מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני צובעת לבלונד?תמרה18/06/2007
שלום רב
שעיר הטבעי שלי חום כהה וצבוע בחום שטני, האם אפשר לצבוע לבלונד ללא שימוש בהבהרה ולקבל תוצעות טובות או שחייבים להשתמש בהבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרה
זאב לוין18/06/2007חייבים הבהרה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מנוס אבל....
רונן פלג18/06/2007אולי תנסי לפזר גוונים בלבד ללא צבע רקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנ ה מפאןאור18/06/2007
בקר טוב לכם,
1.האם מוכר לכם קרם הגנה של שוקי זיקרי אותו יש למרוח אחרי חפיפה ולפני פאן למנוע נזקי
חום?
2.מה התועלת בשמן פישתן?
בתודה מראש
אוריאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין18/06/2007לא מכיר את המוצר
שום תועלת, לא מאמין בשמנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי שיערדר18/06/2007
איך נקרא צבע השיער של ג'ניפר אניסטון? ושל בר רפאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת שאלה (:
שירה24/06/2007יש להן צבע מדהים בדיוק כמו שאני רוצה להגיע אליו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה?
שירה25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן..תמר17/06/2007
כן ניסיתי וזה לא עזר נישאר באותו מצב מה אתה מציע לי לעשות כדי שזה יעזור לי ?????....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרטי לי ....
רונן פלג18/06/2007מה שם הסדרה בה השתמשת????ואיך השתמשת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת שומניתאנג'ל17/06/2007
יש לי קרקפת שומנית , יום לאחר החפיפה השיער שלי מאבד נפח ונהיה שומני,
מה אני אוכל לעשות במקום לחפוף כל יום? שמעתי שזה לא בריא כלכך לשיער ומגביר נשירה.
תודה, אנג'ל (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממש.....
רונן פלג17/06/2007לא נכון שחפיפה יומיומית מגבירה את הנשירה את פשוט צריכה לחפוף עם שמפו מאוזן ולהשתמש במים פושרים על מנת למנוע גירוי של בלוטות החלב הקרקפת תנסי גם לתת שטיפת סיום עם המים הכי קרים בברז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובהליאל17/06/2007
היי אני כבר מחכה לתשובה אמרת שאתה חושב על פתרון בשבילי ובקשת שהשלח תמונה שלחתי לך בעבר תמונה של יעל אלבז [השם האמיתי שלי] אני עם תלתלים שטיינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי וגם.....
רונן פלג17/06/2007נתתי לך את האפשרות להתקשר ולהיוועץ איתי באופן ישיר ע"מ לחסוך קטע של "טלפון שבור" ובכך תקבלי תשובות מיידיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב או רונן יוכלולענות לי?תמר17/06/2007
שלום!!..
אני בת 38 ויש לי שער יבש ודליל מאוד ניסיתי את כל השמפועים ואת כל הקרמים לשער והמשכות ושום דבר לא עזר השער ממשיך להיות יבש כמו קרש והוא שער צבוע.....השמח אם תוכל לעזור לי כדי לפתור לי את הבעיה....
בתודה תמר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
רונן פלג17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים בשטיפה....שרון17/06/2007
אני בת 13 ואני רוצה לעשות צביעה מאוד מסובכת.... אני בלונדינית ואני רוצה להעמיק את הבלונד, אך מצד שניאני רוצה, כמו בכתבה "הרמוניה שיער" להוסיף גווני שקד, ג'ינג'י וכו', ומעל הכל לעשות פס כחול, אדום ושחור... לחודשי הקיץ בלבד... זה יסתדר? (אני כמובן לא מתכוונת לעשות וללכת לספרית, האם ספרים גם עושים שטיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון - אין דבר כזה
זאב לוין18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אפשר?
שרון18/06/2007איזה אפשרויות אחרות יש לגוונים,שלא ייה ליותר מדי זמן לא יהרו את השיער? (תודה על התגובה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
זאב לוין18/06/2007ניתן לעשות את זה בצבעי פורים הנשטפים מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה רק ליום יומיים, לא?
שרון18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב או רונן?תמר17/06/2007
תוכלו לענות לי על השאלה שליי??....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
רונן פלג17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער יבש מאודתמר17/06/2007
שלום!!..
אני בת 38 ויש לי שער יבש ודליל מאוד ניסיתי את כל השמפועים ואת כל הקרמים לשער והמשכות ושום דבר לא עזר השער ממשיך להיות יבש כמו קרש והוא שער צבוע.....השמח אם תוכל לעזור לי כדי לפתור לי את הבעיה....
בתודה תמר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
רונן פלג17/06/2007האם ניסית להשתמש עם סידרה מקצועית שנמכרת במספרות בלבד כמו קרסטס מבית לוריאל או סיסטם פרופסיונל מבית וולה ???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער......17/06/2007
יש לכם במקרה פתרון לזה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל.......
רונן פלג17/06/2007תשללי את הצד הרפואי פיזיולוגי ע"י בדיקות דם מקיפות ובמידה והן תקינות (בעזרת השם)ניתן לחפש פיתרון בחברות הקוסמטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת? איזה פתרונות יש?
...17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש
רונן פלג18/06/2007אמפולות ,שמפונים,תרסיסים וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אמפולות?
...25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שללת ..........
רונן פלג26/06/2007חוסרים כלשהם בבדיקות דם ???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן אני משתמשת מעל שנה באמפולות
גלי14/07/2007והנשירה חוגגת הכל בא בגנים אני יודעת והתיאשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן פלג עוד שאלה בבקשה
גלי14/07/2007אני מעבה את השיער בספריי אלנט של לוריאל פריז , הספריי החזק זה נותן אשליה שהוא מלא
והשיער נוורא דק ודליל ויבש ונושר האם מותר להשתמש בספריי? או שהוא עושה נזק לשיער?
המון תודה לך שאתה נותן מענה לכל המתולתלות אני כבר מתוסכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן פלג עוד שאלה בבקשה
גלי14/07/2007אני מעבה את השיער בספריי אלנט של לוריאל פריז , הספריי החזק זה נותן אשליה שהוא מלא
והשיער נוורא דק ודליל ויבש ונושר האם מותר להשתמש בספריי? או שהוא עושה נזק לשיער?
המון תודה לך שאתה נותן מענה לכל המתולתלות אני כבר מתוסכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב לוין אולי תענה לי אתה בבקשה
גלי24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב לוין אולי תענה לי אתה בבקשה
גלי24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולי
זאב לוין25/07/2007האם עשית בדיקות דם?
ספריי אינו פוגע בשיער ולא גורם לנשירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן עשיתי את כל הבדיקות והכל ברוך ה'
גלי25/07/2007בסדר תודה שאתה עונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב לוין אולי תענה לי אתה בבקשה
גלי25/07/2007זה חשוב לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב לוין אולי תענה לי אתה בבקשה
גלי25/07/2007זה חשוב לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב אתה יכול לענות לי תודה רבה
גלי25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולי
זאב לוין26/07/2007אם הכל בסדר את יכולה להשתמש באמפולות ושמפו נגד נשירה שנמכרות במספרות, את יכולה גם לקנות בחנויות טבע ויטמינים three-b שמכילים ויטמין B שעוזר לצמיחת השיער והציפורניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת- תודה רבה על הפרגון
זאב לוין25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת אם זו את שעזרת לי לקבל תשובה
גלי25/07/2007אני מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאבתמר17/06/2007
השער לא יהיה לי יותר קצר אם אני יסתפר לפי מה שאמרתה לי ??...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
זאב לוין17/06/2007תתקשרי אלי ואתן לך הסבר מדויק יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לזאב לוין בבקשה!!!חיים16/06/2007
זאב שלום,
איזה תספורת אתה ממליץ לגבר בעל ראש יחסית רחב??
מה אפשר לעשות כדי שנפנים יראו צרות??
תודה-חיים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
זאב לוין17/06/2007במקרה כזה ניתן להוריד בצדדים יחסית קצר ולמעלה להשאיר שיער ארוך יותר, אם אתה מתעניין לגבי ראש ספציפי שלח תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי כמה שאלותדודי16/06/2007
שלום :)
רציתי לדעת כמה פרטית בקשר להחלקת הקליאופטרה...
1) שמעתי שהחלקה כימית פוגעת בשיער, אבל החלקת קליאופטרה לא פוגעת. זה נכון? ואם זה נכון אז למה המחירים ביניהם די דומים?
2) מה ההבדל בין החלקה יפנית לבית החלקת הקליאופטרה?
3) בכמה פחות אמור לעלות טיפול שורשים של החלקת קליאופטרה ממחיר ההחלקה?
4) כמה זמן מחזיקה הקליאופטרה, והאם אני לא אוכל יותר בחיים שלי לצבוע את השיער שלי (גם בעוד שנה) אם עשיתי בעברי קליאופטרה?
תודה רבה ואשמח אם תענה :)
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי
זאב לוין17/06/20071.החלקה כימית לא פוגעת בשיער יותר מקליאופטרה אלא בהברה מקרים היא מחדשת את השיער והוא נראה בריא יותר.
2.בהחלקה יפנית ניתן לצבוע לאחר ההחלקה כמעט בכל צבע את השיער ובקליאופטרה השעיר נצבע בצבע שחור בעת העבודה.
3.המחירים כמעט דומים
4.קליפאוטרה מחזיקה כמו כל פעולה כימית אחרת ומתארכת יחד עם השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב, תודה רבה! אבל... שאלה קטנה :)
דודי17/06/2007דילגת על השאלה, בקשר להאם אני עושה קליאופטרה, אז אני לא אוכל לצבוע את השיער לצבע אחר יותר בחיים שלי? או רק עד שהקליאופטרה מסתיימת (ואיך אני אדע שהיא מסתיימת)?
תודה רבה
ואשמח אם תענה :)
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי
זאב לוין18/06/2007רק כשהקליאופרטה מסתיימת
הקצוות החלקות שנשארות לך בשיער זה אומר שהקליאופטרה עדיין לא הסתיימה, וגם המעצב שיער שלך ידע שזה קליאופטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה מחיריםרונית16/06/2007
באיזה מחירים בערך נעה פתיחת תלתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מספרה והמחירון שלה
רונן פלג16/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמספרה
רונית16/06/2007במספרה שלך , בין כמה לכמה המחירים נעים בפתיחת תלתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)