישר ומגוהץ לאורך זמן"
"תחליב להחלקת השיער,
מונע סלסול/חשמל סטטי"
ואני חושבת אם כדאי לנסות,אבל בכל זאת אתה ממליץ לי לקנות את זה,זה יעזור לי בכלל??או שלא יגרום לשום שינוי..כי יש לי גם שיער יבש ונפוח,הייתי רוצה מאוד שיער גלי כמו שהיא כתבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יכול...
רונן פלג09/06/2007לעזור בשליטה על התילתול או להקל עלייך כשאת מבצעת פן אך לא בהורדת הנפח הצורה משמעותית דבר שה"אקסטנסו"כן מסוגל ובגדול!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי שוורצקוףרונה09/06/2007
שלום רציתי לשאול איך הצבעים של שוורצקוף האם הם טובים? באיזה חמצן הם משתמשים לגבי צבע אדום? ותענה לי בבקשה על השאלה ששאלתי מקודם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלת !!!!
רונן פלג09/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!רותם אטיאס09/06/2007
ישלי שאלה קטנה מאוד...
אנמיה יכולה להשפיע על השיער?
אני אנמית כבר יותר משנה ואני לא יודעת אם האנמיה זה מה שגורם לשיער שלי להיות חלש ולנשור..
אנמיה זה הגורם שלי לנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם.....
רונן פלג09/06/2007את יודעת זאת לאחר ביצוע בדיקות דם מקיפות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
רותם אטיאס11/06/2007כן.. עשיתי בדיקות דם וגילו שיש לי אנמיה.. זה יכול להשפיע על הנשיעה ועל החוזק וברק השיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהסיון09/06/2007
בדרך כלל איני רגילה ללכת למספרה.
אני הולכת פעם לחצי שנה או לפעמים אפילו יותר.
מאז ילדותי אף פעם לא היה לי שיער ארוך. תמיד גזרתי אותו.(יש לי שיער בצבע דבש חלק, אך מעט אבל מעט גלי), איני מרוצה מאיך ששערי ניראה ורוצה או מתולתל או חלק.
מה שקרה שהשיער ארך לי פעם ראשונה בחיים והתחלתי כל הזמן לעשות או פן או ביביליס.
וזה כמוון ארס לי את השיער. הוא התחיל לינשור ועיבד כל צורה(שכחתי להוסיף אני גם שמה קרמים)
ועכשיו הוא מיתפצל.
מה עלי לעשות כי אני לא ממש מתפחת אותו 0אם לא בכלל). ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
רונן פלג09/06/2007חשבת לעשות החלקה יפנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן!
סיון12/06/2007האמת לא חשבתי על זה, אבל אני דווקא אוהבת את הרעיון,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
רונן פלג12/06/2007במידה והחלטת לעשות החלקה יפנית תקפידי שיעשו לך "טסט" מקדים על מנת למנוע מפח נפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףסתיו08/06/2007
גווני שמש ?
עושים עם חמצן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי
רונן פלג09/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער קצוץאסף2208/06/2007
היי,
יש לי שיער חום-כהה מסופר קצוץ (מספר 1 כל הראש).
רציתי לדעת אם גם במצב זה ניתן להחיות את הראש ע"י צבע רב-ממדי,
ואיכן מתמחים בטכניקה הנ"ל.
אגב,
רונן, הייתה לך פעם מספרה בכפר סבא בשם "חרוז בראש"?
השם שלך מצלצל לי מוכר :-)
תודה,
אסף22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
רונן פלג09/06/2007אולי תמחיש לגבי צביעה רב מימדית ??!!!!
אגב
לגבי כפר סבא "חרוז בראש" זה אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהאורלי08/06/2007
יש לי בעיה שאני ממש לא אוהבת את השיער שלי הוא מתולתל ויבש ואני לא יכולה לפזר אותה והוא כל הזמן מתנפח מגעיל-אני חושבת לעשות החלקה אבל אני פוחדת שזה יהרוס לי את השיער וכשהוא יגדל הוא יגדל מתולתל ואז זה יהיה מבולגן אבל אני רוצה חלק-האם יש איזשהו קרם שיגרום לשיער להיות חלק אם אני אשתמש בו כל יום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
רונן פלג09/06/2007את יכולה לבצע החלקה קלה/פתיחת תלתלים ובכך להוריד נפח בצורה משמעותית מבלי לפגוע באופיו המתולתל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לחזור לצבע טבעי
אנג'ל12/06/2007שלום,
לפני כמה שבועות השתמשתי בתכשיר הנקרא sun in, במקרה ואינך מכיר, זה ספריי שמבהיר את השיער בעזרת חום השמש או פן ,
כעת אני רוצה לחזור לצבע הטבעי שלי, ואני לא יודעת איך, [הצבע הטבעי זה חום כהה מאוד, ]
אמרו לי שחפיפה ברוזמרין מכהה את השיער , וזה באמת עזר לי אבלל עדיין לא הגעתי לצבע הקודם שהיה לי.
רציתי לשאול אם ישנם תכשירים שמכהים את השיער , מלבד צביעות.
בנוסף רציתי לשאול אם שטיפה לצבע כהה תכהה את השיער מעט גם לאחר שתרד?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
זאב לוין12/06/2007את יכולה להכהות את שיערך בצבע ללא המוניה(שטיפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש פתרוןליאל08/06/2007
היי יש לי שיער מתולתל יפה ,הבעיה היא שהוא יבש מאוד מאוד מאוד וכל חומר שאני מנסה לא טוב לי אני מחפשת חומר שיעשה לי את השיער במראה טבעי על איזה חומר אתה ממליץ ? ועוד דבר כרגע אני ממש רוצה לעשות החלקה אך קשה לי מאוד לוותר על התתלים מה שהכי הייתי רוצה זה שהשיער יהיה חלק מהשורש עד הכתפיים ואז יתחיל להתלתל האם יש משהו שיוכל לעשות את השיער כזה? והאם יש משהו שיכול להבריא את השיער כך שהוא לא יהיה יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאל!
רותם אטיאס09/06/20071. אני ממליצה בחום על נטרול פורמולה על בסיס ג'ל [הצהוב] הוא נותן לשיער מראה של ברק ושומר עליו למשך שעות רבות!
2. לא לעשות החלקה!! תלתלים זה יפה ולא משנה מה! חלק זה כמו כולם.. אבל תלתלים?? זה שלך ורק שלך תישמרי על הייחודיות של השיער.. תחפפי פעמיים במקלחת על שמפו מיוחד לשיער ואל תחסכי כסף כי שיער? זה הכל! תשתמשי בקרם שהמלצתי זה עזר גם לי ויש לי שיער כמו שלך...
אז תשמרי על השיער שלך והכל יהיה טוב!
שמחה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי ...
רונן פלג09/06/2007שיש פתיחת תלתלים "אסטנסו" מבית לוריאל וקיבלת את התוצאה במדויק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים
אדווה10/06/2007גם לי ישנה את אותה הבעיה עם השיער המתולתל ורציתי לדעת היכן ניתן להשיג את המוצר המדובר מבית לוריאל ובכלל איך לטפל בשיער מתולתל וצבוע על מנת שהתחתלים יהיו רכים ומלאי ברק למרות השימוש בצבע???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקסטנסו
רונן פלג10/06/2007בכל מספרה שעובדת עם לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שער תלתלים..ליטל08/06/2007
יש לי שער תלתלים ואני לא מצליחה לסדר אותו ועדיין לא מצאתי את הקרם המתאים לו קני כבר את כל הסוגים ולא מצאתי מה אני יכולה לעשות???....בשביל שאני ימצא את הקרם המתאים וגם שהשער הייסתדר לי והוא גם יבש ולא נעים לגעת בו...
השמח שתעזור לי תודה מי ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל!
רותם אטיאס09/06/2007גם לי הייתה בעיה כזאת.. אני מציעה לך על הקרם שאני משתמשת בו- נטול פורמולה הצהוב- על בסיס ג'ל אבל הוא טוב לשיער.. מחזר אותו ושומר עליו לתקופה ארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם
תמר15/06/2007תודה אני ינשה אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם ןליטל
זאב לוין15/06/2007אני לא ממליצ להישתמש בחומרים של נטורל פורמולה!!!!
מכיוון שהחומר מכיל כמות גדולה של שומנים.נכון שרואים אפקט יפה בשיער!!!
אבל מהכמות השומן השיער לא נושם ומתחיל להיתיבש ולהיתפצל גם להישרב בשמש בתדירות
גבוה הרבה יותר.
ישנם חומרים הרבה יותר יעילים ובריאים שניתן להשיגם במיספרות
אני ממליץ אל ספ סטיילינג היפרקרל של וולה פרופישונל!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)